Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро

В найлоновата торба имало и документи
24 окт 2024 12:45, Инна Ангелова
17
Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро
Снимка: БГНЕС

Мъж на 70 години е забравил на паркинг в Стара Загора над 36 хиляди евро, съобщава полицията.

На 23 октомври в Първо РУ-Стара Загора, е получено съобщение от мъжа, че на същата дата, около 14 часа, на паркинг в централната част на Стара Загора, е забравил найлонова торба с документи и парична сума от 36 хиляди евро.

Мъжът се е върнал на паркинга, за да я потърси, но не я намерил, съобщава bTV.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители е установено, че 55-годишен мъж е взел плика с парите.

Той е бил задържан за срок до 24 часа и е предал доброволно торбата с документите на пострадалия и паричната сума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Снимка на деня
"Циганското лято" ще е в пълната си сила до средата на ноември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 55 минути
Е па много махали има в стара загора, трябва да се почерпи "населението" за предстоящия уикенд
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Анонимен 12 - Сигурно около паркинга е имало камери.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
36000 евро в найлонов плик по 50 евро и списъци за купуване на гласове ! А 70 годишния няма да може да обясни откъде са толкова пари в брой и списъците ! Някой му ги дал......?
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
И защо е "задържан", какво престъпление е това.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Значи някакъв е казал на полицията, че загубил 36 хиляди евро в плик на паркинг и полицията !!!е издирила човек, който е притежавал въпросната сума пари в този момент и му ги е взела? СИК ли е това или МВР
11
2
 
11
 
! Отговори
от БАН преди 1 час
а в същото време тъмно-патладжамените бри-кети хвърчат с коли за по 200 бона, че понякога и хора убиват. Тях никой не ги проверява. Защо, защото си плащат, това е ясно. Въпроса е ти ако си един бял чиновник, колко струва съвестта ти да бъде притъпена, когато гледаш как тъмно-циганарина се гаври с шепата бял народ останал в кочЕната? Отговор: много малко, защото булгарянина е много, много, продажен. Той даже и не продава майка си, както е лафа, той я изоставя, за без пари.
10
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 час
И аз забравих 100 бона - върнете ми ги :)))
9
1
 
3
 
! Отговори
667 преди 1 час
... ами онези дъртаци с 70х евро за капаро апартамент в Бояна ?! Бяха ги изгуббили и ги беше намерил инвеститорът на съседния обект. По телевизиите се разкарваше после героят .Първо , че цялата работа миришеше на пране на пари, но дори и да не е - дъртофелниците са в издънка, защото носят капаро в кеш, за да обяват после покупката на половин цена. Потули се работата и ако не ме лъже паметта, пак от Ст. Загора бяха.
8
1
 
13
 
! Отговори
Продължението на №6 преди 1 час
...., но и произхода на други две суми, които ежемесечно постъпват в банковата ми сметка, освен заплатата ми. Слава Богу, почтено си плащам данъка върху двата наема, които получавам. Но освен мен търсиха и двамата ми наематели, от които поискали да попълват някакви документи в банката, чрез която ми превеждат парите всеки месец. Чудя се, като са толкова старателни, когато проверяват произхода на малки суми, защото тогава не хващат типовете, които правят големите далавери?
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Този случай показва, че във финансовия сектор в Стара Загора няма абсолютно никакъв контрол. Всички от НАП в старозагорския вилает трябва да бъдат проверени, държането на повече от 10 хиляди лева в плик на паркинг е незаконно , могат само във фирмен сейф да бъдат съхранявани и НАП трябва да проверява през ден дали не се купуват гласове във времето на предизборната кампания
6
0
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 1 час
Преди няколко години внесох в банката 106 000 лв. Това беше моят дял от продажбата на недвижим имот, който беше притежание на няколко собственика. Когато се внася голяма сума пари, питат какъв е произходът им. Аз не само отговорих, но и посочих номера на нотариалния акт, чрез който е станала продажбата. Въпреки това само след няколко месеца (през следващата календарна година) от НАП ми назначиха "Контролно производство". Трябваше отново да доказвам не само произхода на тази сума, но и .....
5
0
 
6
 
! Отговори
878 преди 2 часа
На тоя дето ги е намерил му се таковала таковата. Видял се с 70 хиляди лева обаче след няколко часа ги няма ,а отгоре на всичкото в ареста и ще се мъкне по съдилища и плаща на адвокати.
4
0
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 2 часа
Наказанието според закона за невръщане на намереното в срок е 200 лева глоба.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
а мен задето купих гарсониера на морето за 40 хил евро с парите от ап на бабата ме скъсаха от проверки данъчните
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
бивш милиционер с плик пари по изборно време. всичко е точно
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
в ислямските сатрапии и беззакони държави кат България, Турция, Русия, Казахстан, Сирия, Ливан всичко кеш, защото е приодобито с престъпна дейност, карти не се ползуват почти, нормално

Спонсорирани публикации