Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
19
 
6
 
! Отговори
Язе преди 2 месеца
Радев скоро и той ще е в Магнитски, така че с Шиши могат да си спретнат коалиция.
62
5
 
18
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Това е 2ра статия за днес посветена на пл.юе-щия по Радев делянс-ланина. Какво да кажем за мистър чекмедже, същия мистър ало ваньо, за мистър магнит, за почетния султан заграбил половин България? Освен това бг президент няма такива компетенции като правителството или нс, но тоя е заслепен от омраза към него, все едно не разбира от политика. Пък и Радев не е длъжен да се явява на избори, щот тоя има да му каже нещо, нали му казва сега през 5 минути.
61
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти по добре кажи за магнитски и що яде бой в Дубай
60
3
 
7
 
! Отговори
Гнус ме е преди 2 месеца
Заради Бокаса не си фърлих паспорта, ама зарад този още по ме е срам че съм Българин и ще стъгна до крайности!
59
15
 
3
 
! Отговори
гост преди 2 месеца
е как си ги е купил.., къщите, 10 бона всеки месец заплата, за дневните дажби в президенството всичко му е осигурено, нищо не плаща, ходи по чужбина пак платено, той заплатата си не я харчи реално. Деската я харчи, поже пък да е пестелива, ти да видиш, ха-ха
58
3
 
11
 
! Отговори
Мистър кеш е от ДПС преди 2 месеца
Мистър кеш е от ДПС ramadan atalay . Апартамента му на депесаря бил като пещерата на Али Баба . Било пълно с КЕШ от еврофондовете и не могли да разделят порциите
57
3
 
10
 
! Отговори
Петър Стоянов преди 2 месеца
Деляне, кажи си, хората ще те разберат.Мистър KnowItAll Пеевски да не се е помислил за българския Тръмп?
56
5
 
20
 
! Отговори
Българ преди 2 месеца
Аве дебел*ак държавата е пълна ***, пожари, наводнения, още колко години ше ви слушаме алабализмите на вас ве а? Вземете да свършите нещо полезно, аман от вътрешните ви конфликти наср*ани е.
55
5
 
17
 
! Отговори
Аз Ненавиждам преди 2 месеца
Пеевски и всички *** правещи му денонощна реклама да знаят, че тоя път няма да се получи. Пеевски усеща че се превръща в кръгла нула. Бойкот на Пеевски и мисирките.
54
6
 
19
 
! Отговори
дядо Коледа преди 2 месеца
Грухи, за теб специално тази година Коледа ще подрани..
53
5
 
15
 
! Отговори
До Шиши преди 2 месеца
От Козяк му нареждат да се заяжда с Зелените Чорапи.Иначе Магнитски.Толупа го е страх от Путин и е отказал на краварите.Толупа е селски тарикати.Каквото кажат Големите това ще правиме ---Толупа .
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шиши прибра джакпота от тотото снощи и е готов да купува изборите.
51
0
 
12
 
! Отговори
FMC преди 2 месеца
Вижте сега. Първо Янев щеше да ги разнищва. После оня, зето го занеряха с екстременти, журналистчето. Дойде Гешрв, щеше да ги срива. Появи се полковника, щеше да унищожава и Пеевски и Бойко. Сега Пеевски се кани. Така и кикой кищо не пусна на публиката...поне малко да се порадва. Вместо това почнаха да се появяват трупове на тоя и оня.
50
4
 
20
 
! Отговори
Пловдив преди 2 месеца
Преди всичко г-н магнитен не ви прави чест да нападате президента на България и да го съдите за делата на други хора . Преди всичко г-н магнитен вие трябва да обясните как човек като вас попада в списъка на Магнитски ( по каква причина )това е по важно преди да започнете да съдите който и да било . Преди всичко г-н магнитен също така трябва да имате предвид че е хубаво да сте подкрепян от даден електорат който да стой зад вас в такива моменти . Кой бяхте вие за да съдите в България .
49
3
 
18
 
! Отговори
И сега преди 2 месеца
Какно правим? С адвокат и полиция хората на Чакъров са в сградата на ДПС. Началната скорост по нанадолнището за шиши е дадена и,тъй като дебелян ще върви надолу с още по-голяма скорост. Май ще мерпим ДПС, че ни оттървават от него. Сега е ред на прокуратурата. Този няма вече къде да бяга. Навсякъде ще бъде открит от своите протимници. И Дубай ще му се стори тесен. По-добре за него е да склони глава и да слушка и да папка, че не се знае, като се обърне палачинката къде ще бяга
48
2
 
17
 
! Отговори
ФлайДубай преди 2 месеца
ДебИлян си закупи еднопосочен билет до Дубай.
47
2
 
21
 
! Отговори
Късно е либе преди 2 месеца
Късно е либе за китка. След новите избори няма и да влезеш в парламента.
46
1
 
23
 
! Отговори
Свинщина бг. преди 2 месеца
А бе Шиши,а каква е истината за тебе.Един мафиот дръпнал с милиони .
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя слънчаса , взе та се определи за носител на всемирната истина . Догоне погрижи се за медицинско обслужвана на фенеменчето си бе .
44
1
 
27
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 2 месеца
Добре, но дай реални факти, а не подмятания, и ги дай на прокурорите си, нали бачкат за теб, момче.