Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата

То няма да се прилага в училища и колежи
14 юни 2024 08:30, Александър Попов
49
Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американски федерален съдия в Луизиана блокира вчера прилагането в училищата и колежите на 4 щата ново правило на администрацията на президента Джо Байдън, което има за цел да защити учениците от ЛГБТ общността от дискриминация заради възприетата от тях полова идентичност, различна от биологичната, предаде БТА.

Окръжният съдия на САЩ Тери Даути в град Монро в щата Луизиана издаде предварително съдебно разпореждане, което блокира влизането в сила на правило на американското министерство на образованието, осигуряващо защита от дискриминация заради възприета полова идентичност, различна от биологичната, съгласно чл. 9 на поправките в закона за образованието от 1972 г. в доминираните предимно от републиканци щати Луизиана, Мисисипи, Монтана и Айдахо.

Тези щати твърдяха, че ако правилото не бъде блокирано, училищата ще бъдат задължени да разрешат на транссексуалните ученици да използват тоалетни и съблекални, съответстващи на възприетата от тях полова идентичност, различна от биологичната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: САЩЛГБТ
Още от Русия
Как страните от Г-7 планират да противодействат на Русия и Китай
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 3 дни
Беше виц сега е истина: 19 век - аз съм мъж в тази къща, 20 век - аз сигурно съм мъж в тази къща, 21 век - мъж ли съм, жена ли съм.... Браво на този съдия.
45
0
 
12
 
! Отговори
Демократична преди 4 дни
Извратеност! Тази отрова се разнася и у нас.
44
0
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 4 дни
Каквито родителите, такива и децата. Дадохме им свободия. Учителите не смеят да кажат нещо на някой непослушник. Ето ви резултата. Погледнете в себе си и си задайте въпроса: Не го ли направихме ние такъв, такава. Само да пищим не става. Трябва да пазим децата с всички средства
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
За децата в училище щеше да е по-добре това правило да не беше блокирано.
42
2
 
14
 
! Отговори
Швуль преди 4 дни
Елате да видите в Германия за какво става въпрос!!! Навсякъде се веят педерастките знамена,по сгради, градски транспорт, стадиони...особено в Мюмюнхен...пази боже!!!
41
2
 
18
 
! Отговори
Бааси Удобнуто преди 4 дни
Малки воаьорчета спокойно могат да се самоопределят за момиченца и да влизат в женските тоалетни. Или пък палавите момиченца да се обявят за момченца и да ходят за по едно боцкане през голямото междучасие в мъжките тоалетни.... Абе, забавления трябва да има, щото училището много скучно бре....
40
0
 
14
 
! Отговори
Крайно неуместно е преди 4 дни
даването на разрешение за провеждането на този прайд точно в деня на Черешова задушница.Хората ще са тъжни, но за участниците в прайда ще се организира голям концерт! Калабалъкът във връзка със задушниците винаги е голям, дори пускат допълнителни коли на градския транспорт.Хората ще са тъжни, а някакви странни индивиди ще подскачат около тях маскирани като не-знам-какво, защото им е разрешено шествие! Неуместна шутовщина ще се получи.Толкова ли не можаха да преценят това чиновниците от Общината?
39
0
 
15
 
! Отговори
До Шествие за семейс преди 4 дни
На 22 юни тази година е Черешова задушница. Чудя им се на акъла на онези, които са решили точно на тази дата даправят прайд. Добра е идеята да се направи в този ден и Шествието в защита на традиционните семейни ценности. Само се замислих, колко много хораточно по това време ще прекосят центъра на София отивайки към гробищните паркове или връщайки се оттам. В такъв момент човек е тъжен, мисли за близките си, които вече не са на този свят, а някакви странни индивиди точно тогава ще правят демонстр
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Няма деца, родени в грешно тяло.
37
0
 
11
 
! Отговори
До 17 преди 4 дни
Според мен, ти си написал това само за да разлаеш форума. Нито имаш син, нито си му купил рокля.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тези ненормални истории целят да унижат и подчинят човека, да го унищожат.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Лудостта е бездна без дъно, съдба по-лоша от смъртта.
34
1
 
11
 
! Отговори
Мен преди 4 дни
Споко бе ако някой такъв влезе в тексас в момическата съблекалня феята на зъбките много бързо ще го навести, а с нея може да дойде и феята на червата...
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Трябва новото правителство в България да се земе с този казус.
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще се появят и вече има и такива, които твърдят, че са животни и ще искат права да са животни, такива, които правят сеекс с животни и искат права за животните си, с които живеят и такива, които искат да го правят с деца. Засега не се виждат някакви граници. Има ли граници на девиантното поведение? Докъде стигат извращенията? Мнозинството длъжно ли е да толерира и удовлетворява всяка девиация?
31
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Cartman1912В повечето мъжки тоалетни ня някой места има хиляда писоара а кабинките са малко. На мен лично не ми е приятно да пикая на писоар, ако няма свободна кабинка. Така, че защо да не отида в женската тоалетна, ако е празна.
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Скоро идва цяла вълна която ще помете подобни лгппдб неща :) Бог си знае работата
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще увредят цяло едно поколение! Зловеща работа, сатанинска!
28
36
 
2
 
! Отговори
лукашенко преди 4 дни
Най - селските и прости щати блокирват. Много ги е страх, че има хора различни от масата. Но колкото и да се опитват няма да спрат развитието на едно хармонично и толерантно общество.
27
1
 
24
 
! Отговори
Cartman1912 преди 4 дни
До АнонименНе виждаш проблем психично болен мъж, който е решил, че е жена да си вади палката в женската тоалетна?