Чуков: Мирът в Близкия изток и изборите в САЩ са тясно свързани

Ако Израел и Палестина бяха в Европа, щяха да са две държави
12 юни 2024 23:15, Инна Ангелова
22
Чуков: Мирът в Близкия изток и изборите в САЩ са тясно свързани
Снимка: БГНЕС

Според международния анализатор проф. Владимир Чуков кампанията за президентските избори в САЩ и опитите за мир в Близкия изток са тясно свързани. Според него щатите Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания са ключови и ще определят кой ще е следващият президент.

„Тези три щата формират т.нар. „синя стена”. Ако Байдън си ги върне, ще спечели”, каза още Чуков пред Нова нюз.

„Социологическите изследвания сочат, че разликата се топи. Колкото по-активен е Байдън в Близкия изток, толкова повече скача рейтингът му”, добави Чуков. По думите му има „тъмносини и кърваво червени щати”, в които няма смисъл да се води кампания.

Международният анализатор смята, че ако Палестина и Израел бяха в Европа, до пет години щеше да има две държави. „В тази част на света има огромни маси, чийто основен критерий на поведение не е секуларизмът, а религията”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: САЩПалестинаИзраел
Още от САЩ
Байдeномиката ще намали разходите за отбрана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Байдън е протерорист преди 2 дни
Байдън доказа в тази война че е про-терористичен антисемит като ислямиста Обама, и много опасен съучастник в ПА неонацистки съюз на много ислямски терор. групи както са и подкупени ислямисти и протерористи от ООН,ЕС опасни не само за оцеляване на демократична правова държава Израел сред 56 ислямски терорист. режими и ООН про-терористи и за оцеляването на всички не-мюсулмански държави като американски християнски народ, ЕС държави, инфилтрирани незаконно с милиони ислямски терористи престъпници
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
американците само майдани и войни провокират мръсен народ
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Евреите требе се изгонят от тая територия, но руснаците ги пазят (все още)
8
3
 
1
 
! Отговори
съпоставка преди 5 дни
А ако България бе в Европа---г-н Чуков отдавна щеше да е забравеното минало....
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Бобо *** Наясно ли си, че има двама с фамилия Чуков - Боян и Владимир. В случая е Владимир?
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Мир в Близкия изток никога е нямало, няма и да има.
5
1
 
7
 
! Отговори
без упойка преди 5 дни
Дали?Ислямът и в Европа е същият дивашки режим на омраза към всички.Несъвместим с мира и демокрацията.Лошото е , че с такова мислене на неолибералите като Чуков, Европа беше напълнена с ИСЛЯМ.Хора като Чуков повече вредят на Европа, колкото уж и помагат с експертиза, експертиза за кого, кой устройва.Ами същият този ислям.Чуков е мост по , който тука ислямски радикали получават докторати и образование.После ще искат да ни управляват като в Англия, Белгия и другите в Европа.Примери колкото искате.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Tоя лаладжия още ли го канят по студиата?
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
9: какъв Париж бе мърсолл? Явно е че и двете сиви клетки са ти облъчени от западни медии и въобще не си в час със случващото се. Не е страшно, а е велико това което се случва. Хайде бягай да си бръснеш краката че Ураула те вика за вечеря.
2
14
 
17
 
! Отговори
Страшно е преди 5 дни
Да нападнеш 26 пъти по-малка държава и да те счупят от бой! 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Рублата на две стинки да стане! За Париж и Лондон да тръгнеш,до Волчанск да стигнеш! Страшно е!
1
6
 
8
 
! Отговори
Саид бах преди 5 дни
Какво и да приказва е, но е факт, че арабската улица продължава твърдо да бъде против пендос и неговите питомци в Исраил.