Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна

Доган и други свързани с него лица нямат правно основание да пребивават в имотите
31 авг 2024 13:18, Анисия Иванова
473
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лицата, които твърдят, че в имотите в Росенец и Бояна, има документи на ДПС, да предоставят списък с тези документи на компетентните органи. Това се казва в писмо на Данаил Папазов, изпратено до медиите. Той е категоричен, че Ахмед Доган и свързани с него лица нямат правно основание да са в двата имота.

Ето пълният текст на писмото:

Още по темата

„Във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на „Делта Епсилон“ в гр. София, кв. Бояна, както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган, заявявам следното:

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност.

Същевременно, изразявам загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които съм собственик и представляващ. Но отново посочвам, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“ в гр. София, кв. Бояна и в парк „Росенец“, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство“, се казва в писмото на Данаил Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от Политика
Илияна Йотова: Стартът на предизборната кампания не е спокоен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
1
 
12
 
! Отговори
Далай Лама преди 2 седмици
Какъв списък , бе , Папазов? Там има милиарди евро в тайната стая !!! Ако си ги намерил , вземай ги и кажи , че подаряваш цялата резиденция на Почетния ! Само остави бележка в тайната стая за Почетния - пиши му , че му благодариш за подаръка . ( Все пак милиарди евро са си сумичка ! ). Представяте ли си - милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент. !!!!! И никой не го пипа !!! А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !
374
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чак сина му Демир искаше да влезне, да вземел нещо. К"вo e туй нещ"y, бре? Да не е ядрено куфарче? Или куфар с диаманти, че жена му да ги пусне за продан в онлайн магазина си?
373
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Д.Папазов ще продаде фирмите си на американски инвеститор за 10 или 5% от себестойността им и това ще е печалбата на Папазов за това, че е предал Доган. 90 % от парите на Доган стопанисвани от Папазов излизат през Атлантика. Интересно какво са обещали на Пеевски? Парите ни отлетяха. Всъщност Магнитски е система за рекет на незаконно забогатели подстсоц-герои, а кой ще вземе парата?-Чичо Сам!
372
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изгонването на Ахмед Доган от собствеността в Сараите и ТЕЦ Варна. Да не би в блиндираната стая да има само пари и турски злато? Толкова зор да влезе поне Двмир да вземе нещо. К"o е туй нещо, бе?
371
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тук пипа дългата ръка на CIA. Сви*н*чо е само ръкавицата, да не кажа друго. Нашите пари през джобовете на БГ политици- глу* па *ци ще се влеят в черната каса на САЩ, защото политиците ни от се*ло са много умни.
370
0
 
8
 
! Отговори
Агент Сава/Доган преди 2 седмици
Агент Сава/Доган,сега , когато трябва да освободи имоти ,където той не присъства като собственик, вече нямало демокрация а мафия имало?за да има "демокрация" първо трябва да се спазват ...законите ?
369
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
347 Агент Сава/Доган, се опита да изнудва държавата, но не успя. Успяваше да живее в невероятен лукс на гърба, на други, но и тази екстра секта.
368
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 седмици
Гледам , как Кючюк, който дълго време бе евродепутат, повежда борба за "демокрация"? Значи, когато Доган разпределяше порциите, имаше "демокрация"? Когато "доктор" Доган прилапа някое друго милионче като "хидроинженер", имаше демокрация ? Когато си купи ТЕЦ-Варна, имаше демокрация? А сега , когато трябва да освободи имоти ,където той не присъства като собственик, вече "демокрация"? Кючюк като е бил депутат в ЕП не е ли научил, че за да има демокрация, първо трябва да се спазват ...законите ?
367
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
347 Компромати, уличаващи ДПС Доган в противодържавна измяна, сигурно.
366
8
 
5
 
! Отговори
ПОРКИ преди 2 седмици
ВСИЧКИ ГЛЕДАТ СЕИРА НА С,В,И,Н,Я,Т,А ПЕЕВСКИ КАК ИЗНУДВА СЛЕДОВАТЕЛИ , СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ ОБИКНОВЕННИ ГРАЖДАНИ И ВСИЧКО ТОВА СТАВА СЕГА КОГАТО Е УДОБНО НА С,В,И,Н,Я,Т,А, И ЗАЩО ТОЯ ПАПАЗОВ НЕ ИЗГОНИ ДОГАН ПО РАНО СИГУРНО С,В,И,Н,Ч,О ДЪРЖИ И ПАПАЗОВ С НЯКОИ КОМПРОМАТ , ДЪРЖАВАТА СЛЕДИ И ГЛЕДА И НЕ ВЗИМА МЕРКИ СРЕЩУ ИЗНУДВАНИЯТА НА С,В,И,Н,Я,Т,А
365
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
364 Първо, дума "очевидност" не съществува в българския език, а мисля и изобщо. Второ, точно твоите братушки създадоха мракобесните служби в България ДС. Те няма да ги разрушат, защото все още имат полза от тях. Чрез агента си Сава-Доган, да дестабилизират България, например.
364
1
 
11
 
! Отговори
НЯМА Ц-ИГАНИН преди 2 седмици
КОЙТО ДА ПЛАЩА ДАНЪК-СГРАДИ, ТАКСА-СМЕТ или НАЕМ > абсурд
363
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи един гражданско правен спор може да е в основата на напрежение за цяла България, стигнали сме дъното и копаем надолу.
362
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
370 Балкански, или Турски поток, е построен с одобрението на ЕС и САЩ. Той носи печалба на България от транзитните такси, защото тръбите са българска собственост. По тях може да тече не само руски газ, в двете посоки.
361
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
374 Борисов е бил премиер три пъти, в закона пише, че бившите премиери имат правото на охрана. А Доган е само един агент на ДС.
360
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тези имоти са купувани с крадени пари от българският народ! Трябва да се национализират!
359
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До до 367.. на борисов защо му плащат охрана? да си наеме частна охрана, харчи парите на българита за да прави корупция, а българите мизерстват
358
2
 
11
 
! Отговори
до 367 преди 2 седмици
Понеже на Доган не му се дават всеки месец от джоба по 134 000 лева за охрана. Отказал да плаща частна охрана и за да може да лъже дедесарите и махалите, че е голяма клечка, държавата го пази от лошите. Мурафети са измислили с Румен Радев след като играха заедно да счупят кабинета Желязков 5 минути преди гласуване. При турците не е важно кой кой е. Важно е кой е по-богат. Те за това правят палати, а ходят с чехли.
357
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски държи МВР
356
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КРАДЕЦА ИСКА ОТ ЖЕРТВАТА СИ СПИСЪК С ОТКРАДНАТИТЕ ВЕЩИ И ДОКУМЕНТИ ДА ЗА МОЖЕ УНИФОРМЕНИТЕ МУ СЪУЧАСТНИЦИ ДА РЕШАТ ДАЛИ ЩЕ МУ ВЪРНАТ НЕЩО.