Убиха десетки коне с арбалет и огнестрелно оръжие

Случаят е от района на Етрополе
14 юни 2024 08:13, Елка Василева
111
Убиха десетки коне с арбалет и огнестрелно оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Десетки коне са били убити с арбалет и огнестрелно оръжие в района на Eтрополе. Убийците са стреляли с арбалет и експлозивни патрони. Собствениците на животните са в паника, предаде Нова тв.

Преди няколко дни стопаните са станали свидетели на поляна, пълна с трупове. Последното зловещо убийство е от преди часове, когато са застреляни кон и бременна кобила. Животните са издъхнали в адски мъки, а няколко жребчета и част от оцелелите коне са избягали високо в планината. Полицията работи по случая.

Семейство Димитрови отглеждат конете единствено за удоволствие, като домашни любимци. „Първо застреляха две бременни кобили. Преместихме ги на друга територия, но онзи ден ни събудиха с новината, че 5 коня са убити”, каза Кармен.

Мъжът и жената твърдят, че никога досега не са имали проблеми и не са получавали предупреждения.”В първата местност имаше заграден имот, но конете имат тракер. Не мога да кажа, че не са влизали в частни имоти преди, но ако е имало някакъв проблем, винаги сме намирали решение”, добави Кармен.

По думите на Мартин и Кармен мистериозният убиец ранява конете в крака, а след това ги „доубива”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от Страната
Син прободе смъртоносно майка си в Разлог
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 3 дни
До 85 да се разправят с хората. Защо с конете
99
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 3 дни
До 88 конете меса виновни
98
2
 
1
 
! Отговори
До питам преди 3 дни
Ще му правим паметник ,че унищожи една фашистка държава ! Наред е следващата !
97
1
 
5
 
! Отговори
Andreas Apostollon преди 3 дни
ТОЗИ БИЛГАРИСТАННЕЦ ДА БЪДЕ НАМЕРЕН, И ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И УНИЩОЖЕН - НА ГИЛОТИНАТА .
96
1
 
6
 
! Отговори
Andreas Apostollon преди 3 дни
КОНЯ Е СВЕЩЕННО ЖИВОТНО..ДАР ОТ АННУНАКИТЕ = БОГОВЕТЕ от АСТРА СИРИУС и АЛФА ДРАКОНИС.....КОНЯ, СЛОНА, ДЕЛФИНА И НЯКОИ ГОРИИ--СА ***, СВЕЩЕННИ ЖИВОТНИ !...А ЛЪВОВЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ КОТКИ--СА ОТ АСТРА ЛИРРА...НАСАДЕНИ СА НА ЗЕМЯТА ПРЕДИ 60 МИЛЛИОНА ГОДИНИ ...ЧОВЕКА 1000 ПРЕОЦЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА УБИВА ЖИВОТНИТЕ..ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕБ СА ДЕЛО НА АННУНАКИТЕ, И ЗА ТЯХ-ЖИВОТНИЕТ НА ЗЕМЯТА СА ПО-ВАЖНИ и ПО-ПЪЛНОЦЕННИ ОТ ЧОВЕКА .
95
5
 
3
 
! Отговори
Питам преди 3 дни
До Руси 93 А какво да правим с Путин , който уби над половин милион човеци , а не животни ?Средновековната инквизиция не е измислила подходящо мъчение.
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не десетки коне , а седем .Извергът да бъде наказан жестоко.
93
1
 
12
 
! Отговори
Руси преди 3 дни
Смъртна присъда за убиеца!! Дано хванат този ***!
92
1
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 4 дни
Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешки дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът им за което не се изисква мозък !
91
0
 
9
 
! Отговори
Емигрант преди 4 дни
Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешко дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът и аз което не се изисква мозък !
90
0
 
12
 
! Отговори
Колко има преди 4 дни
И борават с арбалет? И оръжие?Ако кварталните си познават хората не е проблем да се установи тоя ***!Айде сега ловните дружинки да помагат!Откъде може да се закупи арбалет? Да се проверят тези магазини. Такова нещо не може да се пренесе през граница.
89
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 дни
Толкова много из-ро-ди се нароиха в България, че не е за вярване.
88
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Колко хора могат да си позволят за хоби коне? Явно са влезнали в лоша компания и това са последствията!
87
1
 
14
 
! Отговори
Жмръц преди 4 дни
Ей за такива,по бързата процедура и без затвор-талионно право,око за око,зъб за зъб.Тези убийци директно на ЕЛ.СТОЛ или ако по-хуманно от инжекцията...Който посяга на животно,още повече домашно,голямо,гледано,той посяга и на човек.Такива не трябва да живеят.Не и сред живите хора.
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 76 А ти нали знаеш, че теорията ти е т ъ п a? Защото и Хитлер и Гьоринг са обичали животните!
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 85 Ти пък какво си се разпенил? Не е ли възможно според теб това да е саморазправа? Това е едно от възможните обяснения. Ако имаш по-добро обяснение на случая, сподели го тук, та да знаем и ние.
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Третата възможна хипотеза ми се вижда най-малко вероятна, но доста страшничка. Дали не се е пръкнал опасен психопат, който на всичкото отгоре е и добре въоръжен?
83
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Като най-вероятни се очертават две хипотези. 1) Местни хора са били ощетявани нееднократно от тези коне и накрая са наели някого, за да предприеме крути мерки, след като разстрелът на две бременни кобили не е имал желания ефект; 2) Незаконно организирани ловджийски приключения нощно време, за первезно забавление.
82
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
БожкееЙ... ако имах carte_blanche за изтребление на такива 'индивиди', щях да направя кариера, да стана герой на труда..! За жалост не мога да дам цветущо описание какво бих причинил на такова изчадие, ave цензурата че има и деца...
81
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Някак ми е трудно да си представя, че местните земеделци в този район са въобъжени с арбалети. Относно огнестрелното оръжие, властта там трябва да знае кой има разрешение за ползване на такова.