Байдън шокира на срещата на Г-7, какво иска да направи?

Джоржа Мелони помага на "изгубилия се" президент
Обновена: 14 юни 2024 15:46 | 14 юни 2024 15:45, Инна Ангелова
154
Байдън шокира на срещата на Г-7, какво иска да направи?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лидерите на Г-7 се срещнаха в Италия, за да обсъдят важни световни теми. Всички погледи бяха приковани към големите лидери, а някои по-наблюдателни не пропуснаха поредното странно поведение на президента на САЩ Джо Байдън.

Малко преди да бъде направена обща снимка на лидерите от Г-7 в Италия, американският държавен глава се отделя от общата група и тръгва нанякъде, след което започва да наблюдава нещо в далечината. Прави впечатление, че дори вдига палец в съгласие с някого. Публика обаче в тази посока няма.

Италианският премиер, Джоржа Мелони, която е домакин на срещата на върха, вижда “изгубеният” Байдън и го връща диплотачно при останалите лидери за снимка.

Клипчето веднага доби популярност в социалната мрежа Х, а опонентите му от Републиканската партия веднага използваха повода, за да попитат какви ги върши Байдън и доколко адекватен е той в този момент.

Действащият президент на Щатите е най-възрастният политик в американската история. Той е на 81 години и през ноември ще се изправи срещу Тръмп в битка за президентския пост. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Как страните от Г-7 планират да противодействат на Русия и Китай
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
2
 
! Отговори
НИМРОД преди 3 дни
Възможно ли е света да се управлява от ЛУДИ хора като този който се е ЗАГУБИЛ някъде в пространството?!! ОКАЗВА СЕ , ЧЕ МОЖЕ!! Представете си, какво представлява подредбата на света надолу по пирамидата!!
148
5
 
13
 
! Отговори
И тоя дебил преди 3 дни
Се разпорежда с живота на милиони хора!
147
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Звездите му го говорят!
146
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Среща на господарите от САЩ и колониите им
145
2
 
12
 
! Отговори
Обективно преди 3 дни
Байдън може да шокира единствено ако се изходи във WC-то самостоятелно, без памперси и чужда помощ. Всички останали номера на деменцията ги знаем.
144
2
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 3 дни
Трагедия САЩ се управлява от ръкуващият се с невидими приятели
143
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Какво г7. Има САЩ и джуджетата, дето трябва да слушат.
142
9
 
3
 
! Отговори
Али Раза преди 3 дни
Абе незнам ама е по адекватен от нашите !
141
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
темпорална деменция,липса на пространствена ориентация,100% инвалид с чужда помощ,само Мелони реагира адекватно и прекрати конфуза,защо го измъчват стареца..
140
2
 
12
 
! Отговори
га4е преди 3 дни
Х а,ха,ха, Алцхаймера.Вие сте *** от гейЕвропа! А, тъпанарката ,акушерка Урсула-диванчето/ Ердоган я насади на дивана и й показа к ъде е й мястото -при готварската печка, при пералнята ,при ютията/.Глупачка-пО тъпо животно,еДане забрра рядко да срещнеш-педиТрюдо, ГАРГАмел,гнома, предателя -комунист Борисов, Пуевски, Магарев, гнома, плъхоДенков,,про100Киро и кокорчо.Човек може да умре от смях от англосаксите-пудели и от нашите папагали.Ха,ха,ха,...Да не пропусна двамата пайдараси от Франция-ха
139
1
 
11
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 дни
За докторите и някои други г-н Байдън е златна мина ,кой знае как им се плаща за да го държат що-годе в тонус!?И тук става дума само за публичната дейност,а за вземане на решения явно той няма думата!?Леко съм изненадан,че това видео се публикува и в Билд и други медии,защото това видео е нещо като предварителна присъда за президентските амбиции на г-н Байдън!А като добавим проблемите със сина му,особено делото през септември,за мен това означава че той вече е отписан!Тръмп -президент!!
138
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Байдън е починал от ковид още 2021 и е заменен от хуманоиден робот, произведен по спешност от американски военни компании.
137
3
 
15
 
! Отговори
Boto преди 3 дни
Шок ужас, бомба.Че човека си е изперкал и е безумно да е президент е така, но на видеото ясно се виждат хора, които скатават парашути пред него.Автора на статията е добре да си вземе очила.
136
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Руснаците от KillNet са му хакнали LPT-то и сега го клатят както си искат. Утре ще запее "Я русский!" с преправено гласче. Яко срам е тоя човечец, направо буди съжаление. Но пък е супер изгоден изгоден за руснаците, защото е предвидим, флегматичен и полумъртъв...
135
5
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 дни
Страда от синдром на Турет. Познавам един такъв. Иначе е мозък, инженер, но това му евaвa майката. Вижте в Гугъл за какво става дума. Не трябва да се позволява на хора над 65 години да са Президенти на най-силната държава в света
134
2
 
17
 
! Отговори
Викат го от преди 3 дни
Отвъдното и нещо сигнала не е чист хахаха
133
2
 
25
 
! Отговори
Дедо поп преди 3 дни
Тая деменция хептен изтрещя
132
2
 
23
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 дни
До Краварска работа/121 "Продажни европейски лидери." - а ВИЕ дето ги избирате, какви СТЕ?
131
1
 
22
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 дни
До Анонимен/125 "аз ако бях на мястото на американците," - споко! Важното е, че си горд евроатлантик и си доволен от мъдрото ръководство на Борисов, Кито, Урсулата и Борел, нали?!
130
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Отиде да поздрави парашутиста, който сгъваше парашута