Шествие в Росенец в подкрепа на Доган

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха край морето
31 авг 2024 16:45, Красимир Ангелов
184
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Снимка: БГНЕС

Членове и симпатизанти на ДПС (без Пеевски и група) се събраха в парк „Росенец“, за да изразят подкрепата си към почетния председател на партията Ахмед Доган.

Рано тази сутрин пред имота на нос Чукалята пристигна автобус с членове на ДПС. Пред журналистите те не пожелаха да коментират подробности за идването си, но подчертаха, че са пристигнали в „Росенец“ доброволно.

Събралите се са предимно от Бургас и Айтос, като сред тях има и симпатизанти от Варна. Те издигаха знамето на Република България и на Движението, като скандираха „За законност и за демокрация“.

Още по темата
Към момента на място остават екипи на бургаската полиция и жандармерията.

„Сериозно сме притеснени за здравето, живота и сигурността на почетния ни председател“, каза пред журналисти Севим Али, народен представител от ДПС (без Пеевски и група).

Той призова през медиите служебният министър-председател, президентът и председателят на Агенция “Държавна сигурност“ да осигурят правото на Ахмед Доган като български гражданин. По думите му е време българските институции да се освободят, според него, от зависимостите на един човек.

„Вчера видяхме, че по действията на правоохранителните органи на протеста в столичния квартал „Бояна“ не бяхме допуснати до имота, в който живее нашия почетен председател повече от 20 години“, каза Али. Той посочи, че в имота са влезли десетина души с неясни причини. Според него тяхното влизане е напълно незаконно.

Севим Али посочи, че Ахмед Доган се намира в жилището в парк "Росенец" в "отлично здраве и настроение". (БТА, Мартина Христова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: ДПСАхмед ДоганРосенец
Още от Политика
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
4
 
! Отговори
Феномен (не Роналдо) преди 2 седмици
Това шествие е организирано от Путин, Радев, АзГ, Тръмп, Орбан и други врагове на евроатлантизЪма.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези демократи нямат ли по-важни неща, за които да протестират, че са тръгнали да бранят дворците на падишаха? Половината държава изгоря в пожари, цели села бяха опожарени и хората останаха без домове. Дворците на Доган ли са най-важни?
44
3
 
1
 
! Отговори
Промяната на преди 2 седмици
Българската КОМСТИТУЦИЯ!ДРЪЗНАЛИЯТ ДА Я ПРОМЕНЯ ЗА СВОИ ОБЛАГИ СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ!
43
5
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Умнокрасивите промениха Конституцията, така че тези винаги са са на власт, благодарете на тях ;)
42
1
 
10
 
! Отговори
Не е възможно преди 2 седмици
Шенген в която християнска държава се развъждат ислямски племена с европейските фондове за Българските граждани и народ.
41
2
 
5
 
! Отговори
Няма невинни преди 2 седмици
Във войната в ДПС.Тя е следствие от политическите зависимости и бездействието на правораздавателната система,която не търси и не намира правдива отговорност за задкулисното влияние и необяснимото забогатяване на политици и магистрати.
40
2
 
17
 
! Отговори
20-30 пудела преди 2 седмици
Бездомни тръгнали на "шествие",че без порции умират от глад и Български език не разбират.
39
3
 
7
 
! Отговори
Буда нудиста преди 2 седмици
Ухуу - Аамед Духан с/у Шишман Дебелян!
38
1
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 2 седмици
Е, как ще иска да брои по 134 бона на месец? ДоганЯ е свикнал само порции да прибира.
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То пък едни шествие 30 човека.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако от ЦИК регистрират за изборите ДПС-ПЕЕВСКИ настроенито му ще хвръкне като сокол до небесата.
35
5
 
10
 
! Отговори
ЦРУ HELLAS USA преди 2 седмици
ДАААА,ВЯРНО Е.....КРЕМЪЛСКИЯ ЧОРАП РАДЕВ ПОМАГА НА ДОГАН ОТ КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ !!..ТЕ СИ ГОВОРЯТ В КОЛА НА НСО ПО ВИБЪРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ТЕЛЕФОНИ, СЪС СПЕЦИАЛНИ СИМ-КАРТИ ОТ А1 -- НЕУЯЗВИМИ ДА СЕ ПОДСЛУШВАТ....НО ГЪРЦИЯ И САЩ ЗНАЕМ ВСИЧКО .
34
0
 
11
 
! Отговори
до 36 преди 2 седмици
Много знаеш, бе! НСО са ходили в сарая на морето понеже Папазов и другите от ТЕЦ Варна свалили частната охрана на Доган,която на месец е струвала 134000 лева. Предложили му да плаща частна охрана, но Доган казал, че не желае. Тогава е ревнал да иска безплатна НСО охрана.
33
1
 
11
 
! Отговори
мак преди 2 седмици
Тази дандания с почетния со-ол е скалъпена, за да ни вмени, че той и дпс са ценни за България и ако нещо не са на кеф, етнически мир е застрашен. Оня с обръчи от фирми да получи охрана на държавни разноски, това им е целта на борци за демокрация, права и свободи и други блабла.
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Според източници в Гугъл НСО гардове са се появили на територията на сарая в "Росенец" още преди 5 дни, което може да стане единствено със съгласието на президента Румен Радев. В Сараите Росенец е видян шефа на НСО ген. Тонев. Радев е имал данни от службите какво ще се случи. Така, че сега това разиграване с НСО охраната е параван. Радев и Доган са комбина. Доган за това попречи да се гласува правителството Желязков. Прозрачно ясно е.
31
2
 
5
 
! Отговори
Във Европа преди 2 седмици
Християните са с предимство и не е възможно османец без индентичност да бъде назначен на работа като не разбира да чете и говори езика и чака на порции?Се обира и пътува.
30
0
 
10
 
! Отговори
САТАНАТА преди 2 седмици
Подкрепа за бивш гангстер и узаконен робовладелец...
29
1
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Не може да се разбере Севим Али и останалите от агитката какво искат от институциите и правоохранителните органи.ДПС съвсем законно си избра Делян за лидер.Сигурно и Севим е гласувал за него.Ахмед Доган има правото като всеки български гражданин да си закупи или наеме имот,но не може да се настани в чужд такъв без съгласието на собственика.Подивялата агитка изобщо не знае защо е пред сараите.Някой е извадил по някой лев и е казал отивате да скачате и викате.
28
3
 
5
 
! Отговори
Спряха порциите преди 2 седмици
На различните ислямски къщултури.Имат право само на 1 шише с вода,1 *** на 1 месец и 1 хляб за 3 дена.Трябва да се учи Български език,иначе обратен път за майчините родини.
27
2
 
13
 
! Отговори
До 27 преди 2 седмици
То българите масово живеят в панелки,но си избират ГЕРБ,с къщи в Барселона,Гърция и къде ли не.Даже къщи за гости си направиха с евросредства.