Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс

Това разкрива нова книга за първите дами
26 фев 2024 07:13, Нели Христова
110
Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс
Снимка: БГНЕС

Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът към дългия и траен брак е "добрият секс", според нова книга за първите дами на нацията, която хвърля светлина върху 47-годишната му любов с Джил Байдън.

"Американската жена – Трансформацията на съвременната първа дама, от Хилари Клинтън до Джил Байдън" е създадена от кореспондента на Ню Йорк Таймс в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема само няколко параграфа в книгата от 276 страници, но вече генерира заглавия.

Роджърс пише, че Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 г., когато Джил Байдън влязла в стаята, облечена в горнище с думата "НЕ", надраскана на корема.

Джо Байдън, който сега е на 81 години, каза пред група поддръжници същата година, че няма голям интерес да се кандидатира за президент. "Предпочитам да съм вкъщи и да правя любов с жена си, докато децата ми спят", казал той.

Коментарът накарал тогавашен говорител да повдигне рамене. Той казал, че тогавашният сенатор Байдън е „откровено напълно влюбен в жена си“, пише Роджърс.

"Джо може да е подправил публичните си декларации в спалнята за спечелването на президентския пост, но той се пошегува с помощниците си, че "добрият секс" е ключът към траен и щастлив брак, за голямо огорчение на жена му", според Роджърс.

Книгата описва страданието, което изпита Джо Байдън, когато първата му съпруга Неилия загива в автомобилна катастрофа през 1972 г. заедно с дъщеря им Наоми.

Той и Джил се женят през 1977 г., но са необходими пет предложения от Байдън, за да накара Джил да се съгласи.

"Бях толкова търпелив, колкото мога, но това вдигна ирландските ми нерви. Или ще решиш да се омъжиш за мен, или това е – вън съм. Няма да питам отново", казал Байдън при петия опит, пише Роджърс.

Джил Байдън, учителка по английски в общински колеж, беше първата първа дама, която продължи професионалната си кариера, докато беше в ролята.

В предишно интервю тя разкри, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент, двойката решила да уреди разногласията си чрез текстово съобщение, за да избегне сбиване в присъствието на техните агенти от Тайните служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Джо "Ирландеца" остава само да гледа футболни мачовете по тв.
13
3
 
18
 
! Отговори
ъъ преди 3 месеца
Добре де,като се прибера от работа,и благоверната ме започне още от вратата,че трябва да и оставя пари за да се плати това,онова,че трябва да се сменят кранчетата в банята,врата на хола била виснала,как у Иванови всичко било наред,а у нас-не,какъв секс,БЕ?То след третата години жените не искат да ни гледат,всяка жена смята можа си за ***-каква любов,какъв секс?Затова гледам да избягам да се събера с приятели на чашка.Поне там жената не ми пили на главата.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мъ той умрял мъ
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
БайДжо пие по половин хапче виагра, за да му дойде желание да целуне Джил. Цяло хапче го събаря по стълбите на самолета.
10
1
 
15
 
! Отговори
порНели Пасквила преди 3 месеца
"Мечтая си за добър скс с моя любим спонсор Деменний Джо...Искам да се спъне страстно по стълбите и да падне върху мен! Искам да ме душка некъпаната ми скумрийка и да вдишва дълбоко аромата ми! Искам да ми обяви война и да се здрависва с прадядо ми! Искам да прочете одата на радостта,която съм написала за него!Искам да ми забрави името докато ме челастри и да заспи по време на скса,а лиггите му да се стичат по мен! Искам да ме качи на Еър Уан и да ме вдига нависоко...Искам долари,а не гривни!"
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той казал, че ключът към дългия и траен брак е "добрият секс", но тя казала, че когато байДжо бил вицепрезидент, двойката решила да уреди разногласията си чрез текстово съобщение, за да избегне сбиване в присъствието на агентите. Текстови съобщения, предотвратяват сбиване помежду им, а не "добрият секс".
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Байдън пие по половин хапче виагра, за да не си опикава обувките.
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има рубрика за вицове, моля, публикувайте там.
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тайната на добрия брак е добрият секс на жена му с любовника й, за който се прави че не знае!
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той знае ли?
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
с толкова медикаменти с които го крепят жив сигурно е надървен през цялото време!
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще се изкажа цинично, но тоя сигурно не вдига самолета от 50 години.
2
1
 
26
 
! Отговори
Хи преди 3 месеца
Даааа.....било е, преди 30-40 годинки!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още от дълбока древност е ясно, че "добрият секс" е ключът към траен и щастлив брак, но защо тези тривиалности, изречени от байДжо, предизвикват "голямо огорчение на жена му, според Роджърс"?