Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
4
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Момци няма такова нещо да дават указания на НСО да карат по бързо или по бавно. Заблуждавате сеТе си имат процедури и ги следват за шофирането.Проблема е, че не са били ,застрашени,нямало е стрелба, Киро не е бил пострадал и е нямало нужда от спец режим.
192
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И Киро, и шофьора му в затвора! Тези убийци ли са ни лидери?!
191
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 191 Не разбрах каква е голямата разлика между шофьора на НСО и да речем обикновения българин?
190
3
 
18
 
! Отговори
Умникрасив наглец преди 1 месец
До Анонимен... Цитат :"Аудито освен, че не е спряло на стоп, не било подало мигач че завива! Не е било с включени фарове, било е с отстранен катализатор, износени гуми (тоест неизправно). Този автомобил се е движел с минимум 8 нарушения на закона за движение по пътищата" ........ Да допуснем че е така. Според теб излиза че ако си с 8 нарушения на ЗДП вече е оправдано да те удари кола на НСО возеща Харакиро Про100то със 160180 км/ч. Браво бе умнокрасиви измикяри.Никога повече Партии на Пудела
189
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бонго Бонго Баце, виждал съм достатъчни такива - цел живот един път не отишли на очен преглед, купуват си очила "да виждат" телевизОРО от битака а не от оптика, но понеже са "професионални" най-добре ги могат и разбират нещата. Биологията не можеш я пребори.
188
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 1 месец
Раздел 4 член 20 четете
187
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До дебббила със сравнението с автобуса - пич, ти наистини си уникално ограничен. Ти съзнаваш ли изобщо какво означава да се возиш в кола на НСО???? Това не е автобус. Това е една *** кука-шофьор, с дълбоки комплекси за малоценност, на която ти й казваш дай газ и пущи ламбите, щото бързам. дори да не е така - куката се е манципирала и решила сама да дава газ - тогава ти, ако не си пълне идиоттт, е редно да й кажеш - тъпаа куко, намали, зааяото ще убиеш някой. Нарича се морална отговорност. газзз
186
3
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Ако е на 75 до 80 може,но този шофьор не.Човека има изградени навици.Еее и Радев има навици, пъйрдит на масата докато иде бургери
185
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шофьорът на Аудито е бил много пиян. Току-що го съобщиха.
184
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 179-ти, Вие измислихте нов Закон за движение по пътищата бе! От днес нататък само сам в колата и без радио и телефон, за да не те разсейват, иначе .. виновен. Еааааси, не мога да повярвам, че има хора, котио са готови да се излагат, само и само да бутнат някоя опорка.
183
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кики кестремето направо в затвора да ходи....това е
182
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонименши3ко, откога стана твой тоа въпрос, откак тръкна коментаро ли?
181
1
 
1
 
! Отговори
Bg izmet преди 1 месец
МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА БЬЛГАРИЯ ВАВ КАКВИТО И УНИФОРМИ БАТМАНСКИ ИЗВЬНЗЕМНИ ДА ГИ ОБЛЕЧЕТЕ ТЕ СЛУГИ НА ДЯВОЛА.
180
0
 
1
 
! Отговори
до 179-ти, преди 1 месец
Ако досаждаме с глупави въпроси и/или дразним шофьора с монолога си, то мисля, че ще имаме вина за всеки блъснат от автобуса.
179
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бонго Бонго Аз пък ще предположа, че тоя "професинален шофьор" в предпенсионна възраст и зрението и рефлексите му са в канавката.
178
0
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Кви са тези звездички на думата боклуйк??????
177
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Току що излезе новината, че загиналия шофьор е бил с над 2 промила алкохол в кръвта. От варненската болница са го потвърдили.
176
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено, че вина единствено и само има шофьора. Всичко друго е само ДС бля бля Боко Шиши тролски изпълнения.
175
1
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
За мен най опитните шофьори са тези,които шофират камиони за ***. Голяма тарга трябва да мине и през тесни улички и в супер голямо движение да се адаптира и събират ***. Човека е спрял на знака стоп,НСО са карали с минимум 180 до 220 км/ч. Това е тяхната нормална скорост. Колите нови служебни горивото държавно не се икономисва,имат сървиз механици за поддръжка. Те само шофират и пазарят храна за дерибеите
174
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да спра да тровя тpoловете с въпроса на който от сутринта не могат да ми отговорят: Ако вие тpoлове се возите в автобус, и той примерно блъсне бабичка, вие виновни ли сте за cмъртта на бабичката??? Въпрос с повишена трудност, а?