Снахата на Байдън обвини сина му, че заради него е използвала наркотици

Процесът отваря стари рани преди изборите през ноември
7 юни 2024 13:58, Инна Ангелова
65
Снахата на Байдън обвини сина му, че заради него е използвала наркотици
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Заплетена става ситуацията около сина на президента на Щатите - Хънтър Байдън, който за секунди може да съсипе кариерата на баща си. В показанията в процеса срещу Хънтър Байдън по обвинение за притежание на оръжия, Хали Байдън, която е съпруга на Бо Байдън (брат на Хънтър), също даде показания.

Хали Байдън потвърди пред съдебните заседатели, че “е потънала в срам”, след като се е пристрастила към крек заради Хънтър. Двамата имаха проблемна връзка малко след като съпругът ѝ Бо Байдън почина през 2015 година от рак на мозъка. Романтичната връзка между снахата и другия син на президента допълнително изостря напрежението в семейство Байдън.

Хали Байдън описа момента, в който е открила револвер и куршуми в отключената конзола на пикапа му през 2018 г. В паника тя изхвърлила оръжието, задвижвайки веригата от събития, които са довели до процеса срещу него, пише още “Труд”. „Изпаднах в паника и исках да се отърва от тях“, каза Хали за пистолета и боеприпасите. „Не исках той да се нарани и не исках децата ми да ги намерят и да се наранят”, каза Хали пред съдебните заседатели.

54-годишният син на президента е обвинен по три точки. Прокурорите твърдят, че той е излъгал за зависимостта си от наркотици, когато е попълнил формуляр за закупуване на револвер Colt Cobra в оръжеен магазин в Делауеър. Той заяви, че е невинен, твърдейки, че министерството на правосъдието се е поддало на натиска от страна на политическите опоненти на баща му.

Свидетелството на Хали подчертава в какво лично изпитание се е превърнал процесът за Байдън и семейството му, отваряйки отново стари рани по-малко от пет месеца преди изборите за президент. Тази връзка е в центъра както на защитата, така и на обвинението. В показанията си Хали също така призна, че се е пристрастила към наркотици, след като Хънтър я запознал с крека, пише The Times.

„Беше ужасно преживяване, през което преминах и се срамувам, и съжалявам за този период от живота си“, добави Хали.

Прокурорите се стремят да докажат, че Хънтър съзнателно е излъгал за зависимостта си от наркотици, когато е купил пистолета. В съда бяха показани текстови съобщения между Хънтър и Хали в деня след покупката, в които той казва, че е „чакал дилър на име Муки“. Когато той не се появи на следващия ден, въпреки че му е изпращала непрестанно съобщения, Хънтър й отговаря с думите: „Спях в кола, пушейки крек на 4-та улица и Родни.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: САЩсинпрезидентпроцес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 43 По Анадола има същата традиция. Почине ли по-големият брат, някой от по-малките се жени за вдовицата му, защото се счита, че е срамота тя да отиде при мъж от друга фамилия.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Яко наркомания. Дядката май ще си тури въжето.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лаптопът....лаптопът, за който Джо Байдън говореше, че не съществувал и бил "руска пропаганда"....изненадващо цъфна по време на процеса срещу наркоманчето Хънтър. В лаптопът е заровено кучето. И в т.н. "Tweeter files", на които е попаднал Илон Мъск, когато е придобил Twitter. Победа на Тръмп, означава гражданска война в САЩ....влизането му е затвора (или убийството му)...също!
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде сега, кой ми такова в гащите. Не съм видял никога един наркоман дето да трябва да му навират на сила наркотици! Синчето на Бай Дрън е известен като колумбийската друсалка, от поне 20г шмърка бело. Тя се събрала с него и съм сигурен, че никога не се е друсала с него. Случайно е попаднала на кока партитата с Хънтърчо. Минавала от там и духнал вятър и я заврял в партито и там Хънтър я надрусал на сила!
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къвтобяшсрс такъв и синът ,как а врикнците се излъгаха здраво с тоя Байдън,но скоро Тръмп че се върне на власт ))
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Криминалното "семейство" бАЙДЪН се самоизяжда. Подготвен съм с достатъчно бира, ама за либерастията няма закони и честен съд.
51
0
 
11
 
! Отговори
Затворен кръг преди 3 месеца
Наркоман, истеричка и памперс - знаете ли кои са те???... Правилно - семейство Байдън!
50
0
 
7
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 3 месеца
Тате му ще ги помилва,ако ги осъдят.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мексиканска работа
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
евроатлантизъм Сър.
47
0
 
13
 
! Отговори
пояснение преди 3 месеца
Така изглежда съвременната демокарция в Саш!За това се борят през Ноември и това може да се очаква в световен мащаб-пълно падение на морални цености,***,пропадлък + зависимости,но нали е демократично та ура!
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То ромска фамилия излезе!
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Права е жената! Той е виновен, защото мъжете са виновни за всичко.
44
0
 
2
 
! Отговори
До 44 Ицо преди 3 месеца
Не при всички племена, и с уточнението, че под "първата" се има в предвид негова най-любима жена. Което се определяло от самите жени и чак ако не могат да се разберат, тогава се свиква съвет на най-верните му бойни другари, които определят коя е любимата жена покойника. Иначе вероятно не само са пушили ами и гъби са яли и какво ли още не се е случвало по време на тия орфически мистерии. Явно голям купон е било, щом се е стигнало до там тракийски жени от завист да убият Орфей.
43
0
 
15
 
! Отговори
До 39 преди 3 месеца
Тази снаха е оборотна.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В мемоарите си Хънтър Байдън подчертава, че ако има възможност, няма да започне работа в украинска компания. Той признава, че парите, които получава от "Burisma" , само изострят пристрастяването му към алкохола и наркотиците, което разрушава отношенията му със семейството и кариерата му. Синът на държавния глава разказва подробно за това как се е борил с наркоманията след смъртта на брат си от рак през 2015 година. Книгата разказва за това как е бил лекуван в рехабилитационни центрове, как семейството му е помагало да се бори с алкохолната зависимост и наркоманията.
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какви доказателства за наркотици търсите? Синът на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър, признава, че е похарчил парите, които е получил от работата си в борда на украинската газова компания "Burisma", за алкохол и наркотици. Това се казва в новата му книга "Красиви неща", която излиза в продажба на 6 април. Извадки от текста бяха публикувани във "Вашингтон пост".
40
1
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 3 месеца
И при траките е било нещо подобно. Умира мъжа, погребват го с първата жена, а сина наследява останалите му жени. Отделно има сведения че са пушили треви разстящи по Марица. Бейдънови са ни същински родственици.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е традиция в еврейските семейства, след като мъжът й почине, може да я вземе негов брат за жена.
38
2
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ Е УПОТРЕБЯВАЛ НАРКОТИЦИ И 3-ТЕ ОБВИНЕНИЯ МОЖЕ ДА ПАДНАТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ ЛЪГАНЕ ВЪВ ФОРМУЛЯРА И ПРИТЕЖАНИЕ НА ОРЪЖИЕ.