Във "Възраждане" категорични, ще са опозиция в НС

Не сме доволни от резултатите, искаме да управляваме, посочи Цончо Ганев
18 юни 2024 12:00, Красимир Ангелов
39
Във "Възраждане" категорични, ще са опозиция в НС
Снимка: БГНЕС

Заставаме категорично като опозиция, заяви заместник-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев на брифинг в централата на партията.

По думите му ще се прокарват политики, които не са дневния ред на обществото и затова от формацията са отказали поканата от ГЕРБ за разговори. Той посочи, че „Възраждане“ ще продължи да работи за приоритетите, зад които е заставала досега.

Вчера преговорният екип на ГЕРБ-СДС се срещна с представители на ДПС. Покани за разговори бяха изпратени към всички политически сили в новия парламент.

Това, което имаме като резултати, не ни задоволява. Затвърдихме си броя депутати, не сме доволни от това нещо, ние искаме да управляваме страната, посочи още Ганев. И поясни, че целта никога не е била просто да са управляващи, част от изпълнителната власт, а да предложат политики, които да помагат за развитието на страната. Ганев отчете, че партията търси причината за незадоволителния резултат в себе си. От "Възраждане" отчитат и появата на нова партия в парламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Възраждане без Плювналналиев БСП са нищо шо, Бледоликия комсомолес с посивялите комунистически коси, лъхащ на работническо-селски текезесар - комбайнер-тракторист, сека тетка от пазарджишкия пазар иска да го попита: ко ти майна тражи под суплото на врътулето та ти, тати, умретидетето?
35
0
 
1
 
! Отговори
Отличник преди 1 седмица
Демек *** пак ще гласуват или ще се въздържат така, както отърва на ГЕРБ, ама с отвращение..
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Политиците в тая държава отказват да се занимават с друго, освен собствените им далавери.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изборите да се обявяват за опозиция, не за управляващи. И всички ще са доволна опозиция. Заплатките вървят, далаверките, отговорност не се носи и никой не се трепе народните проблеми да решава.
32
0
 
6
 
! Отговори
Бай Танас преди 1 седмица
Кой като нас. От всички видове опозиции ще имаме. Проевропейска, проруска, сега и антинационална
31
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Възраждане категорична опозиция. 38 от тях се уредиха на големи заплати в парламента. Тези които гласуваха за тях ще ду хат су пата.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И НА КОГО ЩЕ БЪДЕТЕ ОПОЗИЦИЯ ШАРЛАТАНИ БКП ВЪЗРАЖДАНЕ САБОТЬОРИ НА БЪЛГАРИЯ ГОДИНИ НАРЕД ТОГАВА ДА ВИ ЗАБРАНЯТ ЗАЩО ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КОЛКО ИЗБОРА ДА ИМА И ЗАКО ИЗОБЩО ВЛИЗАТЕ В ПАРЛАМЕНТА ВЪН
29
1
 
12
 
! Отговори
дедо ви преди 1 седмица
тия па клоуни , освен да джавкат друго не правят :) кога ше сте първи бе , кога ше имате правителство ,,,,,, ами НИКОГА
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА КАКВО ТЪРСИТЕ ТОМ ЗАЩО ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ДОКОГА ТАКА ВЪН
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Z bg мужици - Да напишеш некоя разлика с другите партии, че си изброил все общи черти.
26
4
 
17
 
! Отговори
Z bg мужици преди 1 седмица
Възраждане и Копейкин са символ на упадъка. Това е ясно още от самото им зачеване. Упадък, национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сите - и "управляващи" и "опозиция" сте абсолютно безполезни на българския народ. Защо още продължаваме да се мъчим да ви избираме, не съм наясно. Някъде между навик да гласуваме и стокхолмски синдром ще да е.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Възраждане да обясни как ще се развие България извън НАТО и ЕС и в съюз с Русия!? Как ще се развиваме , когато влизаме в съюз със страна, която има по-голямо ниво на корупция и криминал.от нас, а нашия не изпбщо малък, страна в която хората живеят средно под 65 години и страна която атакува военно други държави! ?
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Опозиция, всеки срещу всеки и никой не поема отговорност за нищо. Питам чий го дирят в НС? Зор да влязат, та да го ударят на обвинения и закачки срещу добро зарлащане и доста екстри. А ние чакаме проблеми да се решават, е, как да стане? Тия три дни, понеже съм вкъщи, не знам колко молби на болни хора и дечица минаха през тв екраните. Молят се хората за пари за лечение, щото държава няма. И тя е минала в опозиция, на себе си и на гражданите си.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ооо Цомчо! Продължавате ли с опитите за дете с баш копейката?
21
0
 
6
 
! Отговори
цомчо преди 1 седмица
аз не се пляком в дуп ето само с костя малката копейка
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
най-лесно да са опозиция, за да плюят по всичко
19
0
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 1 седмица
ами за Пари Разбира се - ако си Против Една Система - Не Участваш в Нея, а това че щели да Реформират ОтВътре - Докторът по История - Костя - да даде 1 исторически пример, кога реформата, т.е. промяната е дошла "отвътре" - никога, щото вътре ли си - не искаш да излизаш, щото вече си част от системата, система която е направена да е в максимална полза на тези дето са вътре в нея!
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да се разбира така - Късочленовия ще се пени на трибуната и че продължи да слугува на кремълското джудце, а на изборите пак ще мърмори
17
3
 
11
 
! Отговори
IVo_1 преди 1 седмица
Цомчо и Костя ще се думкат с европари. Нали са срещу ЕС и НАто, защо тогава пращат евродепутати? Ясно е ... за пари. тия от *** са готови и майка си да продадат за няколко жълтици.