Слух или истина: Вицето на Тръмп с очна линия?

Контурът може да се задържи повече от поста му
23 окт 2024 20:00, Инна Ангелова
39
Слух или истина: Вицето на Тръмп с очна линия?
Снимка: Mme. Fragonard, Х

Откакто Джей Ди Ванс беше избран за вицепрезидент на Доналд Тръмп за президентските избори през 2024 г., интернет има какво да каже за сенатора от Охайо.

В рамките на няколко месеца 39-годишният потенциален вицепрезидент се превърна от автор на бестселъри до един от най-лошите избори за вицепрезидент от 1980 г. насам. Както много неща в наши дни, голяма част от отрицателния рейтинг на Ванс е свързан със социалните медии, пише The Independent.

Ванс предизвика буря в социалните медии заради минали коментари, които отправи към вицепрезидента Камала Харис, в които я описа като “бездетна дама с котка”. Неговите възобновени коментари получиха обратна реакция дори и от холивудската звезда Дженифър Анистън и хората без деца.

Но това не беше единствената тема на разговор, свързана с Ванс, която стана вирусна онлайн. Най-странният слух, който се разпространява за Ванс е свързан с външния му вид и всички в интернет се питат дали не използва очна линия, за да подчертава сините си очи?

Не е изненадващо, че това накара хиляди потребители на социалните медии да споделят снимки на Ванс от негови изяви, и коментираха нещо, което изглеждаше като черно петно, подчертаващо очите му.

“Има само един спешен политически въпрос в ума ми тази вечер. Защо Джей Ди Ванс носи толкова много очна линия?“ Се питат потребителите на социалната мрежа Х, докато друг се пошегува и написа: “Наистина мисля, че е смешно, че Джей Ди Ванс смята, че всичките му проблеми могат да бъдат решени с контур и малко очна линия”.

Друг потребител стигна и по-далеч, казвайки, че ако Тръмп бъде избран, може да стане парти на драг-кралици, иронизирайки фалшивия тен на кандидатът за президент и очната линия на Ванс.

Спекулациите нараснаха толкова много, че също така накараха комика Джими Фалън да се подиграва на слуховете за афинитета на Ванс към очната линия в епизод на The Tonight Show с участието на Джими Фалън. По време на предаването Фалън показа изображение на графика, нарастваща по оста X, заедно с подигравателния лозунг: “Google търси “Джей Ди Ванс носи ли очна линия?“

Водещият на късното токшоу след това прекъсна снимка на Ванс, отново показвайки отчетлива черна линия под очите му.

Имаше и такива, които го обвиниха в лицемерие, тъй като Ванс е срещу ЛГБТИ-общността и поддържа традиционните възгледи за пола. Неговата позиция го накара да описва намаляващата раждаемост като “цивилизационна криза“, водена от “левица без деца“. Ванс също твърди, че хората с деца трябва да имат “повече власт“ в кабината за гласуване и твърди, че Камала Харис “всъщност няма пряк интерес“ в бъдещето на страната, защото не е родила своите две деца (препратка съм доведените деца на съпруга ѝ, бел. ред).

Въпреки че няма нищо лошо в това мъжете да носят грим, може би интернет е толкова обсебен от предполагаемата очна линия на Ванс, защото противоречи на възгледите, които той е изповядвал през цялата си политическа кариера. Не е ясно обаче колко дълго ще издържи позицията му на вицепрезидент на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Русия
Руските медии фаворизират Тръмп, но кого предпочита Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Отива му.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Що да не е !
2
4
 
0
 
! Отговори
важното преди 5 часа
е да знаеш на кого да ,,връзваш обувките".
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Бреййй, ама каква е тая дискриминация? Ако иска Ванс, може и поличка да си сложи, и токчета, какво ги вълнува другарите и другарки дУмократи? Ами прав е за Камалата, да не би да има деца, я?