Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Давай Паржу! Очакваме компромати срещу фигуранта. Той има за какво да отговаря.
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Ами то всеки може да върши глупости , демокрация сме все пак Той да си се кандидатира , ама кой ще го избере .
141
10
 
11
 
! Отговори
Закана за разплата преди 2 месеца
Пеевски се закани битката му с Румен Радев тепърва да се разгърне и се зарече да разкрие всичко за кръга около него и кеша.
140
3
 
20
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 месеца
Тарикат мъж не писка. Дали нема да последва трактора.
139
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като малко феноменче трябва да си наясно , че не е важно какво ще кажеш , а кой ще те чуе , а теб специално няма много желаещи да те слушат особено като извор на истината . Редко срещана порода , глупаво прасе , обикновено са умни .
138
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има голяма вероятност Пеевски да се кандидатира за президент. Помнете ми думата!
137
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски, депесарите те търсят да те бият.
136
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не мисля, че президента е проблем в държавата и не той е управлявал последните 30 години, а вие и не той е забъркал кашата!
135
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя нали го праха заедно с Тиквата ПеПе Деберасите с услужливия им прокурор, затова е така ербап напоследък
134
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С "Проверете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата" Делян Пеевски очевидно се насочва към Николай Вълканов и това е точната цел.
133
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски, за да е толкова нагъл, има някой зад гърба си. Някое посолство.
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 130 Да. Плюска най-безцеремонно и не пробира
131
0
 
15
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 2 месеца
Кажи, кажи! Ако знаеш нещо- кажи! Ако имаш някакви доказателства за незаконна дейност от когото/ които и да било- моля кажи и който е дерибействал- да си поема последствията. Но ако са съчинения по картинка без доказателства- нали знаеш, че ще бъдеш съден за клевета?
130
1
 
12
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 2 месеца
Пожарите са следствие не само от човешка грешка,но и от безхаберието на голяма част от населението.Когато 12г.само се краде и всички чакат да им се нареди "отгоре"-резултат е плачевен.Може ли някой от министрите да каже-колко язовира има,кой ги стопаниства,колко вода има в тях,как се почистват реките,в кои райони има проблеми и пр?Няма такъв.А и никой не си прави труда да направи ревизия,да излезе и да каже какво заварва в министерството.Когато нехайството е взело връх-резултатът е ясен.
129
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радев има имунитет като президент.
128
12
 
5
 
! Отговори
Много зле! преди 2 месеца
До 118 Анонимен Не знам за Пеевски, но след като държавата гори, къде се разкарва Радев на кафенце по света?. . . . Не ти завиждам за късата памет! Кой обезлеси горите? С тези изказвания изглеждаш и по-*** от гъбено семе! А за Радев нито съм го избирал нито ще го избирам!
127
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все едно гледаме, как се ръфат хиени по Анимал планет. Няма жалост към никого. Дано се самоизядат. Всички са един дол дренки начело с копейките, фуражката и докараните от него родоотстъпници - джендъросоросоиди.
126
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски, ако имаш информация за претъпление си длъжен да я докладваш. Иначе си съучастник.
125
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прасето освен да дрънка глупости друго прави ли?
124
2
 
24
 
! Отговори
МУТРОС преди 2 месеца
Пеевски,който не е пипнат от съдебната власт напада,защото най-добрата отбрана е нападението.Знаел много.Той и Вежди казваше:"ако си отворя устата",ама така и не я отвори.Ние сме всичко друго,но не и д-ва с работещи институции,подготвена администрация,която не се влияе от политическите назначения.Борбата е за големите пари от ЕС.За 12г.управление на ББ+ВМРО вече никой не говори,а като стане бедствието започва тюхкането.Защо няма това,защо няма онова,ама все за ГЕРБ гласуват, а сега и за ДПС.