Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва протест пред НСО и промяната, стига мутренщина.
232
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Просто КИР! Съболезнования на близките на убитият!
231
3
 
35
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
На тия дето плямпат как 60-годишен ще управлява автомобил,само ще кажа,че повече от половината тежки катастрофи са дело на до 25 годишни.Впрочем,ако се махнат възрастните професионални шофьори,целият превоз ще се оголи откъм кадри.
230
0
 
3
 
! Отговори
ivo преди 1 месец
До АнонименДа спира се, а след това тръгва ли се ?
229
0
 
25
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
Я вижте мястото-кръстовището е близо до завой,зад който няма никаква видимост.Възможно е в момента на потеглянето на Аудито да е нямало коли,ама при скорост от 120 колата на НСО долита за 3 секунди от стотината метра .
228
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Драма е, защото се омаловажава човешкият живот,-----Борисовата логорея за награда от пържоли за кучето намерило детско трупче навремето не ви бяха такъв проблем. Размекнали сте се.
227
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 60 години човек може единствено да храни кокошките в двора на къщата си на село. Как ще управляваш автомобил на такава възраст?
226
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да попитам: На знал СТОП спира ли се?
225
1
 
7
 
! Отговори
до 230 преди 1 месец
Драма е, защото се омаловажава човешкият живот, в случая живота на шофьора на аудито, което пострада при катастрофата. Виновни са, обаче седнали да се хвалят по фейсбуук, колко били добре, как им нямало нищо, а за жертвата и опечалените - нищо. После разбира се тия постове изчезнаха, но достатъчно умни хора им направиха скрийншоти за да им седи петното от издънките.
224
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е къщата в Барселона, кюлчетата и именията на Доган не са проблем, но да се возиш в кола на НСО (което правят и всички преди Петков) е драмата на България
223
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не мога да повярвам че има защитници на Киро шарлатанинаЛипса на всякакви човешки качества в името на кражбите това е шарлатанията Убиват и обикновени българи и е съвсем нормално нали са над закона Няма такава държава
222
24
 
4
 
! Отговори
Руснак преди 1 месец
Какъв професионален шофьор може да е един 60-годишен дядо без рефлекси?
221
3
 
9
 
! Отговори
до 225 преди 1 месец
Това стана в Румъния! Декември 1989 година армията мачкаше Секуритате и те се криеха като мишки! Тук спокойно си създадоха удобна ,,опозиция", унищожиха армията, МВР си е на Герб и Ви ограбиха, и продължават...!
220
2
 
17
 
! Отговори
А найуу цицин преди 1 месец
снима и поства, снима и поства снимки с трупа на убитият. Промяна, а.
219
1
 
15
 
! Отговори
Когато дойде преди 1 месец
демокрацията, баламите си мислехме, че с правоимащите и копойте им от УБО е приключено един път завинаги. Да, ама не!
218
3
 
25
 
! Отговори
До 219 Бау преди 1 месец
КП изобщо не е пострадал в случая. На него му няма нищо. Жертвата е този човечец, който се раздели с живота си заради болните амбиции на разни комплексирани политикани!
217
3
 
25
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Жената на починалият е в опасност.Може леко да я довършат от НСО. Тя е свидетел от страна на жертвата. Киро е свидетел от другата страна, а като знаем как лъже и *** и гази конституцията няма да се замисли даже.Пазете жената . Дано докторите да не я доубият.
216
3
 
17
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Джипа се разцепи , защото се блъсна в дървета, две отсече и в третото се спира. Дърветата са статични.Аудито го е носил шофьора на НСО около 15 м. Ако разбираш законите на физиката, ето защо не е могло да бъде разцепено на две. Скоростта е била минимум 180, намалили е от 240 км/ч
215
15
 
4
 
! Отговори
Грую преди 1 месец
До Всичко знаете (211): Мда...ако беше със 160 км/ч, аудито щеше да е разцепено на две. Не е с 60, но не е и със 160.
214
2
 
28
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Гаранция сега ще изкарат умрелия виновен - я ще му лепнат наркотици, я алкохол. Басирам се!