Тези зодии не умеят да създават дълги приятелства

Вижте кои са те
11 юни 2024 23:50, Ивета Иванова
5
Тези зодии не умеят да създават дълги приятелства
Снимка: iStock/Primorac91
За някои зодии да създават дълготрайни, здрави и силни приятелства е приоритет. Те умеят да правят това, раздават се за близките си, винаги им обръщат внимание и им помагат. Но други зодии са по-разсеяни, лекомислени, не толкова сериозни. Те могат да общуват с много хора, но рядко създават силни и дълги приятелства. Държат повече на забавлението, веселието, често сменят компании и нямат много стари приятели. Ето кои са те, според "Bustle".

Близнаци
 
Те са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Познати са като много общителни личности, адаптивни, с доста хобита, интереси и мнения, които постоянно се променят. Това е една от причините Близнаците да нямат солиден и здрав приятелски кръг. Те постоянно прескачат от едно нещо към друго. Създават контакти и приятелства на курса по грънчарство, после във фитнеса, после на скалното катерене. Но когато интересите им се променят, намират други приятели на други места. Обичат да опитват нови неща, социални са, затова често сменят компаниите и приятелските си кръгове. Не искат еднообразие, става им скучно. Лесно им е да разговарят с непознати, бързо да се сближават с някого, но и също толкова бързо отношенията да приключат.

Стрелец
 
Подобно на Близнаците, те са социални, обичат да опитват нови неща и да ходят на различни места. Стрелците са познати като скитниците и приключенците на зодиака. Те са много любопитни, жадуват за нестандартни и нови преживявания. Не стоят дълго на едно място, така че трудно могат да създадат здрави и дълготрайни приятелства. Тези огнени зодии постоянно пътуват, опознават различни хора от различни култури, създават чудни спомени, но тези отношения с чужденци не траят дълго. Освен това, те имат много интереси, изпробват различни хобита, следват страстите си. Чрез хобитата, пътуванията и т.н., те създават някакви временни приятелски отношения, според ситуацията, но после отиват към следващите. Винаги са готови за следващите приключения и следващите запознанства.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 дни
И аз, и аз, и аз!
2
1
 
1
 
! Отговори
Водолей преди 6 дни
Точно пък за Водолей да го напишете...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Само до края!