Свирепа Германия прегази Шотландия на старта на Евро 2024

Бундестимът спечели с 5:1 в Мюнхен
Обновена: 15 юни 2024 00:02 | 14 юни 2024 23:57, Красимир Ангелов
181
Свирепа Германия прегази Шотландия на старта на Евро 2024
Снимка: БГНЕС

Германия стартира по перфектен начин домашното Евро 2024. Бундестимът прегази с 5:1 Шотландия в първия мач от турнира, игран на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Възпитаниците на Юлиан Нагелсман изиграха невероятно първо полувреме, в което тотално надиграха своя противник и изковаха заслужена класическа преднина.

Флориан Вирц откри резултата в десетата минута, а малко след това Джамал Мусиала завърши атрактивно бърза акция на своите. В края на първото полувреме Кай Хаверц вкара от дузпа, а малко преди това Портиъс беше изгонен с директен червен картон за грубото си нарушение срещу капитана на Маншафта Илкай Гюндоган.

Темпото след паузата очаквано не беше толкова високо, но пък влезлият като резерва Никлас Фюлкруг реализира зрелищен гол в 68-ата минута. В 87-ата минута Антонио Рюдигер си заби автогол, но в 93-ата минута Емре Джан оформи крайното 5:1 с шут от дистанция.

Така Германия стартира ударно домашния шампионат и без съмнение вече е сред големите фаворити за спечелване на титлата. Утре е двубоят между другите два отбора в групата –Унгария и Швейцария.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от Темида
Божков нападна прокурор: Бухалка и послушко
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ooo
145
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Stiga s tij gluposti be nauzete da pischete obektivno nie ste biem Schotlabzite pone s 3 gola raslika nemzite sa do 8minafinal i do tam bedna dyrzava sme no pone mozem da gledame besplatno futbol
144
2
 
5
 
! Отговори
до 133 преди 2 дни
Усик стана безспорен световен шампион в полутежка категория още през 2018-та. За никой от по-запознатите с бокса не е изненада това, че помля тежката категория. Даже мнозина го предсказаха още тогава. Технически и тактически е съвършен, за размерите си е страшно бърз, подвижен, експлозивен, издръжлив (тренира за 36 рундови мачове). Джошуа и Фюри му отстъпват във всеки компонент с изключение на силата на удара. Кличко беше на 41, когато загуби от Джошуа.
143
2
 
13
 
! Отговори
До 133 преди 2 дни
Амебо, Владимир Кличко и още куп експерти ти казват, че Усик е номер едно в тежката категория от началото на 21-ви век. Ходи обяснявай на Кличко, че не разбира от бокс, селски. Безспорен световен шампион в две различни дивизии. Откъдето и да мине, ги прави разногледи.
142
5
 
4
 
! Отговори
Атр72 преди 2 дни
Последните издихания на Немският обор нека се радват на сокъра
141
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
O, germania rita futbol, pie bira...nachi moje vseki da prevzeme lesno berlin na prusia...
140
4
 
3
 
! Отговори
аууу преди 3 дни
защо по дяволите Хумелс не е извикан в нац .отбор след силния му сезон с Дортмунд ?!?!?!??
139
3
 
3
 
! Отговори
ааа до 138 преди 3 дни
явно и други хора виждат че Юлиан Наглесман прави пълни глупости ... не повикването на Хумелс и играта без централен нападател са смехотворни решения . необяснимо защо и класнен и опитен играч като МЮЛЕР е държан резерва
138
3
 
3
 
! Отговори
hehe преди 3 дни
с този тренер Германия няма как да спечели турнира !
137
3
 
1
 
! Отговори
BG СМЕШКИ 2 преди 3 дни
смехотворен избор на състав от НАГЛЕСМАН и една напълно страхлива и слаба Шотландия която изобщо не показа какво прави на това европейско първенство ....
136
2
 
3
 
! Отговори
Али преди 3 дни
До Анонимен Бау *** тогава правни път за Аламания ние сме на всеки километър.
135
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
В Германия има милиони турски имигранти, но там няма турска етническа партия която да управлява германия както в България !
134
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 дни
Най-видния български политик с благозвучното българско име Ахмед Доган, и видната българска партия ДПС, която от 35 години управлява България, всички в тази партия с а с благозвучни български имена !
133
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
от 137 до 135 И затова ти казвам че Шевченко и братя Кличко бяха класа и не им трябваше война за да станат номер едно, а на този палячоооо Усик войната му дойде точно на място за да го направят абсолютния шампион. Муахахахаха...Усик абсолютен шампион в бокса, след великия Ленъкс Люис???! Смяяяяях в залата!
132
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Балканските бедняци, дето избират ДПС са втора политическа сила да коментират германците, че били еди какви си е направо жалко. Техния футболен отбор верно са Мустафа и Али, ама вашият парламент не е по-напред.
131
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
до 135 от 136 Играта на Джошуа срещу Кличко беше убийствена. А срещу Усик дали даде и 80% от себе си. Мудна история. Понял, смееешник!
130
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
до 135 Смеееешник жааалък, двата мача с Джошуа не бяха ли наредени ве? Ти какво разбираш от бокс? Къде ми слагаш великите братя Кличко редом със смеееешника Усик??? Искаш да кажеш че Усик би пребил Владимир Кличко ли, щото Джошуа го направи???
129
2
 
12
 
! Отговори
До 133 преди 3 дни
Усик мачка всичко наред от олимпийските игри в Лондон насам, каква война, какви пет лева бе, смееешен? Ти се радвай, че смотаният рефер спаси дебелака от нокаут в девети рунд. Братята Кличко като газеха в тежката категория каква война имаше тогава, мууунчо? А Шевата като взе златна топка??? Яд ли те е, че украинците са по-добри във всичко от твоите сибирски ***, признай си?
128
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Майката на Сане е бивша състезателка по худ. гимнастика на ФРГ, а баща му е футболист от Сенегал. Това по повод националите на Германия. Преди мача заложих на Г-я, с мотив, че там са само звезди, а шотландците са сбирка дърводелци. Снощния мач потвърди, че тия британци не мърдат в развитието си дори с мм. Там познати са Томито от Манчо и Робинсън от Пуул. Никаква идея, никаква схема, нищичко. Нойер настина на вратата.
127
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Германия ще супат духата. Няма да стигнат до полуфиналите.