Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не така другари! Дайте да дадем. Колата на НСО е била стара. Няма радари, лидери , камери и балалайки. Да купим нови коли с нашите данъци. За наше добро е, да ме ни газят в населените места с 200.
172
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А наративът на проЗдите почитатели на Кирчо е "президентът е шеф на НСО, той е виновен". е, колко трпбва да си ***, за да го мислиш това? Киро е седя като куфар вътре, нали? Сега, той е много ограничен, но чак да не забележи, че летят с 200? Или със пуснати специални светлини? Айде моля ви се, пак сте се качили на амбразурата и дрънкате опорките си. Виновен е, колкото и да го въртите. Дано интелектът му стигне, за да понесе моралната отговорност, щото друга няма да му се наложи да носи
171
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия от ПП трябва да знаят че си имат работа с ДС мафия и залога е кражба на милиарди. Не "случайни" катастрофи ще им се случват а и саксии ще им падат на главата и психясали джихадисти точно по тях ще стрелят. Имат пари да се вземат в ръце и да хванат адекватна огхрана от чужбина иначе ще дадат фира. Шиши и Боки не са вчерашни. Много животи вече им лежат на съвестта.
170
4
 
3
 
! Отговори
Пробвай пак преди 1 месец
До Анонимен 168 "специалният режим се включва по заръка на возения" Специалния режим не означава, че возения кара колата ....
169
2
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
раотата е ясна отдавна, единия кара с колкото може щото е милицунер, и няма коли по пътя (предполага се за това са минали от там), другия е бил дрът геврекаджия с паметник на културата, който кара как си знае щото "знае пъта и си познава колата" и съответно не спира на стоп "щот от тука никой не минава"
168
1
 
11
 
! Отговори
УШЕФ НЕ Е НАД преди 1 месец
ЗАКОНА!!!
167
1
 
2
 
! Отговори
ловец преди 1 месец
До Анонименако бяха секли завоя, щяха и повече да се виждат. Или може би са го секли от вътрешната страна, през храстите. Аман от тапи хора
166
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак изпълнение на ДС службите. Първо случайна катастрофа на Василев, сега на Петков, случайно откраднаха и колата на Лена. Ама съвсем "случайни" неща за сплашване на ПП.Утре "случайно" и ще вземе да се гръмне в тоалетната. Съветски истории по български.
165
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аудито освен, че не е спряло на стоп, не било подало мигач че завива! Не е било с включени фарове, било е с отстранен катализатор, износени гуми (тоест неизправно). Този автомобил се е движел с минимум 8 нарушения на закона за движение по пътищата
164
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До всичките едноклетъчни, дето твърдят, че Кирчо просто се е возел- специалният режим се включва по заръка на возения, ако няма опсаност и нужда да бъде включван. Това се прави, когато се бърза за някъде. Тоест клунът ПП е поръчал да се дава газ и да се мачка наред. Човекът, макар и без предимство, е тръгнал на чисто, но тия са долетели. Не е имал шанс. киро е съучастник! Самозабравила се амеба, която бърза да се види със себеподобни едноклетъчни - лелки ПП
163
2
 
8
 
! Отговори
WeThePeopleAgainst преди 1 месец
МАФИЯ!!!!
162
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Петков уста няма ли? Не е ли видял как карат? Или не е посмял да каже нищо - каква държава ще управлява, с един шофьор не може да се оправи. Или е видял, но за него е нормално? Хубав човек - ще гласувам за него, ама някой друг път.
161
1
 
16
 
! Отговори
Преди време преди 1 месец
Убиеца на една бизнесменка се оказа служител на НСО.
160
6
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 1 месец
Аудито е било без светлини. Затова е виновно.
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мда, предвид разположението на отбивката и табелата Аксаково - влачена е колата. Ха познайте ще кажат ли официално нещо за скорост и спирачен път на НСО колата? Или ще е 89 км/ч, опит за спиране, но е било невъзможно. И се приключва темата.
158
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НСО е под ръководството на Президента. Това означава, че Румен Радев е виновен за тагедията, а не Кирил Петков. Хората на Румен Радев са карали колата, а г-н Петков просто се е возил.
157
5
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
ППДБ убиват българи!!! На Киро ако му се размине, ще убие пак.
156
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато единият е с превишена скорост, тогава правилото за предимство вече не е в сила.
155
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До НСО Са На Нихт шпрехен дас русиш, би моър спесифик уит йоър судонеймс, ши3имбооглу
154
0
 
19
 
! Отговори
НАРОДА преди 1 месец
Искаме оставката на началника на НСО има загинал български гражданин!Фатма ците да го ду х ат!