Слух или истина: Вицето на Тръмп с очна линия?

Контурът може да се задържи повече от поста му
23 окт 2024 20:00, Инна Ангелова
38
Слух или истина: Вицето на Тръмп с очна линия?
Снимка: Mme. Fragonard, Х

Откакто Джей Ди Ванс беше избран за вицепрезидент на Доналд Тръмп за президентските избори през 2024 г., интернет има какво да каже за сенатора от Охайо.

В рамките на няколко месеца 39-годишният потенциален вицепрезидент се превърна от автор на бестселъри до един от най-лошите избори за вицепрезидент от 1980 г. насам. Както много неща в наши дни, голяма част от отрицателния рейтинг на Ванс е свързан със социалните медии, пише The Independent.

Ванс предизвика буря в социалните медии заради минали коментари, които отправи към вицепрезидента Камала Харис, в които я описа като “бездетна дама с котка”. Неговите възобновени коментари получиха обратна реакция дори и от холивудската звезда Дженифър Анистън и хората без деца.

Но това не беше единствената тема на разговор, свързана с Ванс, която стана вирусна онлайн. Най-странният слух, който се разпространява за Ванс е свързан с външния му вид и всички в интернет се питат дали не използва очна линия, за да подчертава сините си очи?

Не е изненадващо, че това накара хиляди потребители на социалните медии да споделят снимки на Ванс от негови изяви, и коментираха нещо, което изглеждаше като черно петно, подчертаващо очите му.

“Има само един спешен политически въпрос в ума ми тази вечер. Защо Джей Ди Ванс носи толкова много очна линия?“ Се питат потребителите на социалната мрежа Х, докато друг се пошегува и написа: “Наистина мисля, че е смешно, че Джей Ди Ванс смята, че всичките му проблеми могат да бъдат решени с контур и малко очна линия”.

Друг потребител стигна и по-далеч, казвайки, че ако Тръмп бъде избран, може да стане парти на драг-кралици, иронизирайки фалшивия тен на кандидатът за президент и очната линия на Ванс.

Спекулациите нараснаха толкова много, че също така накараха комика Джими Фалън да се подиграва на слуховете за афинитета на Ванс към очната линия в епизод на The Tonight Show с участието на Джими Фалън. По време на предаването Фалън показа изображение на графика, нарастваща по оста X, заедно с подигравателния лозунг: “Google търси “Джей Ди Ванс носи ли очна линия?“

Водещият на късното токшоу след това прекъсна снимка на Ванс, отново показвайки отчетлива черна линия под очите му.

Имаше и такива, които го обвиниха в лицемерие, тъй като Ванс е срещу ЛГБТИ-общността и поддържа традиционните възгледи за пола. Неговата позиция го накара да описва намаляващата раждаемост като “цивилизационна криза“, водена от “левица без деца“. Ванс също твърди, че хората с деца трябва да имат “повече власт“ в кабината за гласуване и твърди, че Камала Харис “всъщност няма пряк интерес“ в бъдещето на страната, защото не е родила своите две деца (препратка съм доведените деца на съпруга ѝ, бел. ред).

Въпреки че няма нищо лошо в това мъжете да носят грим, може би интернет е толкова обсебен от предполагаемата очна линия на Ванс, защото противоречи на възгледите, които той е изповядвал през цялата си политическа кариера. Не е ясно обаче колко дълго ще издържи позицията му на вицепрезидент на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Русия
Руските медии фаворизират Тръмп, но кого предпочита Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
точно така изглежда и Франко Неро в очите - сини очи с тъмни мигли
22
0
 
1
 
! Отговори
Влади преди 50 минути
Ми и аз си слагам очна линия и до сега никой не ми е казал, че не изглеждам добре!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Браво бе, я колко поддръжници на пedeрyгата имало... а изглеждаше против джендъpите...
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ще го напиша пак: 1. Всеки който излиза по телевизията бива гримиран преди студиото. 2. Смешно е твърдението, че е лош избор за вице, защото прави м-исирките на пишмандемократите смешни по всички интервюта.
19
3
 
8
 
! Отговори
loves2drive преди 2 часа
Демократите да се научат да ползват фотошоп преди да се излагат.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Триполово извънземноПолитиците използват грим с идеята да изглеждат по-добре. Това е факт. Аз понякога използвам гланц за устни през зимата понеже ми се напукват устните като е студено.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
И дори да е с очна линия не мисля, че е проблем. В Америка индианците са използвали грим и то много преди да пристигнат колонизаторите.
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Факт е, че в очите винаги ми е приличал на Филип Киркоров.
15
2
 
2
 
! Отговори
Дорко преди 2 часа
Боли ме шмайзера за Винс,Вайс или Вини!Всичко е джендър-програм!
14
3
 
11
 
! Отговори
г-н Камал Харис преди 3 часа
Аз пък съм бивш мъж.
13
6
 
20
 
! Отговори
Правилно забелязал преди 3 часа
Ванс правилно е забелязал ,.че голяма част от американския и европейския елит са ялови бездетници напълно съзнателно. Това са човекомразци и сатанисти участващи в оргии.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Бива ли да е толкова евроатлантическо бе ще си разплета чорапите.
11
2
 
4
 
! Отговори
Мъже под Чехъл За преди 3 часа
Кемъла - тя е Нашата Богиня - Истаме я!
10
2
 
1
 
! Отговори
Всички са педераси преди 3 часа
Ето защо. Демократи републиканци либерали, най вече либерали. Пп дсб герб, всички
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Това е модерно и прогресивн според САЩ и е, значи е супер за кампанията на Тръмп.
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А нашето вице е дърта комунистка, а президента русороб!
7
1
 
1
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 3 часа
Ехеееее.
6
1
 
9
 
! Отговори
:-) преди 3 часа
с няколкомесечно закъснени писахте за новината. Ванс има съвсем реални снимки от Хелуийн или др. празненство с руса перука, грим и рокля. Вицето на Харис пък подкрепя смяната на пола на непълнолетни и раздава тампони в МЪЖКИТЕ тоалетни на училищата. И двамата вицета са били в армията. Казвам го за тези, които твърдят, че казармата те прави мъж.
5
0
 
12
 
! Отговори
Триполово извънземно преди 3 часа
Каква е тази дискриминация, другари социаллиберали? Нали сте хора толерантни, уважавайте различията. Дали ще си слага очна линия, грим и червило, или ще ги съчетае с подходяща рокля и обувки на токчета, си е негово законно право. Нали уж бяхте поддръжници на свободния избор? Или е било само пропаганден трик?..
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Отива му.