Шествие в Росенец в подкрепа на Доган

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха край морето
31 авг 2024 16:45, Красимир Ангелов
184
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Снимка: БГНЕС

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха в парк „Росенец“, за да изразят подкрепата си към почетния председател на партията Ахмед Доган.

Рано тази сутрин пред имота на нос Чукалята пристигна автобус с членове на ДПС. Пред журналистите те не пожелаха да коментират подробности за идването си, но подчертаха, че са пристигнали в „Росенец“ доброволно.

Събралите се са предимно от Бургас и Айтос, като сред тях има и симпатизанти от Варна. Те издигаха знамето на Република България и на Движението, като скандираха „За законност и за демокрация“.

Още по темата
Към момента на място остават екипи на бургаската полиция и жандармерията.

„Сериозно сме притеснени за здравето, живота и сигурността на почетния ни председател“, каза пред журналисти Севим Али, народен представител от ДПС (без Пеевски и група).

Той призова през медиите служебният министър-председател, президентът и председателят на Агенция “Държавна сигурност“ да осигурят правото на Ахмед Доган като български гражданин. По думите му е време българските институции да се освободят, според него, от зависимостите на един човек.

„Вчера видяхме, че по действията на правоохранителните органи на протеста в столичния квартал „Бояна“ не бяхме допуснати до имота, в който живее нашия почетен председател повече от 20 години“, каза Али. Той посочи, че в имота са влезли десетина души с неясни причини. Според него тяхното влизане е напълно незаконно.

Севим Али посочи, че Ахмед Доган се намира в жилището в парк "Росенец" в "отлично здраве и настроение". (БТА, Мартина Христова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: дпсАхмед ДоганРосенец
Още от Политика
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Горкият сокол!От два сарая-бездомник.Е няма ли кой от протестиращите да се смили над него и да го приюти?
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А за какво го подкрепят?Да продължи да обитава незаконно чужд имот?Това ли е справедливост и демокрация?
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз имам една празна къща в Джебел!
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А вие защо искате да влезете незаконно в чужд имот,бе Селиме?Нали уж срещу това се борите?
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Може да му събираме капачки!
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да го регистрират в социалната служба!
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво ни интересува това нас нормалните хора?
59
3
 
14
 
! Отговори
Шушумигата преди 2 седмици
Ха ха ха, всички са много загрижени за стария бездомен авантаджия. Ами съберете пари и му купете един фургон да не остане на улицата. Отиде ви далаверката uбpuци, бащица без власт е като тесла без дpъжкa, файда от него няма, тоя вече е бита карта, преориентирайте се до като е време.
58
2
 
20
 
! Отговори
простичко е преди 2 седмици
Който си го харесва тоя Доган да си го взема в къщи и да му плаща сметките.Не ни занимавайте с този човек.
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЕДИН ПОЧТЕН ЧОВЕК БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА: ДОГАН БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗЛЕЗЕ С ЛИЦЕТО СИ ПРЕД МЕДИИТЕ И ДА КАЖЕ: АЗ НЯМАМ НИЩО ЗА КРИЕНЕ. ВЛЕЗТЕ, ЗАПОВЯДАЙТЕ, МВР, ДАНС...ДА, АМА НЕ! ЯВНО ИМА МНОГО ЗА КРИЕНЕ. ПОСЛЕ, СЪЩО МОЖЕ ДА ОБЯВИ, ЧЕ СПОРЪТ Е ОТ БИТОВ ХАРАКТЕР МЕЖДУ НАЕМАТЕЛ И НАЕМОДАТЕЛ И ТУК НЯМА МЯСТО ЗА ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА. ПАК ДА, АМА НЕ! ?!?
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен,к.51 За какви дворци на Доган говориш? Оказа се, че базата в Росенец, ТЕЦ Варна и палатът в Бояна са собственост на Папазов и той след 20 години си ги търси! Точно сега, когато изгониха Пеевски от ДПС, в което той влезна преди 2-3 месеца като председател на ПГ на ДПС с благословията на Доган. И ето ти сега: нищо не е на Доган, а на Папазов, т.е. на Пеевски! Ега ти скандалът!
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре де, какво протестират, всеки хазаин има право да освободи имота си. Никой не го гони от собствената му къща. Тоя цирк идва в повече.
54
2
 
11
 
! Отговори
Сега овчоглавия преди 2 седмици
Да тръгне след 6-те мильона Българи които изгони от родните им места,от 1990г.заминаха в чужбина да си търсят правата и свободите да отиде алкохолика да види как се мият чинии в ресторант в центъра на Лондон?
53
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мисля, че Пеевски, когото преди 2 дни изгониха от ДПС, се опитва с подставени лица да остане в играта. Да предизвикаш цяла етническа партия ДПС срещу себе си и оттам - срещу България не е ли рисковано? Личи си, че Пеевски е завършил право в ЮЗУ- Благоевград, а не в ЮФ на СУ. Дали Папазов не е използван като маша?
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия са по-диви и от ГЕРБ.
51
4
 
7
 
! Отговори
Никой не е в преди 2 седмици
Състояние да унищожи майка България.
50
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
ами вземете си го в къщи защо разигравате цялата страна с този частен случаикакво общо имаме ние с тази история та ни занимавате няколко дни охраняваитеси го и не искаите помощ от институциите и стига сте плащили хората с тозиетн мир тои никога не е бил застращен та соколът да го гарантира
49
3
 
6
 
! Отговори
Империята на преди 2 седмици
Шекерезаците за унищожаването на Българската държава приключи както се очакваше след 35г.с пълен провал.Да живее България.
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо не питате кой охранява Пеевски и къде живее той?
47
1
 
2
 
! Отговори
Този КОЙТО преди 2 седмици
Заплашва Българите с етническия мир трябва да знае че,от 4 мильона читаци! Защото не се знае каква им е индентичността и дръзнат срещу Българите да му обясня преди да стане късно!Е например са вече 4мильона,о т те щзи 4 мильона стават на 4 хиляди!Как ти се струва?ДЕРЗАЙ!!!