Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
19
 
5
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Най пострадал в тази ситуаия е лидерът Петков! Някой се опита да инициира леко ПТП с ел дискредитация, но поради некадърност и стечение на обстоятелствата стигнахте ето до тук! Поставете си минусите, прилежно, така, Благодаря! Ха, сега си спомнете колко пъти Нинова я блъска ,,такси"!? Когато минава мафията не просто пускат специален режим, има ескортиращи автомобили от Националната полиция и спират движението, докато менажерията със съответният мафиот премине без произшествия! А Петков - натирен
212
3
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 1 месец
Защо трябва да карат бързо и със специални светлини, да не са бърза помощ? Много са нагли!
211
3
 
27
 
! Отговори
Смех преди 1 месец
Държавните мутри от НСО убиха човека! Беше въпрос на време. Всички знаем как карат. Тия са по-страшни от частните мутри!
210
2
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Изчислих скоростта на НСО по моя км когато съм ги озпреварвал
209
6
 
33
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Жертвата е живеел там и точно това място е известно със смъртните случаи, убеден съм че починалият е внимавал.На шофьора от НСО му е все едно, той често нарушава правилника и нито един катаджия не го е спирал. Показва картата НСО / убо и куката козирува.Усмивки и до нови срещи казва НСО.Да, ама утре единият съгражданин отива в пръстта..
208
3
 
27
 
! Отговори
Служби служби служби преди 1 месец
От НСО са безсмъртни, карат с 250 километра и не им пука, е няма такива *** в света!
207
3
 
5
 
! Отговори
попа преди 1 месец
До Всичко знаетеМного си далеч от истината, наивен и заблуден, стига ръси глупости, излагаш се !
206
6
 
21
 
! Отговори
До 204 преди 1 месец
За каква постановка говориш?!! Някой се е обадил на шофьорчетата охрана на Кико и е казал предизвикайте катострофа в която човек да умре, ама да не сте вие. Ти нормален ли си?! Шофьорите в случая са подчинени на Кико, дори се обзалагам, че той им дава допълнителни пари за да си трайкат и да не го коментират. Той е трябвало да им каже да не шофират като бесни на пътя, вероятно е направил точно обратното и те са бързали. Какъв ГЕРБ в случая, те да не са шамани?!! Еейй, от тези вакси изкрейзихте
205
14
 
11
 
! Отговори
Всичко знаете преди 1 месец
Изчислихте скоростта на колата на НСО по снимка,установихте ,че Аудито е спряло на знак Стоп.Само не знаете,че принципал на НСО е Радев.Той не разреши да бъде сменен шефът им,защото му е приятел.Защо не питате Радев,че при този висок бюджет на НСО,който ние осигуряваме,колите им да без гражданска застраховка и без технически преглед?А може би ,точно.Радев "усвоява" бюджета?
204
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
цифрата 4 в Азия означава "cмъpт". В китай дори няма 4ти 14 етаж в сградите, места с тези номера. въобще неможете да видите номер съдържащ цифрата 4. А от ПП-ДБ им се падна бюлетина номер 14.... това е много лошо число вещаещо cмъpт
203
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да е професионален НСО трепят без задръжки
202
1
 
2
 
! Отговори
До 202, Ти пък, преди 1 месец
ако разговаряш със жена си и децата си така в колата, докато шофираш мисля, че ще излезеш от пътя по някое време :D
201
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори Господ не е с Петков. Виж да дявола със сигуртост
200
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бонго Бонго Не съм казал тва. Съгласих се, че НСО колата е карала със значително превишена скорост. Не съм съгласен, че шофьора с Аудито няма вина и просто е жертва. Това казвам.
199
4
 
18
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Оффф )))) добре 193 може би си прав.Недовиждал човека, спрял на стоп и ОЗНЕВИДЕЛИЦА С НАД 180 ЛМ/Ч СЕ ЗАБИВА ШОФЬОРА ОТ НСО В АУДИТО....
198
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко е евтина постановка от страна на ГЕРБ. Който се хване, тъжно.
197
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 188, Това е "валидно и сега, дори без нов закон" Ама верно ли? Значи ти с жената, децата, колегите и прителите не разговаряш докато шофираш, "да не те разсейват". Я се сгъни още веднъж, че е малко дотук.
196
2
 
0
 
! Отговори
КонституцийЦиркониев преди 1 месец
До Анонименманципирала ли се е, неукяне? на мостика, при войнища с кремвирш от времето на батемберг :))))
195
4
 
2
 
! Отговори
Ватман преди 1 месец
До Анонимен 178 ей,ей, не обиждай Кирчо с бабичка, да не те сбабичкосам, ей ся!
194
0
 
9
 
! Отговори
до 188, Това е преди 1 месец
валидно и сега, дори без нов закон, на всеки автобус на времето, точно зад шофьора имаше надпис - "Не заговаряйте шофьора - глоба!". Скоро не съм се качвал на обществен транспорт, но вероятно си седи същия надпис. Не е необходимо много въображение, че по тая логика, всяко действие на пътниците, което разсейва шофьора се счита за нарушение.