Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
4
 
21
 
! Отговори
Непозната преди 2 месеца
Видно Делян Пеевски ще бори корупцията в България. Боже, Боже, Боже...
162
14
 
7
 
! Отговори
Ген Решетников преди 2 месеца
Не ми пипайте пРезидента..
161
4
 
31
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Къш, бандит такъв. Ходи, да се оплачеш на майка си!
160
2
 
8
 
! Отговори
КОЧО преди 2 месеца
До Анонимен 131 Той вече я докладва с казаното в материала по-горе.Има думата прокурора.
159
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
превратът към Делян Пеевски няма да е успешен Той е българският ТръмпАко от ДПС изгонят най-мотивираният ни политик в последните няколко години г-н Пеевски, ще е време да се обявят за етническа партия и да се закрият.Факт е легитимно избрано ръководств e ДПС, Делян.
158
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски така говореше за Цветанов и какво стана от това???? Нищо
157
12
 
16
 
! Отговори
Пръдлев преди 2 месеца
Казаното от Пеевски е сериозно и трябва да се провери от прокурора.При това бързо.
156
6
 
34
 
! Отговори
158 преди 2 месеца
Жалък опит за изместване на скандалите около ДПС! Тая *** не спира всеки ден да се заканва на президента и всяка вечер има ефирно време!? Кой?!? му го дава!!! ППДБ изпраха не само Борисов, но и г-н Магнитски, който сега плюе по единствения читав политик в държавата.
155
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Закана за разплата Кой ще разкрие кражбите на Пеевски???
154
3
 
28
 
! Отговори
един преди 2 месеца
Пътнико свиден, пътнико драг . . .Това гОлямо същество е вече история в българската политика и обществен живот!
153
4
 
20
 
! Отговори
зззз преди 2 месеца
Шиши съсипа един цял областен град - Благоевград , та заедно с него потънаха и избирателите на ДПС в гоцеделчевския регион , ама за сметка на това за малко да станат първа политическа сила в област Благоевград. Овците са с по-къса памет и от кокошките май.
152
4
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 2 месеца
Да напомня на забравилите. България се управляваше от "тримата шишковци". Цацаров вече отпадна, Бойко е треньор, а Шиши е последният, който още не е разбрал, че сие отишъл.
151
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Йордан 151 ДАНО СИ УСПЯЛ ДА НАУЧИШ В КОЯ ОФШОРКА ГИ Е ВНЕСЪЛ ЩОМ ЗНАЕШ ТОЛКОВА МНОГО. АМИ СПРЯ ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ НА СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ. ТЕЗИ ПАРИ ИЗЛИЗАХА И ОТ ТВОЯ ДЖОБ ПОД ФОРМА НА ДАНЪЦИ. НЕДЕЙ ДА ПЛЕЩИШ ПРОСТОТИИ.
150
3
 
20
 
! Отговори
Къса памет преди 2 месеца
Спомняте ли си когато Пеевски беше най-мразеният човек в държавата? Аз също забравих, време е да пием гинкобилоба.
149
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Респект за куража на Пеевски! Има флашки,да ги праща на Кьовеши!
148
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Супер! Само дано Пеевски си удържи на обещанието!
147
7
 
19
 
! Отговори
Квиииик преди 2 месеца
Сввиинята *** най-силно когато я колят. Явно Грухан ага е преусетил приближаващият се край и сега грухти неистово в пристъп на ужас и паника
146
24
 
12
 
! Отговори
Йордан преди 2 месеца
Че мистър кеш е Радев, това е ясно. Преди 3 години Радев спря строежите на пътищата и прибра всички пари, и от тогава ни нови пътища, ни пари.
145
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато мистър кеш се яви на избори, мистър *** отдавна ще е курбан
144
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да яде дупето на който си иска .Радев е човек на място ,знае какво прави .А вие останалите хвърляте прах в очите на хората .Срам сте за БГ .Пеевски се заканва на президента ,ама моля ти се бе ако беше друга държава ,всички щяхте да сте на топло и да ядете домати ама първо по главата после в устата .Иска ти се президент бе ,*** не можеш .Глези се другаде ,240 охлюви в НС а нищо не правят ,реват като бебета .А получават заплати ,вие не вършите нищо .