Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна

На мястото пристигна началникът на СДВР
30 авг 2024 16:10, Нели Христова
293
Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Началникът на СДВР Любомир Николов пристигна пред сараите на Ахмед Доган в квартал "Бояна", където за кратко ескалира напрежението между поддръжници на почетния председател на ДПС и полиция.

На място пристигнаха още полицейски служители.

Още по темата
Минути по-късно няколко полицейски микробуса бяха поркирани като стена пред входа на сараите.

Николов обясни пред Двеждет Чакъров, Илхан Кючюк и останалите приближени на почетния председател на ДПС защо не могат да бъдат допуснати в сградата. По думите му във всички предоставени от членовете на ДПС около Доган материали са докладвани в Районната прокуратура и се очаква прокурорско разпореждане, като отбеляза, че всички документи от Имотния регистър са предоставени.

Шефът на СДВР заяви, че работят под ръководството на Районната прокуратура, от която очаква да разпореди дали полицията да извърши проверка в имота, в който се намират представители на собственика на имота. Именно представителите на собственика на резиденцията, уточни той, са поддали сигнал, че пред имота има струпване.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от Общество
Ако Диона беше във Франция, щеше да отнесе две години затвор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Малко извън темата,но каква е тази мода куцо,кьораво и сакато,да носи бради тип талибанка ! Полицаите брадати,Барека също,татуирани,вапцани и боядисани,приличат на дърти пандизчии и престъпници ?! *** говежди погледи и подобно поведение !
144
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Полицията е на Борисов и Пеевски.. Така че Джолан Сополан да не чака защита. Той сега им е враг.
143
1
 
1
 
! Отговори
БахтиЗоопарка преди 2 седмици
138 Кой е са пък тоя мамута бе ко п еле
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нивото на Доган е като на ц...те влезли някъде и , когато ги набарат, е така се държат.
141
2
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Рейтинга на Шиши - Падна на 0,0001 %......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
140
1
 
8
 
! Отговори
Соколов преди 2 седмици
Смях! Сега ще му вземат и летния сарай. Дали не дойде деня на страшния съд? 35 години си дерибействаш - сараи, яхти, незаконни кейови стени, хидроинженерни хонорари, обръчи, порции и тн. Щото всички ги е страх заради етническия мир. Не може цялата държава да е заложник на един дерибей заради етническия мир. Пък даже и в пъследно време си слагаше и проксита - Местан, Карадаиъ и др.
139
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам чувството, че живеем във филм на Костурица... Полицията пази двама бандити един от друг, а ние гледаме сеир, платен с нашите пари. А като прилагахте тези приоми на други хора не ревахте...
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е КАК ЕФЕНДИ ДОГАН Е ПОД НАЕМ ТАМ,НАЛИ?АМИ ДА ВИДИМ ТОГАВА ДОГОВОРА ЗА ТОЗИ НАЕМ,НА КАКВА МЕСЕЧНА СУМА Е И СЪОТВЕТНО ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА НАЕМА...
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Откъде този Данаил Папазов има пари за тези палати ? Нещо от НАП да кажат по въпроса?
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Папазов му свалил и охраната на Доган. И охраната са му плащали
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е, защото се позволява на мамута да си прави каквото си иска, и Бойко го позволява, яките момчето са делта гард. Мафията си има държава Бул гари стан, а българинът се примирява, понеже няма воля и топки да се саморазправи с елементи като мамута, боко и сие. По-лошото е, че като премахнеш тези двамата, други ще дойдат и няма гаранция, че ще са по-читави, иначе мамута сега извършва чистка в МВР и ще удари Доган чрез национална полиция. Дано не стане Бейрут на етническа основа
134
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
стани руски агент и живей 30 години в двореца. Собственикът на двореца Папазов е директор на фирмата Лукойл, Сергей."
133
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един феc ли ще разиграва цялата държава, wee??? Да вдигне всички служби на крак, че чак звънял на американското посолство да търси съдействие за охрана щото Папазов му свалил и охраната на Доган. И охраната са му плащали значи. Това са обръчите от фирмите, доктор Доган. Но обръчите се затегнаха на вашата гуша. Идва Видов ден. Порции, баници, обръчи от фирми, накрая въздух под налягане. Спукан балон от обръчи на фирми. Каквото правиш ти се връща.
132
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колкото и да врякат куч ки те на Доганчо, вече имат нов шеф, казва се Шиши :)))
131
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Двадесет години трите прасета ни возят на влакчето на ужасите. Станахме за смях в Европа.Подаряваме турски поток и собака на агресора, а се бием в гърдите , че сме големи евроатлантици. Дори македонците, народ без история си позволяват да се държат нагло.Двадесет години тези от хранилката на Бойко, Магнитски и Доган стават все по богати и по нагли, стискайки здраво маркучите на трите мутри. Но идва видьов ден и трите прасета са във война за територии и лап ни шарани.Кой, ще победи??Това зависи от нас истинските българи.Защото ние знаем, какво искаме и какво няма никога повече да допуснем.
130
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА - Ко? Не. Дори и обикновените турци няма да тръгнат да защитават местните си феодали, които ги ограбват от толкова години и се отнасят с тях като с рая. Иначе може да продължавате да си плашите, но се видя, че не Пеевски, а местните феодали са се самозабравили и са решили, че са недосегаеми, но службите обикновено така действат. Създават, използват и накрая унищожават. Явно наред за унищожение в момента е Сава.
129
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нали наслагаха фотоволтаици и изсякоха горите , всичко за пари на гърба на българина .Сега последно пари от Вецовете и държавата без вода . Тоз народ не знам защо не скача . Ще се трошат фотоволтаици , това е ясно , но не е достатъчно
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
О, Бояна! Три часа младите дружини как Бояна бранят. Шопските улици трепетно повтарят на воя ревът. Пристъпи ужасни. Дванайсети път ДПС-ари напъват в охраната силна. и псувни я стелят и плюнки заливат. Бури подир бури! Рояк след рояк. Демир Доган безумний сочи сарая пак и вика "Търчете, тамо са на татю парите" и ДПС-арите тръгват с викове сърдити. И "Аллах!" гръмовно въздуха разпра. Милиционерите отговориха с друг вик "Ура!"
127
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вече е изгонен от росенец и бояна може митрофанова да го приюти в тях.
126
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Илхан Кючук е евродепутат.Чакъров местен депутат.Би трябвало да знаят,че нахлуването в чужда собственост е престъпление и да не се налага началникът на СДВР да им обяснява нещо толкова елементарно.

Спонсорирани публикации