Байдън няма да намали евентуалната присъда на сина си

Трите обвинения срещу Хънтър Байдър предвиждат до 25 г. затвор
14 юни 2024 10:35, Елка Василева
24
 Байдън няма да намали евентуалната присъда на сина си
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви вчера, че няма да използва президентските си правомощия, за да намали евентуалната присъда, която неговият син Хънтър Байдън може да получи след признаването му за виновен за притежание на оръжие, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Байдън каза това след приключване на пресконференцията в рамките на срещата на върха на Г-7. Когато беше запитан дали планира да смекчи присъдата за сина си, той заяви, че няма да го направи. Датата за произнасяне на присъдата на Хънтър Байдън не е определена, а трите обвинения предвиждат до 25 години затвор, макар че това е малко вероятно да стане за престъпление, извършено от него за първи път.

В крайна сметка от окръжния съдия на САЩ Мериелън Норейка, която беше номинирана за съдия от бившия президент републиканец Доналд Тръмп, ще зависи колко време, ако изобщо Хънтър Байдън бъде осъден, да прекара в затвора.

Думите на Байдън идват само ден, след като Белият дом отказа да изключи възможността за потенциално намаляване на евентуална присъда на Хънтър Байдън. Както президентът, така и Белият дом вече месеци наред твърдят, че Байдън няма да помилва сина си.

"Изключително се гордея със сина си Хънтър. Той е преодолял пристрастяването си. Той е един от най-умните и достойни мъже, които познавам", каза Байдън по-рано на вчерашната си пресконференция. "Уважавам решението на съдебните заседатели. Ще направя това и няма да го помилвам", заяви президентът на САЩ.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от САЩ
Съдия блокира ново правило за ЛГБТ общността в 4 щата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Как може да я намали.? От условна да я направи по малко условна?
22
0
 
1
 
! Отговори
Ихууу преди 3 дни
Няма да намали присъдата, ще го изпрати на пробация при Зеленски, да си наглежда имотите и да си шмъркат дружески. Може да вземе и балдъзата да го чеша!
21
0
 
4
 
! Отговори
Хи хи преди 4 дни
Че няма да го помилва разбира се, ще си влезе малкия бидончо в затвора, а там ще го чака баровска обстановка, като за баровци. Президентски син е все пак ! Даже няма да му се излиза от там !
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
У нас това не може да се случи ,а у рашка никой не може да си го помисли .
19
0
 
4
 
! Отговори
Нане Вуте преди 4 дни
Поредният театър! Целият цирк с тоя съд е един спектакъл за отклоняване на вниманието от много по сериозните престъпления на синчето със участието на деменцията!!!!!!
18
0
 
6
 
! Отговори
887 преди 4 дни
Е ще му осигури 5* хотел никой да не го притеснява.Затова е спокоен пари с лопата да ги рине все трябва да е заделил от украинските милиарди.
17
0
 
6
 
! Отговори
паф преди 4 дни
сина му наркоман и сутеньор, той се гордеел с него....егати американските ценности!
16
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 дни
САЩ са най-голямото зло за човечеството!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А ако утре забрави какво е говорил днес?
14
0
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 дни
Бай Деменци , Урсулата , Макрон и Столтенберг са военнопрестъпници.Нациста Шолц също.Тези сговнясани фашисти трябва и ще бъдат осъдени.За хилядите глуповати платени укропи гушнали букета ,решили да воюват за краварските интереси. За загиналите наши братя руснаци ,отделно.Краварската алчност и наглост няма равна в историята.Над 120 войни и военни конфликти с десетки милиони невинни жертви ,са предизвикани от краварите.
13
2
 
9
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 дни
Цялата фамилия просто плаче за затвор.Дъртия склеротик запали целия свят с алчността и арогантността си.Цяла Европа плаща за агресивната политика на ФАЩ.Проклети да са всички кравари и техните прислужници по света.Включително и нашите родни предатели и краварски слуги.Тиквата ,Паситата ,Шишо ,Тагаренко-до един трябва да висят по стълбовете на Цариградско.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да се запитаме защо деменцията Байдън така драпа за втори мандат, та чак готов да прежали сина си?
11
0
 
9
 
! Отговори
Конфуций преди 4 дни
Естествено че ще каже така, а какво ще направи е друг въпрос.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
нали беше условна присъдата и трябваше да се произнесат по укриването на данъци
9
0
 
10
 
! Отговори
61 преди 4 дни
"Постоя няколко секунди, взирайки се в празнотата пред себе си, докато Джорджа Мелони не го хвана за ръка, за да го върне при групата." Хаха, да! Как само нежно и дискретно го хвана за ръка. Тази дама ако не успее в политиката със сигурност има талант за учителка на деца със забавено развитие.
8
0
 
5
 
! Отговори
Бай хитрин преди 4 дни
Това е вид гамбит, хитрини от клана Клинтън. Хунтер може евентуално да полежи в спец затвора за около 6 месеца като оправдание да вкарат Тръмп в пандиза на многая лета. А на Хунтер ще назначат антинаркотическа рехабилитационна терапия. За всички ще е в полза.
7
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 4 дни
БайПън не знае на кой свят е. В края на работния ден на първата среща на върха бригада "Фолгор" на армията изпълнява парашутен спектакъл. В един момент, както може да се види на видеото, докато всички лидери следяха приземяването на парашутиста, Джо Байдън се отплесна и тръгна в обратна посока. Постоя няколко секунди, взирайки се в празнотата пред себе си, докато Джорджа Мелони не го хвана за ръка, за да го върне при групата. Но реално групата заобиколи Байдън, че да не забегне пак нанякъде
6
1
 
2
 
! Отговори
Ze nigmar преди 4 дни
Ловецът самият велзевул...поздрави от четрирогия ...)))
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Какво ще рече евентуална присъда? Или има, или няма.
4
4
 
8
 
! Отговори
Отличник преди 4 дни
До 1 - президентът на САЩ, както впрочем, и нашият рундьо, имат право да намалят всяка присъда или да дадат пълна амнистия. В САЩ - и да помилва осъдени на смърт, давайки по-лека присъда.