Радев: В навечерието на изборите има множество сигнали за купен вот

Това порочно явление трябва да бъде ограничено, заяви той
9 окт 2024 11:18, Нели Христова
107
Радев: В навечерието на изборите има множество сигнали за купен вот
Снимка: БГНЕС

"В навечерието на изборите сме свидетели на множество сигнали за купен и корпоративен вот, дори се появиха конкретни имена и затова каня на среща представителите и ръководителите на отговорните институции, както и Централната избирателна комисия, и главният прокурор", заяви президентът Румен Радев.

По думите му темата ще бъде именно готовността на тези институции за провеждането на изборите и гарантирането на честността на вота.

"Първостепенен приоритет трябва да е борбата с купения и корпоративен вот и именно по резултатите на тази борба ще съдим за цялата работа на правителството. За мен като държавен глава е важно обществото да разбере наистина дали институциите осъзнават своята отговорност към него и ще демонстрират пред него така желаната ефективност, така че най-сетне това порочно явление "купен и корпоративен вот" да бъде силно ограничено", допълни той.

"За да може да не изкривяват повече гласа на българите и да влизат представители в парламента, които са продукт на такъв купен вот", каза още държавният глава.

"В момента най-важното е да се осигури честност на вота, за да може гражданите да се върнат към урните", допълни Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от Избори 2024
Демерджиев за Калин Стоянов: Не беше независими министър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рунди това са твоите хора от пп и дайбългария
99
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВОР ЗА ТЕРОРИСТИ преди 1 седмица
Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
98
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВОР ЗА ТЕРОРИСТИ преди 1 седмица
Експерти да огледат как ще бъдат увредени ТЕЖКО НЕЛЕЧИМО всички измамени да ГЛАСуват за пореден път.Докладваха, че ЦИК е регистрирала само нарочно създадени вкл ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ рекламирани като ПАРТИИ> Вижте СДС,ДПС/ Доган< ДПС Ново начало ПЕЕВСКи, ГЕРБ,ПП,ДБ и останалите . Експерти да докладват досиетата на всяка регистрирана престъпна група./рекламирани като партии/Министъра демонстрира как ще бъдат тотално декодирани, проследявани и увреждани избирателите с НЕЗАКОНеН Видео терор.
97
0
 
0
 
! Отговори
ЗАТВОР ЗА Терористи преди 1 седмица
ВЪВ връзка с констатирана ликвидация на БЪлгарския народ и ограбване на десетки милиарди по отработени програми на престъпни министерства и ведомства да се ЛИКВИДИРАт всички МИнистерства, ведомства и агенции !!!ВКл Министерски съвет и президенството.Експерти да огледат как се готвят за поредни нагло престъпни избори. Следят министъра на електтонното урпавление като полzван за Ограбване , ИЗточване на милиарди за престъпни програми. Вижте NOVA news 11.10.24., Показват как ще увредят всички
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Радев, политически подлизурко. Смешен клоун. Предател и враг на народа. Това си ти посмешище. Срам ме е от теб! Предател. За колко хотела продаде народа си, подлизурко. Смешен и фалшив генерал. Бил летял на самолЙот, колко часа? Ншстатник. За да уредиш бъдещето на дяцата ли продаде народа си, татенце?
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бреееей колко много време му беше нужно на Радев за да открие,че вотът се купува?!
94
2
 
3
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 2 седмици
леле, колко е заприличала на Тато тая кратуна
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Отново отчитане на дейност(нищоправене)др.Кеш.....Благодарение на теб избори след избори,машини(ала-бала)да може да се манипулират пак благодарение на теб,но кой ще плаща сметката д-р Радеф?
92
3
 
3
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 седмици
Е , КАК ТАКА ;;;";БЕЗ АЛА БАЛА , ПРЕЗИДЕНТА"---НЕ МОЖЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА.......КАЖИ ИМ ШИШИ...!ЕГАТИ , ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
91
2
 
1
 
! Отговори
00-11 преди 2 седмици
Съдбата на държавата ще е в ръцете на - Винету, Домуза, Кирчу Т., и Чалгаджията! Не е Л///Д който яде Баницата, а този който му я дава!!!!, тоест, ние!!!!
90
3
 
3
 
! Отговори
ДО СЕГА МОЖЕШЕ? преди 2 седмици
ЧАК НА СЕДМИТЕ ПО РЕД ИЗБОРИ ФЪРЧИЛОТО ПРОПЛАКА - БЕЗ АЛА-БАЛА НЕ МОГА?
89
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами те изборите си ги провеждат точно от пРезиденството, щото на таз нахалник му хареса да реди кабинети.. Отказва, връща.. пак назначава.. Ама като има преживни да му се връзват.. явно ще се кара на "автопилот" пък докъдето го докара самолета..
88
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами проверете ги! Гламчев да не се прави на партиен секретар, а да се заема за работа, ама него май го мързи.
87
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Ще гласувам пак и напук, с хартия! Няма да ми вземете гласа! Ако всеки гласува, и то с хартия, няма да има ала-бала! А негласуващите да се сърдят на себе си, че нищо в държавата не върви! Време е да се събудим!
86
4
 
6
 
! Отговори
Чоко преди 2 седмици
А ти как стана Президент ? Кирчо си го каза - ала-бала с машините. Не си мисли, че си вода ненапита. Голям мошеник се оказа. Корумпе от класа.
85
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Що си учуден, бе Радев?! Кой ни натика в това блато? Вече ВТОРИ мандат рушиш държавата! Хвърляме луди пари за избори, за да може ти, да се задавиш от власт! Малко ли ти президентството?!
84
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 2 седмици
Държавата в която Прокуратура и Съд са на Мафията. А сигналите за купуване на гласове се подават от Пеевски - ха аха хаааа. Вълците пазят овцете... и подават сигнали за вълци. Нищо седи в къщи и Шиши няма да е шеф на ДАНС а Твой!
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всички знаем че зад купения вот стоят главно: един дебела дива бивша посредствена сикаджийка, един дърт агент от турски произход, един дебел феномен с 2% одобрение и армия от ***.
82
4
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
Продавам Радев,може да прави коремното и лицеви опори едновременно и пие кафе през това време на опера в Австрия. Способен е. Само днес е намалението. Ще ви уреди вота с машинките,гарантира хаос и каквото вземе кеш е за него.
81
0
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
80 ти наистина точно и аз това си мислех.