Зодиите, които нямат късмет в любовта

Вижте кои са те
13 юни 2024 19:24, Ивета Иванова
3
Зодиите, които нямат късмет в любовта
Снимка: iStock/Wavebreakmedia

 На всеки се е случвало да има неуспешна връзка, лоша раздяла, несподолена любов, да бъде измамен, предаден или залъган. Но за някои зодии сякаш това е традиция. Те просто нямат никакъв късмет в любовта и рядко може да се похвалят с нещо хубаво в любовния живот. Ето кои са те, според "Times Of India".

Водолей
 
Водолеите са много независими зодии. Те слушат само себе си, съобразяват се само със себе си и своите желания, ценят най-много своята свобода и независимост. Това им пречи да изградят силна, стабилна и успешна връзка. Ексцентрични са, интелигентни, с нестандартни идеи, които завладява другите и те лесно си падат по тях. Но само толкова - не излиза нищо кой знае какво от отношенията, тъй като тези зодии често са хладни, отдалечени, мислят върху идеите си, занимават се с каузи, не се отдават на чувства и емоции.

Риби
 
Много чувствителни зодии. Те са емоционални, състрадателни, обичат силно и не са егоисти. От малки копнеят за голямата любов, фантазират си, живеят в един свят на мечтите. Идеалисти са, добри души, но понякога губят връзка с реалността. Представят си приказния партньор, приказната любов, които рядко съществуват. Нищо не е така перфектно, както във въображението им. Очакванията им са много високи, а не получават каквото трябва в замяна. Освен това, често жертват себе си заради другия и това им пречи да имат здравословни граници във връзките. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Ако щете - вярвайте
Красота! Мис Алабама не се притеснява от килограмите си, които са 150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да се запитат защо нямат късмет в любовта.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Де да беше така!