Нищо ново, Слави Трифонов се отказва да бъде народен представител

Кои други се отказват да бъдат депутати
14 юни 2024 06:42, Александър Попов
117
Нищо ново, Слави Трифонов се отказва да бъде народен представител
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов е подал заявление, с което се отказва да бъде народен представител в 50-ото Народно събрание.

ЦИК заличава Станислав Тодоров Трифонов от листата на партия „Има такъв народ“ в 15-и изборен район – Плевенски, и в 25 МИР – София, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г., се посочва в решение на Централната избирателна комисия.

Постъпило е и заявление от Николай Тонев Колев от ДПС с искане да не бъде обявен за избран за народен представител. ЦИК заличава Колев от листата в 27 изборен район – Старозагорски.

ЦИК заличава и Иса Емин Бесоолу от листата на ДПС  в 27-и изборен район – Старозагорски, както и Николай Неделчев Юруков от листата на ДПС в 22-и изборен район – Смолянски, след подадени заявления, че се отказват да са народни представители.

Постъпили са заявления от Христо Христов Петров от  „Продължаваме Промяната – Демократична България“, от Ивайло Ванев Вълчев от партия „Има такъв народ“, от Кристиан Иванов Вигенин от коалиция „БСП за България“, от Станислав Добринов Стоянов от партия „Възраждане“, с което заявяват, че желаят да бъдат обявени за членове на Европейския парламент от България и да не бъдат обявявани за народни представители.

С Решение на ЦИК от днес Христо Петров,  Ивайло  Вълчев,  Кристиан  Вигенин и Станислав Стоянов,  са обявени за избрани за членове на Европейския парламент от Република България, поради което следва да бъдат заличени от съответните листи на партиите и коалициите в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Избори 2024
ЦИК обяви разпределението на мандатите в 50-ото Народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
БАБА ВУНА преди 6 дни
а Слави къде ще работи на борсата ли еСЛАВЧО ВЕРНО ЛИ БАБА ЩЕ ПРАВИШ С ТИКВАТА СГЛОБКА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ
103
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 6 дни
Слави Трифонов , говори за истина ,при положение ,че постоянно лъже своите избиратели и то ,чрез най- дребен селски тарикатлък - кандидатира се в листите и след това се отказва да представлява "хората" ,които са му повярвали и сяда в тъмнината на собствената си стая - на креслото или дивана и започва да се прави най- малкото на онази гадателката на Берлускони ,която в БТВ често канеше ,за да чуем елементарните и разсъждения ,чрез "КИКИ" използвана от майка и "пророчица" за меркантилни цели.
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поп Кръстю предаде само Левски. А Слави предаде цял народ.
101
3
 
1
 
! Отговори
Нестимир преди 1 седмица
Харвардията още по землянките в Балкана...Натовариха ме спешно да намеря - 30 щайги пици и кристали, 35 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам, над 2000 манерки, одеяла, презервативи...ПОЕМАМЕ КУРС НА ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ЗАДАВАЩИЯ СЕ ТЕРОР НА ШИШИ И БОКО...
100
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На два последователни избора,усилено се говори за дебелото рамо на Д.П.с цел влизането на итн в нс,като бъдещ ***,патерица,защо не и инвалидна колика на на съставителите на правителство на България.Ако това е истина,на Слави трябва да му се забрани да пее Химнът на БГ и патриотични песни,които негов патент да баламосва неориентираните мои сънародници.
99
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
никакво доверие на итн там са за субсидията
98
0
 
5
 
! Отговори
Баце преди 1 седмица
Ей Славуне, бе нали преди 3 години ни ИЗЧЕГЪРТАХТЕ, а сегинка...ний от ГЕРБ ...ПАК ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА Ся шъ сядате ли в скута ми...хи хи
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави е против пропорционалната система, но когато му изнася използва най-гадните й елементи - водач на две листи, а не влиза от нито една. Това не е ли измама към избирателите
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
явно това му е ролята, да клати, да е патерица. партийката му се казваше 'няма такава държава', доста цинично. от къде те гледаха хората 20 години бе шм***тка от ЮАР ли
95
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Избори в БГ:1. Пеевски2. Пеевски3. Пеевски4. Пеевски5. Пеевски6. Пеевски7. ПеевскиМоля, четете добре името, че ако сбъркате, не можете да се върнете назад.
94
3
 
6
 
! Отговори
Доживях преди 1 седмица
Народът разбра, че гласуването няма смисъл. И аз не знам как се случи.
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колко балъции *** в тая държава...
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дреме ми за тоя раково болен жълтурчо.
91
3
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
До Емигрант === Когато дойде демокрацията '89-та бях на 12 години. Кога се появи ДПС не помня, пак там някъде, но помня Доган като млад и надъхан как обясняваше, че ще се бори за правата на българските турци. Помня, защото по онова време баща ми много гледаше новините, особено политическите, а то пък и нямаше никакви канали или кабеларки все още. Беше с един зелен скъсан пуловер и каза, че само него си има. След 1 година се появи и каза, че отдавна е милионер в долари :)))
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега видехте ли че сички са едни и същи негудници. Отказват се Славчо, Желеско, Чакъра, Кирката Лойко и тн кой знае още колко.
89
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредната измама с вота е . Гласуваш за чалгата с преференция а после влиза друга чалга без преференция която не може да влезне.
88
2
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 1 седмица
Значи отиваш гласуваш за еди кой си избират го и той нагло и безцеремонно си отстъпва местото на друг за когото не искаш и да чуваш?Това е чалгарщината и шарлатанията им!Навремето когато нямаше ДПС по първите за старната свободни избори нямаше купуване на гласове,нямаше и такива шарлатании като на това плашило,тогава и активността беше голяма,комунистите създадоха ДПС заради"разделяй и владей"и за да изглеждат демократи и запонаха покупките и шарлатанството та до днес когато вече ДПС ще управляв
87
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави никога не е бил мутра,я под гъ зник на мутрите
86
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щом се отказва би трябвало мястото му да остане празно, а заплатата ми да е икономия за държавата. Какво е това иде ми, дойде ми!? То удари Доган в земята по тарикатщина. Според мен всички политици и семействата им от последните 35 години трябва да бъдат публично разстреляни, а Кунева да виси обесена на един от комините на затворените реактори!
85
2
 
18
 
! Отговори
ТОЗИ Е НАЙ-МРЪСНИЯ преди 1 седмица
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ В ИСТОРИЯТА НИ