Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата

То няма да се прилага в училища и колежи
14 юни 2024 08:30, Александър Попов
49
Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американски федерален съдия в Луизиана блокира вчера прилагането в училищата и колежите на 4 щата ново правило на администрацията на президента Джо Байдън, което има за цел да защити учениците от ЛГБТ общността от дискриминация заради възприетата от тях полова идентичност, различна от биологичната, предаде БТА.

Окръжният съдия на САЩ Тери Даути в град Монро в щата Луизиана издаде предварително съдебно разпореждане, което блокира влизането в сила на правило на американското министерство на образованието, осигуряващо защита от дискриминация заради възприета полова идентичност, различна от биологичната, съгласно чл. 9 на поправките в закона за образованието от 1972 г. в доминираните предимно от републиканци щати Луизиана, Мисисипи, Монтана и Айдахо.

Тези щати твърдяха, че ако правилото не бъде блокирано, училищата ще бъдат задължени да разрешат на транссексуалните ученици да използват тоалетни и съблекални, съответстващи на възприетата от тях полова идентичност, различна от биологичната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: САЩЛГБТ
Още от Русия
Как страните от Г-7 планират да противодействат на Русия и Китай
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На 16-ти юни ще има прайд в метрото в КиЕФ.Всички еврoджендърчетa са поканени.Може да си вземат банските,защото има наводнение и заради корупцията едва ли ще го оправят дотогава.От там директно заминават за фронта с песента "Леви,десни",а не да драскат пропаганди,за да подпалват още повече войната.
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щатът Луизиана има добри управници. Дано скоро и в България имаме такива.
22
17
 
2
 
! Отговори
Интелектуалец преди 1 седмица
Ако хората мислеха повече с главата си и по-малко с оная си работ нямаше да има никакво значение кой какъв е и къде си вре атрибутите. Но нали важното за народа е само туй в гащите - това му е смисала на живота. Бъркане по дупките. После защо сме живеели в мизерия - тя мизерията ни е в главите.
21
1
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
До 19 "Моят син е на ..?" - купи му и вибратор.
20
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Шествие за семействоАз няма да отида на това шествие на семейството.Не ми пречи един ден през годината да парадират транс хората.
19
2
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
Какво ревете? 85% гласувате да е "като на Запад" и сащ да ви командва?!
18
1
 
1
 
! Отговори
Булгарокос преди 1 седмица
Поздравления за ,,22 Юни" празникът на всички българи по света.Да сте живи и здрави.
17
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно транс момиче, ще се срамува ако използва мъжката съблекалня понеже то ще се определя за момиче. Така, че аз не виждам проблем в това да се преоблича в женската съблекалня.Същото е и при транс момчетата.
16
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До МенМоят син е на 6 и му подарихме с майка му рокля за рожденния ден понеже той пожела.
15
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм на мнение, че това правило трябва да се приеме в България.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може ли толкова много дефектирали индивиди да има по целия свят, това не е нормално.
13
3
 
7
 
! Отговори
Гоооляма нужда... преди 1 седмица
Тия оббратни все едно че ходят на училище само за да ддрискат.Вместо училищното ръководство да освобождава ЦЯЛ ЕТАЖ за тоалетни, приспособени за всеки един пол какъв е проблема момченцата които се мислят за момиченца и момиченцата които се мислят за момченца и всички останали които са си измислили по някакъв "различен" пол да ползват заключващите се кабинки намиращи се във всяка една мъжка или женска тоалетна.Нали все пак тия обратните не започват да пиикаят веднага като влязат. Какъв е проблема
12
2
 
23
 
! Отговори
Шествие за семейство преди 1 седмица
22 юни в 13,30 ч пред храм-паметника Александър Невски в София елате да кажем НЕ на ***-пропагандата в България и ДА на традиционното семейство от мъж и жена, и на нормалните традиционни семейни и морални ценности! Също и други български градове, вижте в интернет!!!
11
1
 
26
 
! Отговори
vs преди 1 седмица
Щом не са приели, че ЛГБТ могат да ни застрелват ако ги обидим без да има последствия за тях, все още има надежда!
10
1
 
18
 
! Отговори
Нане преди 1 седмица
наглосакските престъпници, унищожиха коренното население на два континента /северна америка и австралия/с огнестрелно и биологично оръжие без да се замислят и заселиха и избиха докато ги заселят с половин африка, да им работят кат роби.... ===)))
9
2
 
23
 
! Отговори
Злото преди 1 седмица
Либералните ценности на Демократическата партия в САЩ и сателитите им в България като ПП и ДБ са Зло, с което всички българи заедно трябва да се борим!
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не спете, внимавайте - основната цел на "ЛГБТ общността" са децата! Защо мислите направиха свой символ най-детския и разпознаваем символ - дъгата?
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква ЛЪГЪБЪТЪ ОБЩНОСТ БЕ?? Сексуалните предпочитания на куп изкривеняци са "ОБЩНОСТ" ЛИ??
6
3
 
42
 
! Отговори
Мен преди 1 седмица
Най гнусното е ,че ни го налагате на всякъде дори в филми ,реклами .....трудно ми е да обясня вече на децата защо този мъж е с рокля ??молиш се вече като родиш да не е болно после да не е обратно после да не взима наркотици и накрая ако го опазиш от всичко се молиш да почне да учи ..
5
41
 
1
 
! Отговори
Смисъла на живота преди 1 седмица
Стига с тези предрасъдъци. Какво значение какво имаш между краката. Кой каквото иска - това да прави. Моногамията и разнополовите семейства са в миналото. Това е следващата еволюционна стъпка на човечеството. Сега не се бориш за физическо оцеляване а за душевно. Затова живота е много по-лесен. Да си режат каквото искат, да си врът каквото искат където искат. Крайно време е обществото да помъдрее и да спре всичко да се върти около оная му работа. Не всичко е бъркане по дупките. Намерете си друго.