От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП

Създавало само проблеми, а не дава решения
15 сеп 2024 15:52, Красимир Ангелов
238
От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП
Снимка: БГНЕС

"Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения". Това се казва в изявление на ПП ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което ПП пита ГЕРБ дали ще приеме антикорупционните законопроекти.

"Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН - време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ. 

Още по темата
Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината", подчертават от ГЕРБ.

Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на ПП отново управленската си програма като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: ГЕРБПП
Още от Политика
ПП с въпрос за 10 млрд. до ГЕРБ: Ще приемем ли три закона?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Вчера се движейки се с колата по върховенството на закона на асфалта на една улица и паднах в една от дупките на закона! Спуках си гумата и сега си я оправям сам извън закона!
14
1
 
6
 
! Отговори
Георг преди 4 дни
Не е като да целуваш ръка на тиквата, а? Лош закон, но закон - гласи една римска сентенция. Но Георг е зает - да целува.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.
12
0
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 4 дни
Е,колко да е евтин?Само 10 милиарда.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ППДБ, БСП и ИТН - Защо не приехте тези закони, докато бяхте ортаци? Сега и Нинова е аут,и Трифонов се крие във Фейсбук!
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Направете го вие тоава.Но в новото заканодателство се включва наказание за корупцията и това не е изодно за вашите шефове.По-добре да заубим милиарди...
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така. Е тия на снимката ще ви ловят
8
3
 
11
 
! Отговори
Томе, преди 4 дни
Що така?Шиши ли пазите или Баце,или и двамата?
7
5
 
4
 
! Отговори
Защо не казват? преди 4 дни
В щата Масачузец има огнище на конски енцефалит, който се предава от комари. В Африка в момента вилнее маймунска шарка, като вече я има регистрирана в 15 държави, като броят на заболелите се оценява на над 80 хил. Във временно окупирания от киевския нацистки режим град Херсон има огнище на холера. Заболелите са над 500 човека.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Толкова години сме в нато и ЕС, а напредък има ли? Не!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Промените по конституцията бяха спешни, законите по ПВУ не. Не защитавам ГЕРБ, но ППДБ си правят в момента евтин, ама много евтин ПР!
4
9
 
4
 
! Отговори
Денко Сапунчето преди 4 дни
В мините на украйна масово бачкат жени. Мъжете са могилизирани и пируват при бандера хахахахаха. Украйнските жонки преди си крепеха мирижливите пutки и имаха по 5 + деца, сега са вдовици и копат въглища хахахаха
3
5
 
5
 
! Отговори
Георг Плешивов преди 4 дни
пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?
2
1
 
3
 
! Отговори
Ze nigmar преди 4 дни
А по върховенството на закона... Как е положението?...:)))
1
9
 
12
 
! Отговори
Истината!!! преди 4 дни
Бойко Борисов от 2015 година НЕ иска да се гласува Антикорупционния закон и сега пак шикалкави, че било рано, било пребързано и тингири-минтири! 10 години и все се назландисва...Бойко Борисов саботира цяла България.Бойко Борисов не иска Антикорупционен закон, иска човека да си имаме Корупция!