Зодиите, които ще изпитат трансформация идните месеци

Дали сте сред тях
14 юни 2024 18:00, Теодора Драгоева
7
Зодиите, които ще изпитат трансформация идните месеци
Снимка: iStock

Летните месеци са време на дълбоко емоционално и духовно изцеление за мнозина. Навлизането на Венера и Слънцето в Рак, съчетано с Ягодовото пълнолуние в Козирог на 21 юни, поставя началото на трансформиращи преживявания. Това са трите зодии, които са най-готови за значителни лечебни трансформации това лято.

Рак

За Рака лятното слънцестоене не само въвежда Слънцето в техния знак, но и приветства Венера, усилвайки емоциите и чувствителността. Този период е свързан със самооткриването и подхранването на аспектите от живота, които носят комфорт и радост. Раците се насърчават да се ровят в чувствата си, прегръщайки топлината на романтичните и семейни връзки. Художествените и творчески енергии, които се появяват през това време, ще служат като изходи за изразяване на техния развиващ се вътрешен пейзаж.

Преминаването на астероида Веста в Лъв добавя слой плам към техните взаимоотношения и лични проекти. Раците ще се възползват от насочването на засилената си интуиция, за да лекуват минали рани, като гарантират, че не позволяват на стари несигурности да възпрепятстват емоционалното им израстване. Задълбоченото ангажиране с практики, които насърчават самосъстрадание и разбиране, ще бъде от решаващо значение за тяхната трансформация.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: изцеление
Още от За да се разбираме
Знаците, че на мъжете, които привличате, им липсва зрялост
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 1, хубаво е, че предаваш опита си на другите. така поне можеш тях да мотивираш да надраснат твоите постижения. Браво! Дано си добре там долу!
5
1
 
1
 
! Отговори
БУЛтрАДАМус преди 3 дни
Единствената зодия която ще претърпи положителна трансформация идните месеци е зодия ... Емигранти, всички останали зодий пълна деградация и негативна трансформация ги чака.
4
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 3 дни
Леле, много яко си го закъсал...
3
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 3 дни
М-ммм, Драгоева е яка кака....
2
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 дни
abre zodite da ispitvat tranformaciii a ne horata.......
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Бачкаторите са си все бачкатори шефове нема да станат :)))