Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи, заяви той
16 сеп 2024 12:58, Александър Попов
307
Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски реагира на думите на Румен Радев, който призова "политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет, да манипулират общественото мнение за катастрофата".

"Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкова за България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес.

Още по темата
Когато Пеевски и Плевнелиев  рискуват толкова живота си за България, колкото ген. Петров и ген. Русев, тогава да им искат оставките", заяви по-рано Радев.

Последва и отговорът на Пеевски.

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ. С поредната трагедия във ВВС,  в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му.

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи.

А ортаците му, с които той е обвързан и със семейни назначения и връзки - командващият ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза незабавно да подадат оставки, ако в тях е останала войнска чест и достойнство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Общество
За 17 години "Сребърният фонд" събра едва 4 млрд. лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
3
 
20
 
! Отговори
До 163 преди 3 дни
НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ПЕЕВСКИ ВИНАГИ КАЗВА ИСТИНАТА!!! НЕГОВА ЛЪЖА Е, НАПРИМЕР, ЧЕ 125 КГ ЗЛАТО ЗАДЪРЖАНИ НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ, СА НА АХМЕД ДОГАН. ПЪРВО - АКЦИЯТА Е ПО СИГНАЛ НА ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ, КОИТО СА СЛЕДИЛИ ПРЕНОСА НА ДЛАТО ОТ ЕВРОПА КЪМ ТУРЦИЯ - БЕШЕ КАЗАНО ПО ТВ. ВТОРО - ДОГАН Е ПЕРСОНА НОНГРАТА В ТУРЦИЯ И НЯМА КАК ДА ИЗНАСЯ ЗЛАТОТО СИ ТАМ. ТЪЙ ЧЕ ШИШИ РАЗЧИТА, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛИТЕ!!!
164
15
 
2
 
! Отговори
Царска България преди 3 дни
Феноменът има над 50 милиарда само в България, няколко ЧВК извън България както и трезори и земи. Всъшност Г-н Пеевски не могат да го бутнат Русия, САЩ и Турция взети заедно. Просто се доверете на процеса и гласувайте за Ново Начало.
163
5
 
22
 
! Отговори
Идеалист преди 3 дни
Дебелия, защо яде големия бий в Дубай. Руската мафия или агенти от службите те биха?
162
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Колкото по- бързо Пеевски поеме власта в България ,толкова по бързо България ще започне да се възстановява !!! Той е единственият истински нормален българин, който винаги казва истината и не го е страх от никой и нищо ,за разлика от почти всички политици - ментета и мижитурки ...
161
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Евала че разби ДПС, но сега трябва да разбием и него, защото доооста глупости затвори и сега неадекватно се изказва! Слушах Радев и неговото изказване беше доста разумно и премерено и доста ми се издигна в очите! А Не съм гласувал за него въобще!
160
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не разбирам, какво общо имат дерибеите с Възраждане, че заедно са се на хвърлили на Пеевски? Да не правят общи листи?
159
4
 
23
 
! Отговори
Пеевски е преди 3 дни
В еуфория. Психическото му състояние отговаря на състоянието на описано в учебниците по психиатрия. Този екземпляр става агресивен, не може да се владее, речта му е объркана. Абе луд за връзване!Радев да повози с Ф- 16.ще се на сесе ре, като вол!
158
5
 
7
 
! Отговори
толерантно Гуценята преди 3 дни
Постоянно се генерират крайно неверни заявления за кого ли не. ето като това линково "Лека Ноще Деца": Мамо, мамо вярно ли е чеСвинетеМогат да говорят на всякакви езици, да Пеят, декламират, рисуват, карат колело, Ски и кънки, бе мамо, катоСвинята иска само по глолямя лопата га седне на софрата
157
3
 
11
 
! Отговори
анти бизнесмен преди 3 дни
има ли поне 1 бизнес маминото детенце ,които да не е свързан с държавата,ако това прасенце отпадне от хранилката наре4ена държава, тоя и малките деца 6 му се смеят ако върви по улицата като нормален човек. за това се натиска и в власта за да може да се задържи възможно по дълго на кацата с мед
156
4
 
20
 
! Отговори
гневен мъж преди 3 дни
Този ще замълчи на 27.10.24 г ,вечерта.Направо ще занемее.И предполагам ще духне из арабския свят.Но няма къде да се скрие.Какви хора сте вие,които вървите с него?
155
4
 
26
 
! Отговори
Стефан преди 3 дни
Чудя се, кога ли този уродлив и човекоподобен *** ще изчезне от политическата систма и ще си набие шута за Дубай
154
27
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 дни
Абе няма ли кой да се обади на Главчев и утре всичките рундювци във ВВС да са изчегъртани??? Колко пилоти трябва да умрат още за ПР на Рундю???
153
7
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 дни
Абе тоя защо мрази Радев???Искаше да е премиер,но и президент би искал!Какво казва психологията за тези аббицирани/патологично/телеса??!Къде са профайлърите?Медийте си канят едни и същи аналлизатори,защото знаят кой какво ще каже..Гнусно и срамно!Успяха да ни въздействат на мозъците ..някак..Мълчим и..гледаме в точка..Жалко и срамно!
152
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
При толкова пари защо не си изсмучеш лойта от му цуната.Ще изглеждаш по-малко отвратяга.
151
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
За остовслката съм на генерал Радев и ген.Петров,но съм против оставката на ген.Русев,щото жена му Габриела Наплатанова шго бие....
150
17
 
9
 
! Отговори
УМРЯХ ОТ СМЯХ преди 3 дни
Пеевски издигна нова Желязна Завеса в България .Няма Мърдане . Трудно е да излезеш от България без да му платиш на Границата . Яко пипа - БНБ е в Лапите му - в Сребърния Фонд няма Пари .Това е чудовище с което може да се справи само Президента Радев .
149
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
еех ако прасетата имаха крила, и Пеевски щеше да е в това авиошоу, ама на. Затова пък тази трагедия сега дюшиш му е дошла като повод да бръмчи по медиите.
148
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Авиошоуто е по нареждане на Тагарев - четете документите, а не слушайте Пеевски
147
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Цар Шишман за оскубването на Почетния спиртомер заслужава орден Стара планина 1-ва степен.Незабавно.!Ако изхвърли от българския политически живот путинския агент Зеления Чорап-Герой на Република България!
146
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Свинчо има дар слово