Парите за финансиране на Украйна от САЩ се изчерпват

А в Европа се появяват все повече гласове против
Обновена: 4 окт 2023 15:05 | 4 окт 2023 15:02, Нели Христова
128
Парите за финансиране на Украйна от САЩ се изчерпват
Снимка: БГНЕС

Наскоро Конгресът на САЩ одобри законопроект за краткосрочни бюджетни кредити, в който искането на администрацията на Джо Байдън за допълнителна финансова подкрепа за Украйна не беше одобрено.

Белият дом, Министерството на отбраната и Държавният департамент заявиха, че по-голямата част от финансирането в подкрепата на Украйна е изчерпано и ако ситуацията продължи, това ще навреди на бойната готовност на американската армия. В същото време в Европа и Латинска Америка се появяват все повече гласове против военната подкрепа за Украйна.

На 2 октомври прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви пред медиите, че американската военна помощ за Украйна може да задоволява само спешни бойни нужди. Според данните на САЩ тези средства са около 6 милиарда долара, а голяма част от тях ще се използват за предоставяне на оръжия и друго военно оборудване от съществуващия инвентар на американската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
34
 
! Отговори
Хе хе преди 7 месеца
Победата на Украйна НЯМА никакво значение. Западът иска победа над Русия, с последващ разпад на държавата, отварящ вратите за тотален грабеж на ресурсите. Парите за Украйна са с тази едничка цел. А това просто няма как да стане!
98
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 98 Кравар, от толкова много надежди, че Украйна ще победи Русия по-точно ти бълнуваш. Гледай какво става реално в момента, кравар! Ахахаахаххаха...на Украйна им спряха помощта от Краваристан и НАТО ,а наркомана от безсилие започна да плямпа че Харков трабва да се задържи на всяка цена, като Харков изобщо не е в Донбас. Путин си иска само Донбас. Наркоманът го гони вече параноята от безпомощност, кравар!Как е да си обезверен? Аахахахаха... руската мечка ви разказва играта.
97
1
 
11
 
! Отговори
Бай ви склери преди 7 месеца
ПАри нЕма действайте.
96
6
 
6
 
! Отговори
А защо касае нас? преди 7 месеца
Ние никога не сме били славяни. Като руснаците, украинците, чехите, словаците, словенците, сърбите, хърватите, поляците и т.н. Огледайте се. Наистина русият и синеок/зеленоок ген е рецесивен(по-слаб). Като всичко добро на този свят. Но у нас не останаха такива хора. 90 процента са ***, чернокоси, черно/кафявооки, космати, ниски.
95
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пореден леден душ за третия пол във форума. Колко пъти ви се казваше че Украйна ще бъде в ролята на прелъстена и изоставена. Хахахахаааа
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако ми кажете, че тази отровна нация сърбите, дето са най-долните и подли хорица на Балканите са били некога фактор въобще в нещо съществено, значи сте сърбежи :)))
93
7
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
До Анонимен96 / ОТ ТОЛКОВА МНОГО ГЛАД В ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ЗАПОЧНАЛА ДА БАЛНУВАШ :D
92
8
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
ВЪВ ФАЩ ВСИЧКО Е ДОГОВОРКИ МЕЖДУ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ!!! РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПОСТРАДАХА КАТО ГЛАСУВАХА СОБСТВЕНИЯ ИМ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА БЪДЕ СВАЛЕН В КАМАРАТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ! А В ЗАМЯНА ДЕМОКРАТИТЕ ПРИЕХА РЕШЕНИЕ В КОЕТО НЯМА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА! ЦЕЛТА Е И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА ПОЛУЧАТ УДАРИ! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА И РЕНОМЕТО НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПОСТРАДА И ТОВА НА ДЕМОКРАТИТЕ!АКО НЕ ТОЗИ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ЩЕ ОТПУСНАТ ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА ! ТЪЙ, ЧЕ ПУТИНИСТИТЕ ДА НЕ СЕ НАДЯВАТ И НА ЛЪЧ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА!
91
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Краварчето с едрия шрифт под номер 94 усещам че вече приритва предсмъртно, защото братушкият нож е забит в гърлото му! Красота!
90
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 89Сърбите пожизнено не стават за война, дай им само да се дуят :))) Нали наскоро въоражени сърби се подвизаваха в Косово, резултата 3 убити сърби и само един убит албанец :))
89
18
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
ВЪВ МОМЕНТА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е УДАВНИК ХВАНАЛ СЕ ЗА СЛАМКА! ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ БЪДЕ ЛИ СВАЛЕН ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ТОВА Е КРАЯ И НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАВИНАГИ!
88
1
 
12
 
! Отговори
Превод в ефир: преди 7 месеца
"Накарахме колкото може повече православни славяни да се убият взаимно. Останалите ще трябва да ги доубием лично". Щото Русия не може да мобилизира 10 милиона мъже и да приключи историята. Просто не се поддава на провокацията.
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Я тия сеизчерпали нали зеленото човече че почнр да плаче ,,няма вече парса за украинските фашисти
86
3
 
11
 
! Отговори
ъ преди 7 месеца
Това не е добре за хунтата на Зеля. Май скоро ще го самотаковат началниците му. А нашите атлантици да гледат много внимателно какво се случва с ъмериканските "съюзници".
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вижте как мучи на умряло последния кравар в тоя форум- тоя с едри шрифт под пост 86! Красотаааа.... Ахахахахаахха...вие на умряло и затова пише с едър шрифт. Усеща заколението. Муахахахахаа...
84
1
 
8
 
! Отговори
оракул на боб преди 7 месеца
Отдавна е ясно,че немецът няма да смени мерцедеса с кавказки мерцедес - "Запорожец",че да работи оръжия за Украйна както ако той би бил във война.Ще си гледат кефа западняците,е опитали със санкции да смажат Русия,не станало,кво толкова и животът им продължава по-старому и камо ли пък да се бият заради Украйна,че пак мечка да ги гази и да тръгват от 250 марки на човек,както след Втората световна война.Четох някйде,че днес украинците се опитали да превземат Крим,но не дочетох как е свършило.
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
САЩ ме съмнява че ще открият втори фронт в Сърбия(Косово) съвсем до дувара ни!
82
1
 
8
 
! Отговори
Другарят Путин преди 7 месеца
Денацификацията продължава, а шорошпиите вият на умряло!
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кравешкото мълчаливо мучене във форума е елексир за душата ми! Няма да си отворя една биричка лиии????
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На краварите им писна тази игра дето продължи година и половина и зарязаха наркомана. А наркомана на свой ред гледа насранооооо и не може да повярва че му взеха биберончето от устата....залагалката тоест. Муахаххахаа....