От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП

Създавало само проблеми, а не дава решения
15 сеп 2024 15:52, Красимир Ангелов
238
От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП
Снимка: БГНЕС

"Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения". Това се казва в изявление на ПП ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което ПП пита ГЕРБ дали ще приеме антикорупционните законопроекти.

"Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН - време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ. 

Още по темата
Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината", подчертават от ГЕРБ.

Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на ПП отново управленската си програма като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: ГЕРБПП
Още от Политика
ПП с въпрос за 10 млрд. до ГЕРБ: Ще приемем ли три закона?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ми против сте. Не ви се влиза в килиите, а там ви е мястото!
32
3
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 4 дни
Борсов непрекъснато лъже, така правят и неговте последователи. Онзи ден каза, че ДПС никога не са ги подкрепяли, въпреки че има редица клипове и снимки как гласуват заедно с ДПС по важни въпроси. Седем правителства провалят, но другите били виновни! ГЕРБ не ги нтересуват просперитета на държавата и гражданите!!!
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На всеки 6 месеца взимаме заем от световната банка. Станахме ли по-богати? Не!
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Щели сме да загубим пари по плана за развитие... Какъв план, какво развитие? Парите отиват за уссрайна. Никой от геiропа не си помислял да дава пари на кл0аката.БГ на запад не знаят, че съществуваме, ако знаят, то знаят че тука е мирижлива д,у,п,к,а.
29
4
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ са измамници! преди 4 дни
Промените в Конституцията и гласуването на десетки закони беше нужно на България, за да вземе милиарди по Плана за възстановяване и устойчивост, защото България се нуждае от тази финансова инжекция. Това е уникален шанс да излезем по-силни от две годишната пандемия, да преобразим нашата икономика, да създадем възможности и работни места, да направим България по-екологосъобразна, по-цифровизирана и по-устойчива.Останаха 3 закона, а Бойко Борисов се е закучил като магаре на мост!
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дадохме и продължаваме да даваме на окрайна БТР-и, САУ-Гвоздика, снаряди, патрони, гранатомети, каски, бронежилетки и т.н. Окрайна напредва ли на фронта? Не!
27
2
 
9
 
! Отговори
Смях в залата! преди 4 дни
Дайте му торта Сахер на пожарникаря-бодигард и да мучи като неандерталец като му говорят чуждестранните политици, къде го търсите вие за закони и защо са й на България 10 милиарда, щом той не може да си напълни чекмеждето с тях и да спи по гол тумбак щастлив до тях!!!
26
2
 
7
 
! Отговори
Няма интерес той! преди 4 дни
Боко Тиквата го интересуват само шкафчета с пачки евраци, кюлчета злато и някоя Мата Хари да му прави еротичен масаж...къде го търсите вие за Закони?! Те не са му интересни законите...
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Абе няма да губим милиарди заради вас бе, пасмина корумпирана.
24
2
 
8
 
! Отговори
Размисли преди 4 дни
Борисов няма лично интерес да се спрат кражбите! Как ще краде после, ако се докопа до властта? С какво ще пълни чекмеджетата?
23
2
 
11
 
! Отговори
Истината!!! преди 4 дни
Бойко Борисов се страхува от Антикорупционния закон, затова го мотае вече 10 годинииии!!!!!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Пазят си откраднатите пари със стари мухлясали,но удобни за тях закони.Защо скачате организирано като един? Кои милиарди пазите от закона бе олигарси?Отново ще изхабите нечуван, паричен от народа ресурс,купуване на бюлетини,но след 28-ми октомври,отново ще сте сами. Партиите бягат от Борисов,като дявол от тамян. Защо ли!?
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тези мало умни ци не разбраха ли, че и 100 пъти да направят избори, народа не ги иска. В близките 5 години няма да има редовно правителство, не и за по дълго от няколко месеца. Едни и същи стари хурви се въртят.
20
1
 
3
 
! Отговори
Альооо преди 4 дни
До 3, 4, 8, 10. Объркал си статията за руската пропаганда, която разпространяваш! Не е по темата!
19
5
 
2
 
! Отговори
Уха преди 4 дни
Кирето с вид на яко нашмуркан вика пишете Конституционно по домова книга и донесете още кристали щ.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дадохме над 5 млрд долара за самолети Ф-16. Имаме ли Ф-16? Не!
17
0
 
8
 
! Отговори
Тез господа преди 4 дни
Мислят единствено за собствените си интереси. Националните не са важни за тях.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Когато стане дума за тези закони ГЕРБ винаги бави, мотае и се крие. Друга сглобка обаче няма да има. Схемата им да крият партньора си ДПС зад ПП-ДБ, и да използват ДПС срещу ПП-ДБ в същото време няма да проработи отново. Всичко трябва да е ясно от началото - какво ще се гласува и кога точно.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Вчера се движейки се с колата по върховенството на закона на асфалта на една улица и паднах в една от дупките на закона! Спуках си гумата и сега си я оправям сам извън закона!
14
1
 
6
 
! Отговори
Георг преди 4 дни
Не е като да целуваш ръка на тиквата, а? Лош закон, но закон - гласи една римска сентенция. Но Георг е зает - да целува.