Нинова: НС на БСП да не хвърля партията в хаос

Тя няма да участва в работата на колективните органи на партията
15 юни 2024 11:03, Елка Василева
26
Нинова: НС на БСП да не хвърля партията в хаос
Снимка: архив, БГНЕС

Поех отговорността и подадох оставката си до всички структури и членове на БСП. Вчера я изпратих и до Националния съвет, който се събира днес. Заедно с нея подадох до Пленума и оставката на цялото Изпълнително бюро, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбук.

Още по темата
Тя подчерта, че няма да участва в работата на колективните органи на партията, за да няма спекулации, че им влияе по някакъв начин. Нинова призова членовете на Националния съвет на БСП днес да потиснат личните си амбиции, омразата и реваншизма, да проявят разум и да не хвърлят партията в хаос. Нека се вземат най-добрите за БСП решения, посочи Нинова.

БТА припомня, че днес Националният съвет на БСП се събира на заседание. Членовете на ръководния орган трябва да изберат кой ще изпълнява функциите на председател на партията, след като във вторник Корнелия Нинова обяви, че се оттегля от лидерското място.

По-рано днес Георги Свиленски от БСП заяви, че върху партията се оказва натиск.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от Политика
Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Чочо преди 2 дни
ГЕРБ спешно трябва да я приеме за член и да я назначи като Дружинна. Тя изпълни по блестящ начин всеки поставени от тях задачи. Отличничка!
23
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 дни
Бойко имаше пета колона във всяка партия. И в БСП също. Опита с Георги Гергов, но не мина, при Корнелия Нинова не минаваше. Ще пробва сега с Атанас Зафиров. Да видим.
22
0
 
2
 
! Отговори
Какво следва преди 2 дни
Да видим сега младежкото БСП. Искаха оставката на Корнелия Нинова, но не казваха какво следва след тази оставка. Е, какво следва? Да видим. Има ли тук някой от тях да напише нещо?
21
2
 
1
 
! Отговори
Да си припомним преди 2 дни
Корнелия Нинова оттърва БСП от Георги Гергов. А в центъра на Варна още стои дупката, за която Гергов получи от правителството на Бойко 40 милиона левчета. И то за какво: за да мъти водата в БСП. Но Корнелия го изрита по късата процедура.
20
2
 
1
 
! Отговори
Да и благодарят преди 2 дни
Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Всички останали стари партии си минаха от реда като патерици на Бойко. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.
19
1
 
2
 
! Отговори
ъъъъъъъъ преди 3 дни
хахаха продължава да дава указания :) абе нинова , то у бсп отдавна цари хаоса , самоизяждате се борейки се кой да е по отгоре . тва за загрижеността към обикновения българин отдавна стана клише а и никога не ви е било грижа за нас
18
2
 
2
 
! Отговори
its me преди 3 дни
То Нинова много не й трябват гласове освен пенсионерски, сори for making you difficult to read deja viewAnd how Mich-neva-Ninova votes for EP germanic countries elections
17
1
 
6
 
! Отговори
its me преди 3 дни
Нинова пак подаде оставка, това е като deja view
16
2
 
6
 
! Отговори
(^_^) преди 3 дни
Жалко, г-жа Импексова много добре пасваше на столетницата и забиваше пирон след пирон в ковчегът и ... време е да се нареди при свастиките на Бузлуджа и да бъде овековечена там ... !!!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Бай бай БСп. Време ви е да останете в историята.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
сравнете каке изглеждала като влезе в БСП и как изглежда сега, дори прическата, а тоалетите които сменя всеки ден, а медалиончетата, партия на бедните и онеправданите
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Da otiva da raboti na minimalna zaplata sled konfiskaciata na neinite imustestva i neinite bankovi smetki. S tehnite kamani po tehnite glavi na bg komunisticheskata aristokracia.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
По-голям хаус от създадения от Корнито не би могло да има, но въртоглавите са майстори на хауса.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ти ако ти пукаше за смотаната партия от *** и лешояди, требваше отдавна да си подала оставката Нинче, но не го направи :))
10
1
 
5
 
! Отговори
Петко преди 3 дни
Тая е като троскот.Магаре да я изяде.Като я изака пак ще се хване.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Nezabavna konfiskacia na neinite imustestva i bankov zapor!
8
0
 
4
 
! Отговори
Хаос преди 3 дни
7 % от 34% гласували, това на 100 се пада 2,3 %! Много хора, много нещо, жив хаос!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Бacи циpкa! Подава оставка, ама седи и обяснява кой какво да прави. И командва как пак нея да я изберат, иначе било хаос.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Корнелче,след тебе и магаре да вържеш ще е по-добре!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Каката докара БСП от апогей до телевизионно шоу.