Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!

Цветан Василев е агент на Москва, заяви той
392
Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо! Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Коментарът му е по повод оповестени вчера нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, оповестено от "Да, България".

„Цветан Василев е агент на Москва, който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Русия прави всичко, за да превземе България“, каза Пеевски и добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Отказваме да приемем "престъпното" решение на ЦИК, заяви Делян Пеевски

Днес отказваме да приемем "престъпното" решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви Пеевски. Ние спазваме закона, нека изчакаме решението, за мен ЦИК е опорочена, каза Пеевски. Според него се вижда, че "ЦИК работи за дерибеите и за чужди, небългарски интереси".

Със свое решение от снощи ЦИК прие указания „ДПС – Ново начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ да предоставят до 7 септември документи, че партия ДПС не е част от състава им.

Относно регистрацията на движението за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври и разцеплението в него, Пеевски обвини ЦИК, че е превърната в бухалка.

"Ще има ДПС Ново начало колкото и да не им се иска на всички олигарси, крадци, на мафията в България и на Москва и Путин. Няма как да спрат Ново начало. Другата коалиция е незаконна", заяви Пеевски и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Бъчварова: Кризата в ДПС може да завлече и другите партии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
3
 
11
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Само ше ти извадят душицата с олово, шишко!
260
2
 
6
 
! Отговори
Ердоган преди 2 седмици
Тебриклер! Чок гюзел Пеевски ефенди *** башбакан,
259
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
261Имаш няколко граматични грешки в едно кратко изречение. Нормално, за полуграмотнитеглупаци, които пазят парите на дерибеите.
258
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Камелия Нейкова, метресата по високите върхове на властта, която службите толерират. Повръща ми се!
257
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най вредния човек за България е пеефски!
256
7
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Мачкай Дебел!!!!
255
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не се и съмняваме, всички институции, които имаха нещо за теб са под твой контрол и са унищожили архивите. Единствения който пазеше компромати беше Ал Петров, но ти го очисти, и неговите архиви са защитени с парола. Има само един свидетел, но без документи - Цветан Василев, до колкото си спомням той говореше за някакви 150млн заем на Пеевски, но там Гешев се е погрижил да заличи и тези следи. Да не си мислиш че пасем трева и не знаем какво крадливо го ведо си?
254
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НАГЪЛ ПРЕСТАПНИК
253
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 255 браво бе пи4 ,умен си като майка му на беееее
252
1
 
7
 
! Отговори
Величие + Шиши преди 2 седмици
Единствената ни надежда е в Цар Иван Шишиман III и Цар Псевдо Ивайло IV заедно с скоро-присламчилото се придворно джудже Тирион Григоров. Това е ударна комбинация тип - магьосника от Оз. Няма начин да не проработи. - Гласувайте за Шишичие коалиция.
251
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КТБ може да извади.Булгартабак може да извади.ДПС може да извади.А за тъпла давност няма!
250
5
 
13
 
! Отговори
Другаре, преди 2 седмици
За да нямате проблеми, напуснете мафиотската държава! Какво щеше да стане с България след 10-ти Ноември, 1989 ми стана ясно два месеца по-късно. В началото на Януари, '90, аз с моето семейство и моите приятели и състуденти се изнесохме от България, за да не се върнем никога повече. Като чета за проблемите, които имате в момента, искрено ви съчувствам. Вярвайте в себе си и не се надявайте, че някой някога ще ви помогне, ако не си помогнете сами.
249
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз вярвам само на този човек и ще гласувам неотлъчно само за ДПС Ново Начало Шиши
248
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изискването на ЦИК да докажат, че ДПС НЕ е част от тяхната коалиция Е НОНСЕНС!!! АМИ НАЛИ ТОЧНО ДПС Е ОСНОВНА ПАРТИЯ В. ТАЗИ КОЯЛИЦИЯ?! КАК ЩЕ ДОКАЗВА, ЧЕ НЕ Е ТАМ?!?! ЛУДОСТ НА ЦИК!!!
247
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ТОЧНО ТАКА Е ЗА ЖАЛОСТ. БЪЛГАРИЯ Е КУПЕНА ОТ РУСИЯ. ОЩЕ ЖИРИНОВСКИ ГО КАЗА. КАМЧИЯ Е РУСКА. ОЩЕ КОЛКО ИМОТИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО САРУСКИ?
246
2
 
3
 
! Отговори
ДО изхдът е един преди 2 седмици
НАИВНИК ! До дереджето до което стигнахме еточно от гласуване ! Защо агитират всички политици и то най*корумпираните ( Тиквата, ИТН, червените...) за масово гласуване ако ще бъдат ИЗМЕТЕНИ от властта бе, ти за прости ли ги имаш ? Гласуването ще доведе до това същите крадливи депутати които отново са в листите да запазят имунитета си и да прилапат новите милиарди от ЕС ! Аз ще гласувам тогава когато сегашните не са в списъци а в затвора и видя нови млади и надеждни кандидати за депутати...
245
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДП- " Русия прави всичко за да превземе България,но аз ще я спра." Надявам се ДП да не обяви война на Русия,макар че за да се откачи от Магнитски, Пеевски е готов на всичко.
244
2
 
5
 
! Отговори
Главанак преди 2 седмици
Абе,*** крат....но,факта ,че си в списъка " Магнитни,не ти ли говори нищо? Само този факт е достатъчен,за да си на топло! И ако не си го разбрал,толкова по- зле за тебе и поддръжниците ти,вкл.и българската прокуратура!
243
2
 
7
 
! Отговори
проста аритметика преди 2 седмици
Прасенце , сега ще даваш милиони за някой и друг процент на изборите , а дали ще дойдат милиардите които да крадеш , дали ще стигнат процентите , едва ли .
242
2
 
10
 
! Отговори
Магнитски преди 2 седмици
Каква невероятна промяна в поведението на момчето след санкциите по Магнитски! И кьорав да си ще видиш че отвън му се диктува в каква посока да движи...Не ни трябват такива престъпници и родоотстъпници ...