Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Шишо нали се биеш в гърдите че сме парламентарна република и орязахте правомощеята на Президента? Когато ножа опре до кокала си слагате ламаринки, ама твоето тлъсто д...*** няма нужда от такава то е свикнало и е подготвено за тъмните момчета от Банишора, където скоро ще си им клиент. Само Доган да те отфутболи и си готов за въдворяване. Според мен си купи билет за ЮАР от там екстрадиция няма.
122
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кога ще я кажеш? Можехте да искате Импийчмънт, проспахте го. Още преди 2 г. ДПС поиска от трибуната на НС Импийчмънт за Радев, но тогава Борисов каза, че вместо да му извадите очите, ще му изпишете веждите. Сега не може да го разследват като Президент.
121
0
 
11
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Стрелците чистят добре карабините си вече. Да не стане издънка като с Тръмп :)
120
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Намерил се кой да разобличава. Ало г-н Магнитски, а КТБ?
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега ДСНО не тръгне някой да стреля по Радев, че веднага ще набедят Пеевски.
118
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега да и не тръгне някой да стреля по Радев, че веднага ще набедят Пеевски.
117
5
 
27
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
А защо гори тая държава, кой е виновен? Къде са стоте БТР-, с готов проект за преобразуване в машини за бедствия? Кой ги даде на Украйна? Аааааа, Пеевски и той бе там. Сега ръкопляска на Бойковия кабинет, които също раздадоха БТР-и, ракети и щурмови самолети Су 25.
116
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Олигарха е Вълканов , но това няма значение .Има значение само , че Пеевски стана отвратителен и за българи и за турци .
115
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Магнитски,ти си мъртъв за всички нормални хора.Само Н.Н. от ПИК,може да ти вуйдиса на калпавия мозък.Пътувай за някъде ***,за да не те настигне дебелия.
114
4
 
20
 
! Отговори
до 118 преди 2 месеца
Какво си мислите ме щеше да стане ако Радев беше в страната? Да спрат пожарите с магическа пръчка ли? Тази конференция е планирана преди поне 4 месеца, пожарите са дело на климата и неандерталци, които си хвърлят фасовете от колите.
113
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам за Пеевски, но след като държавата гори, къде се разкарва Радев на кафенце по света?
112
0
 
5
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Колкото и за копираш поста си в тая статия за Пеевски, смисъл няма. Може и да си прав, но по-вероятно да не си.
111
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски направо не може да повярва как му откраднаха партията. Но англичаните са опасно хитри. Който прави ала-бала с Кики, го научава по трудния начин.
110
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Отцепниците" превзеха централата на Шиши докато той громи Президента. Още не знаят че ще го ядосат много ама как да излезе в работно време...
109
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А на вас стиска ли ви да гласувате за новото ДПС, вместо за пудели и пачки ?
108
4
 
22
 
! Отговори
Шефрет преди 2 месеца
На тоя глиган чувствам как скоро ще му пуснат Бренекето.
107
5
 
9
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Шиши много ще се озори, да извади компромати срещу агента на ЦРУ*Радев. Трябва да е много отчаян вече, за да се заканва така :)
106
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не подценявайте Пеевски! Той има ресурса и флашки за всеки, който се изпречи на пътя му. Може да е бил за кратко в ДАНС, но има безценни файлове,които ще излязат наяве. Даже ресто има за всеки..
105
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този хвана много дини под мишницата и няма да свърши добре. Да атакуваш ДПС и президентската институция едновременно означава няколко неща, най-вероятното от които е, че е много нагъл и пррост.
104
0
 
18
 
! Отговори
vs преди 2 месеца
Ти ни кажи за себе си. Радев до остави засега, и внимавай какво говориш да не те съди! Това, че си прехвърлил собствеността на други, не значи, че си чист! Например като даде Техномаркет на оня ль***ольо захариев, никой не ти вярва, че го правиш от приятелски чувства! Да не мислиш, че всички в Техномаркет не знаят откъде идват всички дето си ги наредил отгоре! И му кажи на захариев, че скоро ще му се наложи да обяснява къде му е стока за 7 милиона, която от 4 години седи "на път" в системата!