Любовен хороскоп за лятото

Вижте какво ви очаква
7 юни 2024 22:02, Ивета Иванова
2
Любовен хороскоп за лятото
Снимка: iStock/Mikhail Sotnikov

Лятото е на прага ни и всички се вълнуваме за предстоящите морски ваканции, дълги дни и нощи с компанията в парка, екскурзиите, новите спомени, които ще създадем, фестивалите, които ще посетим. През лятото вълнението е навсякъде във въздуха, тръпката ни завладява и любовният живот е горещ. Ето какво да очаква всяка зодия в любовта през летния сезон, според "Parade".

Овен
 
Любовта към себе си - на това ще трябва Овните да обърнат внимание. Лятото ги окуражава да поставят себе си в центъра на своята вселена. Необвързаните Овни ще трябва да започнат да се грижат за връзката със себе си и да прекарат известно време като определят наново по какъв път трябва да вървят. Обвързаните да се уверят, че с партньора си позволяват да имат и отделни животи, мнения, хобита, а не са изцяло повлияни от връзката. Всеки трябва да запази своя характер.

Телец
 
Август ще е романтичен месец за тях. Като цяло, през лятото ще усещат една свежест в любовния си живот. Вместо да се впускат във флиртовете и да се отдават изцяло на привличането, Телците ще вземат добре премерени решения, ще са внимателни и последователни. Така може да намерят интелигентна, остроумна тръпка. Ще се сближат с човек, с когото могат да учат нови неща заедно, с когото имат подобни виждания и планове. Но това не значи, че не трябва да обръщат внимание и на страстта във връзката. Важно е да запомнят, че необвързаните не трябва да се правят на недостъпни и безразлични към човека, с когото всъщност жадуват да са.

Близнаци
 
Приятел ще стане тяхната любов или обвързаните ще осъзнаят, че партньорът им всъщност е и най-близкият им приятел. Популярността и късметът следват Близнаците през лятото, а и след това. Ще са много социални, ще излизат, ще се запознават с нови хора. Вероятно е да открият новата си тръпка чрез общи приятели, клуб, курс, в квартала, чрез определена група от хора и т.н. Нека не са срамежливи и да общуват с много хора често. Тези зодии са свободолюбиви, остроумни, някак омайват другите. Магнетизмът им ще привлече правилния човек към тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции при банските за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 1 седмица
Ти ми дай тоя катамаран от снимката, па да видиме дали нема да има "любов"! Ще има, не ами оттам!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта през лятото