Новолунието в Близнаци носи вълнения на 4 зодии

Вижте кои са те
6 юни 2024 19:37, Ивета Иванова
0
Новолунието в Близнаци носи вълнения на 4 зодии
Снимка: iStock/Abdulkadir ARSLAN

Днес, 6-и юни, има новолуние в Близнаци. Сега сме подканени да поставим себе си на първо място, да кажем ясно какво мислим, да говорим за нашата истина, нашите възгледи и виждания, да общуваме повече. За някои зодии събитието носи късмет и вълнуващо приключение. Ето кои са те, според "Parade".

Близнаци
 
Новолунието е в техния знак и не е изненада, че ще са най-повлияни от него. На фокус сега са имиджът им, идентичността им, увереността им. Сега тези зодии ще се почувстват по-могъщи и силни, ще се осмеляват да поемат рискове и да правят драстични промени, ако това значи, че ще се доближат до целите си. Те трябва да се отдадат на учене, да попият много нова информация от влиятелните хора около тях, да работят за мечтите си. Една от силните страни на Близнаците е, че те не се страхуват да бъдат видени как опитват нови неща. Усилията им ще бъдат възнаградени сега, ако покажат себе си и позволят на талантите им да блестят.
 
Дева
 
Девите да се подготвят да очароват всички до края на седмицата! Новолунието преместа фокуса върху нови шансове и възможности, що се касае до кариерата им и публичния им имидж. Сега тези зодии са по-готови от всякога да споделят идеите си и да кажат всички правилни неща на правилните хора. В началото тези връзки и контакти може да им се струват обикновени, но като открито споделят идеите си, вижданията си и позволят на плановете си да се развиват, получавайки обратна връзка, Девите ще станат по-уважавани и влиятелни в следващите месеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Ако щете - вярвайте
Капри панталоните се завръщат, голям хит за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари