Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Шефът на разузнаването не каза кой трябва да ги приеме или отхвърли
Обновена: 17 юни 2024 19:46 | 17 юни 2024 18:30, Елка Василева
295
Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки
Снимка: архив, БГНЕС

Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, условията на следващите ще бъдат по-тежки, заяви днес директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, цитиран от Ройтерс. Същевременно той не каза от кого трябва да бъдат приети или отхвърлени въпросните предложения.

Още по темата
„Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки“, заяви Наришкин в интервю за ТАСС, отговаряйки на въпрос какво ще се случи с Украйна при отхвърляне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин заяви, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се обсъжда привеждането на ядрено оръжие в бойна готовност, цели сплашване. „Трябва да се отнасяме спокойно [към това – бел.ред.]“, допълни той.

Междувременно директорът на СВР заяви, че планираното посещение на Путин в Северна Корея се подготвя и ще донесе добри резултати. Путин, който разви добри отношения с Пхенян от началото на кризата в Украйна, се очаква да посети скоро азиатската държава.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от Русия
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
3
 
4
 
! Отговори
до 282 преди 6 дни
Америка съсипа Украйна,като накара своя заблуден агент Зелски да заплашва Русия и да воюва с нея.Тъжно ми е за Украйна...Случайно говорих с украинец,който не иска да воюва.В България живее,не ще да мре за Зеленски.
279
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Америка съсипа Украйна като накара своя агент Путин да нападне най-близкия до руснаците народ, практически даже те са един народ, както всички знаят.
278
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ко стана, взеха ли вече Харков? А, чакай, то пък Киев падна още преди три години
277
5
 
6
 
! Отговори
КПСС БКП преди 1 седмица
САЩ са най-голямото зло на света ! Сеят войни и раздори непрекъснато ! Съсипаха Ирак, Либия, Афганистан, сега съсипаха и Украйна ! Бомбардираха Сърбия...А иначе се правят на най-големите миротворци на света ! Слава на Русия!!!
276
10
 
5
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 седмица
Руските въшкарници ще ядат големия х - й!
275
3
 
7
 
! Отговори
Да, такае, ама... преди 1 седмица
Както един руснак написа в един руски форум: "за съжаление каквото и да стане, ние ще трябва да възстановяваме Украйна - ако спечелим - защото ще е наша територия, ако загубим - защото ще трябва да плащаме репарации". Отнесе доста минуси от местните ***. Оставете го тоя да си говори каквото иска и да си сънува розовите сънища и да се надява как няма да се метне през прозореца или да влезе в руски затвор....
274
6
 
7
 
! Отговори
Мантев преди 1 седмица
Даааа, условията за Русия трябва да са много-много тежки - нима агресорите, убийците, разрушителите и мародерите заслужават друга съдба ?!
273
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Москва ще установи мира в Украйна и без условия!
272
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Второто предложение на Русия е по-лошо от първото, но винаги по-добро от третото!" -Ото фон Бисмарк.Ахахахаха....ще се пукна от смях!Следващото предложение на Русия ще е 200 тона вазелин и 24 часа,за да могат да го приложат орркките!После...всички знаем какво следва!ХАХАХАХАХА
271
9
 
10
 
! Отговори
Така е преди 1 седмица
Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки за Русия.
270
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Събитята в историята се повтарят. Първо като трагедия после като фарс." - Хегел. Забелязва се, че за разлика от ВСВ ролите са разменени, сега в ролята на Хитлер е Путин, а съюзниците са начело с Германия. Германските ястреби начело с фон дер Лайен като че ли търсят реванш от ВСВ, а френските ястреби с Макрон забравиха пораженията на Наполеон и колаборационизма с нацистка Германия, както и думите на генерал Кайтел след подписване на капиулацията: Ама и тези ли са ни победили?".
269
5
 
10
 
! Отговори
ники преди 1 седмица
Абе нали петродоларът загиваше и идваше възход на рублата???Какво стана с тия небивалици? Накой русофилец няма ли да каже как вървят нещата с ТУХЛИТЕ?
268
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
путин не е в състояние да налага тренд за каквото и да било може да да избира само с острото или с дръжката ще му поставят щика в седалището
267
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да, по-тежки ще бъдат разбира се. Но няма да ги диктуват руснаците.
266
6
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
САЩ не искат да унищожават Просията, искат само да ги обърнат срещу Китай. Затова толкова ги бавят и не са ги размазали досега.
265
7
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Украйна от самото си отделяне от СССР беше тормозена и унижавана от Просията и разлагана отвътре чрез руската агентура, накрая Путин реши, че дошло времето да ги приключи с един удар и се подхлъзна лошо. Руснаците (по-точно росиянците) ги дразни и завиждат на украинците, защото са по-башка нация и живеят на по-хубаво място.
264
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Досега САЩ 4 пъти са спасявали Русия от глад, ще ги спасят и пети път, ако трябва. Хора сме...
263
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Разбира се, че ще са тежки. Капитулация на Русия, изплащане на репарации на Украйна, ядрено разоръжаване, разпад на федерацията... Това са си бая тежки условия...
262
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако не приемат сега следващи условия няма да има , няма да има такава държава.
261
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руската мания за величие винаго завършва с купони за храна