Петков: Не вярвам в честността на изборите

По думите му няма дупка в бюджета от 18 млрд. лева
23 окт 2024 20:16, Нели Христова
136
Петков: Не вярвам в честността на изборите
Снимка: БГНЕС

Не вярвам в честността на изборите. В Северозападна България се очаква да има над 400 000 купени гласа. Това каза в интервю за "Дарик радио" съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков.

"Човек с прякор Галата ходи по малките населени мета и купува гласове. Това не може да ни изплаши и безокуражи. Сега трябва свободните хора да излязат и да гласуват", призова той.

По думите му доходите на хората са се качили повече заради последните 4 бюджета, които са техни.

"Ще продължим да се фокусираме върху здравеопазването. Ако доходите продължават да се качват в следващите 4 години, както в поледните 3, средната работна заплата трябва да се качи до 2 000 евро", обеща съпредседателят на ПП.

Кирил Петков посочи, че чува в предизборната кампания на ГЕРБ една лъжа: че в бюджета има "дупка" в размер на 18 милиарда лв. И цитира данните на Евростат, според които България е с най-ниско ниво на държавен дълг към БВП в ЕС.

Според него, фигурата на "равноотдалечения премиер" съдържа следните компоненти: уважение в обществото, исторически и кариерно да не е обвързан с която и да било политическа партия и да има чисто минало. "Трябва да покажеш история, в която си устоял на корупция. Когато е имало напрежение към теб, но ти не си се поддал", обясни съпредседателят на ПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от Избори 2024
Мундров: Тези избори са най-строго проверяваните досега
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 47 минути
Щом Шарлатанина е казал.....
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Критериите на Кики за "равноотдалечения премиер" намекват за някой бизнесмен като Терзиев, който вече успешно опропастява София. Например могат да поканят шефа на Нексо, той има "безупречната репутация" на международен мошеник.
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Когато няма "ала бала" и с "нащо МВР" (думи на Кирил Петков), почват да говорят за другите ме че са лоши. Тези са абслютни смешници.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Това с купените гласове е една дъвка за популацията. Купени са кандидатите между които ще "избираме". За съжаление трябва някой да иде да гласува, пък всеки като знае, че избира измежду различни надзиратели на колонията му е все тая от кого точно ще бъде ограбван. И тук идва плащането - иначе няма хора пред урните. Емигрантите не стигат - те пък са подредени още докато са "избятали". Затова при тях няма въздържал се - кофти, но жив, здрав и работещ в "цивилизационна държава". Даже и' с БГ пспорт
90
2
 
1
 
! Отговори
До 83 преди 1 час
"Човека, който купува гласове с тонове" се казва Бойко Борисов! В Неделя ще си проличи от предварително ясните резултати, че Герб пак води с повече от 10%, независимо че загубиха доверието дори на най-големите си симпатизанти. Същото важи и за Доган(ДПС) .най-големите търговци на гласове
89
0
 
3
 
! Отговори
НЕ ВЕРВАМ.... преди 1 час
...НА КИРО- ТАПИРО, ЩОТО ВСЕ ЛЪЖЕ И ВСЕ ГО ЛОВЯТ....ХАХАХАААА.....ЯВНА ПАТОЛОГИЯ Е ТОЯ!!!
88
0
 
4
 
! Отговори
Войводата преди 2 часа
1. ЗА НЕЯ 2. Този шегува ли се?
87
5
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 часа
Има ги кодовете, но Радев може да му ги е взел,иначе ще изгори като Къро.Радев е за оставка незабавно
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Е, как да вярваш? Нали ни е "наше МВР"-то
85
0
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 часа
Я да видим сега как е правилно да се изразя:На мен ми се пърди или пърди ми се на мен????Все едно да бъда или да не бъда в Шекспирски стил. Каквото и да е, не стойте до мен Ха ха ха ха
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Глупав ли е, наивен ли е? Или тарикат?
83
2
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 часа
Как да вярваш в честността на изборите,когато си Шарлатанин и са те записали,че правиш ала-бала с машините.Няма как да стане."Равноотдалечения премиер" е поредната бездарност на Про100то.Някаква химера,която съществува във виртуалното пространство.Партиите са създани да управляват и съответно премиерът трябва да е политическа фигура,която носи отговорност.
82
1
 
4
 
! Отговори
(не) Гласувайте! преди 2 часа
Сапуна за пране на Борисов и Шишо е свършил и трябва да презаредят!!
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Вярвай в Максуда! Там са само римляни,а се оказа ,че ППДБ печелят с почти 90%??? Някак "ентелегенто" се е получило гласуването ! Предизборна Промяна има гаче ли,след срещата с *иганския крал на купения вот!
80
0
 
13
 
! Отговори
Маг Минчо преди 2 часа
А как върви завода за електромобили Кире?Мислиш ли ,че ние ти вярваме след тази хумористична заявка? Ами 3-те моста над Дунав и 2-та тунела под Балкана? Ех,куха лейко! Добре ,че твои избиратели са ленивите столичани с бавните мозъци...Има на кого да се надяваш!
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Човека, който купува гласове с тонове говори че не вярва в честността на изборите. Жива да не бях. Крадеца вика дръжте крадеца!!!
78
1
 
11
 
! Отговори
Ако каже,че вярва, преди 2 часа
значи да приеме,че сривът на ППДБ се дължи на неговата и камарилата му олиг*офренска политика.А така,заедно със сивата си кардиналка,искат да прехвърлят вината на купения вот,видите ли,ние сме върхът,но след като ни взеха парите от контрабандата,НЕКСО,отливът от "спонсори",не можем да сме адекватни,не можем да купуваме гласове като другите и затова се срутваме.
77
0
 
11
 
! Отговори
Докато преди 2 часа
този участва - не вярвам и аз.
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 112 - Ами нЕма за кои, бе, затова народът не гласува. не е от мързел или щот ходи за гъби. Толкова години едно и също ни предлагат и едно работещо правителство не могат да съставят. И все едно и същи. Само бездарните им циркове в парламента, грозният български език и за това всичкото и добри заплати взимат.
75
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Аре добре бе кажете за кои щом не е за кирето.Дайте некви идеи.Моля без съветски кукли на конци копейкини -"излизане от ес излизане от нато" щото знаете че като излезем от нато изведнъж ставаме заобиколени от нато тоест враг