Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си

Той настоя в Украйна да се проведат избори
28 май 2024 17:58, Нели Христова
667
Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обърна внимание на европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация, на малките размери на техните страни и високата гъстота на населението. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

"Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни - те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия", подчерта Путин.

Той също така настоя, че в Украйна трябва да бъдат проведени президентски избори след изтичането на петгодишния мандат на украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Зеленски не се е явявал на избори във военно време въпреки изтичането на мандата си - нещо, което той и съюзниците на Киев смятат за правилно решение, предаде БТА.

Путин заяви, че единствената легитимна власт в Украйна в този момент е парламентът и властта трябва да бъде предадена именно на неговия председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


667
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
526
0
 
9
 
! Отговори
Въпросче преди 1 месец
Хм, странно. Неизвестно защо, за 2 ( втори ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?
525
1
 
1
 
! Отговори
И аз като 19 преди 1 месец
Съм за, всяка държава да има ядрено оръжие, и да видите как ще настане мир по цялото земно кълбо. Тогава няма да има значение колко гъсто населена държава си или не си, колко си голяма по площ, и т.н. Големите няма да атакуват малките, нито пък малките ще се бият помежду си. Всички сме равни пред атома!
524
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАТО провежда учение за прилагане на стратегически ядрени оръжия срещу Русия. Честито на победителите!
523
1
 
16
 
! Отговори
Путин спечели преди 1 месец
Нова Изолация на Русия. Поздрави на победителя
522
1
 
14
 
! Отговори
Безаналогов русоблиз преди 1 месец
Местните таварищи трябва да станат заместници на Песков....Толкова смехотворни коментари не бях чел
521
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин ще спечели тази война - американският журналист Сиймор Херш"Аз смятам, че Путин не иска да завладее Западна Европа и не вярвам, че той иска отново да победи Германия.Не мисля, че иска нещо повече. Путин се нуждае от тази украинска буферна зона."Ние свалихме проруското правителство в Украйна през 2014 година. На практика вече го признахме", каза Херш.Носителят на наградата "Пулицър" също препоръча на САЩ да премахнат "отбранителните ракети" от руските граници и да не провокират Москва
520
4
 
16
 
! Отговори
Бат Путин... преди 1 месец
Също го предупредиха че всяка пиратка която има се следи из късо и че ако не е помолил да отвори вратата на някой силоз за учение това се смята за нападение и изведнъж всичко на ток спира и от небето почват да падат натовси бомби като се надяват дори да не ползват атом понежи все пак сме еколози, но за урок е възможно един голям град да се възнесе ,но не биха искали ,сега хората един два пъти му споменават те със Медведя не чуват и си викат тея не може да имат това сигурно се бъзикат ....
519
19
 
8
 
! Отговори
до "Гаварит Мос преди 1 месец
Онази Германия от 1941 умря през 1945 и никога няма да се вдигне.Стана колония. Сега по-вероятно е на изборите там Алтернатива за Германия да стане решаваща сила и подлайващите сега управляващи партии да си налягат парцалите и да търсят помирение с Русия. Германия е военно джудже и най-малко желае да се набърква в конфликт с Русия. След изборите в САЩ лаят на пуделите ще заглъхне.
518
9
 
12
 
! Отговори
Бат Путин... преди 1 месец
Да не си мислиш че англетата и франсетата ще обстрелват тайгата всичко ще падне във големите ти градове ,поне този път няма да се притесняваш че ще тръгнат да превземат Москва защото няма да я има . Ядрените бомбардировачи няма и да разберете че са над Русия --- па и какво ти пука за Европа ама като изтреляш залпа няма да може да видиш Русия и това е гаранция иначе ти до сега да си ги изпраскал 10 пъти сигурно хората са ти много мили ? Или украйнците може ,а ЕС не ? Не ти вярвам нещо .
517
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наблюдателят на The American Conservative Джеймс Карден:За да се убедим, че концепцията на Запада за борба между демокрацията и авторитаризма е лъжлива, е достатъчно да погледнем върху самите ценни партньори на Вашингтон, такива като премиера на Израел Бeнямин Нетаняху, принца на Саудитска Арамия Мухамед бен Салман Ал Сауд или Владимир Зеленски, който обяви извън закона 11 опозиционни партии и отмени президентските избори, позовавайки се на суровите условия на военното време.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/05/26/makron-s-mrachna-prognoza-nashata-evropa-moje-da-umre.608
516
17
 
4
 
! Отговори
Аналния отвор: преди 1 месец
ИЗЯВЛЕНИЕ ДО: Цялата педерастирала зган, а именно избирателите на ПП и ДБ (слугите пеефскиму). Уважаеми дрогарки и дрогари, скъпи евро-леворезбари, вдигнаете си курвуизиралите зад ници на 9-ти и изберете единствения по-женски мъж от двамата фаворити за премиери след изборите - Денков! П.С. С благодарност от посолството!
515
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин, разреши на Украйна да атакува военни цели в Русия.Вие имате без аналогови ракети, без аналогови танкове и .... Т.н. всичко Ви е без аналогово.Нали сте втора сила, а по ядрено първа.Имаш бункери на 200 метра под земята, където да се криеш.Какъв ти е проблема?
514
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правата но човека на руснаците в джуджетата не се спазват.
513
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
двойника на покойния путин кой си мисли, че плаши, той е прсто един клоун
512
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не беше ядреното в Япония щеше да има комунизъм.
511
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този ако не беше ядреното оръжие, вече щеше да е история. Но до няколко години изкуствения интелект ще разреши този проблем. И тогава ще има олее мале, каква я мислех, а каква стана.
510
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Казват че ние, българите сме в кръга на богатите. Демек ЕС. И колко сме богати. Суровините свършили. Основната суровина на ЕС са ... кофите за *** и тяхното съдържание. В Англия пищат че ако Украйна падне под Русия изцяло, това щяло да пресече всякакви суровини и английската икономика да колабира. Новите западни коли все по-малко метал повече пластмаса и варак, метализирана боя. То е ясно кой има перспектива и кой умира от недостиг на суровини. Концесионираха ни държавата от алчност и злоба.
509
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прибалтийските жуженца накрая ще си го получат и ще гледат с ужас, как руснаците ги прегазват за дни а НАТО им гледа сеира. Член пети ще се активира, когато страната е нападната а не когато те нападнат Русия и тя ги прегазва. Скоро естонското жуже отправи военни заплахи щяло да влиза с армията си в Украйна... ами те и Грузия се пробваха с Русия и вече не щат. Хубавото е, че България е далеч от Русия и нямаме никаква база за конфликт. Ще гледаме мача Русия-Естония по телевизията и ще белим семки.
508
15
 
5
 
! Отговори
До Гаварит Масква преди 1 месец
Абе пъпеш защо мислиш,че Руснаците ще ходят до Берлин Париж или Лондон.Ще им пратят по една голяма пиратка с радиоактивна гъба и следващите векове ще са,като Припят.Въпроса е дали някой ще се изкуши да я почне тази работа.По всичко изглежда,че НАТО няма намерение.Все ми е на акъла,че Украинците искат да им се случи втори Чернобил.
507
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На първо място размера си по акъл.