Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна

Доган и други свързани с него лица нямат правно основание да пребивават в имотите
31 авг 2024 13:18, Анисия Иванова
473
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лицата, които твърдят, че в имотите в Росенец и Бояна, има документи на ДПС, да предоставят списък с тези документи на компетентните органи. Това се казва в писмо на Данаил Папазов, изпратено до медиите. Той е категоричен, че Ахмед Доган и свързани с него лица нямат правно основание да са в двата имота.

Ето пълният текст на писмото:

Още по темата

„Във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на „Делта Епсилон“ в гр. София, кв. Бояна, както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган, заявявам следното:

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност.

Същевременно, изразявам загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които съм собственик и представляващ. Но отново посочвам, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“ в гр. София, кв. Бояна и в парк „Росенец“, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство“, се казва в писмото на Данаил Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от Политика
Илияна Йотова: Стартът на предизборната кампания не е спокоен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
0
 
6
 
! Отговори
МЕТКО С-ИГАНЕТУ преди 2 седмици
ИМА ОЩЕ ПОНЕ 3 САРАИ > ДРЪНДАР, РИБАРИЦА, ДЕВИН > има къде да спи
394
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
407 Агентът на ДС Сава-Ахмет Доган, дестабилизира държавата, по заповед на Москва, като в последния момент, не подкрепи кабинетът "Желязков", единственият в държавата, който може да я изведе от блатото, в което я хвърлиха Радев и ПП,ДБ. При все, че такава подкрепа ДПС обеща. Ето, как ДС, действа все още. Има и други примери.
393
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
407 ДС все още има своите пипала и действа чрез тях. Известна е мимикрията на агентите й и техните деца, тя е предназначена, за да заблуждава ЕС и НАТО. ДС служи на Русия, примерите са безбройни. Червените олигарси и руски послушник си служат с НАТО, за камуфлаж. Затова, визите за САЩ не падат, затова сме най-бедните в ЕС.
392
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя крадец ,бил поголем и от догaня ,кога нап и полицията че преверят тоя излюпен милионер
391
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
406 по цял ден плескате простотии. От колко години си в нато и все дс ви се привижда. Дс отдавна го няма. Има натовско НСО което ги пази. Не смееш обаче да гъкнеш за това. Ще ти резнат дажбите за коментарите. Или пък другите от "икономедиа" веднага ще те отлъчат
390
3
 
10
 
! Отговори
ТОТЮ преди 2 седмици
Тоя папазовия е червен.Догановия също,защото е ченкенце от ДС от червено време.И журналята ни занимават с тях непрекъснато.Пък държавата ги пази.Кой плаща масрафа?Главчев,дължиш отговори на въпроса кой ще плаща охраната и защо??!!!
389
12
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
А кога ще се изгонят руските терористи от Камчия?
388
2
 
12
 
! Отговори
Списък на ДОАН АГА преди 2 седмици
1.Кашон с боксерки,2. Бикините на Айсехел, 3. 10 флакончета вазелина н,4. Два кашона с презервативи- и ползвани и нови...5 три кашона с марихуана,5. Два кашона медикаменти,6. Над 100 мачкани мръсни и непрани ризи7. Бръснарски принадлежности 8. Корана 9 списък на любовничките 10 две дебели книги КАМА СУТРА...
387
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Папазов е същия като доганя. Алоууу, ти кой си, документи къде се предствят, пред съда или пред някой като "цар киро" с кпп-та? Що не сложи кпп-та като него и да пускаш само с каквото ти поискаш?
386
1
 
19
 
! Отговори
Чалга дивак преди 2 седмици
Царя на ДПС Султан Доган се оказа просто един дрьт бездомен авантаджия настанил се в чужди сараи.
385
0
 
20
 
! Отговори
Прозтаг преди 2 седмици
Абе тва Ахмед Доган къде му е адресната регистрация през последните 20 години, в Бояна, Росенец, Дръндар или на Луната?..... за един приятел питам.
384
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пребий гербав крадец! Спаси едно българско дете от глад!
383
10
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Врачанския Ром Шиши - Си Избра - Смъртоносен Противник - ТУРЦИТЕ - от 2000 години Насам - Който е Тръгнал Срещу Тях - Не е Живял Дълго - Даже и Тодор Живков .........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
382
2
 
3
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
До Много тясна шапка: Не знам дали са му скроили шапка, но ми се струва, че го обуха в един от любимите ми инструменти за създаване на комфорт и уют, чифт испански ботуши :).
381
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Амет Доган не само че има право да пребивава там ами има и право да ги придобие по давност.Това е реалността по българските закони!! След като си обитавал и си се грижил за един имот повече от 10 години и никой не е казал гък значи по закон ти си собственик.Явно тоя ДС бушон изобщо не познава законите а е бил и пишман министър
380
1
 
5
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
М_Е_рише като да има много, ама много люта, превтасала и вмЕрисана помия в хамамите / сараите на дохторя охмет домуз джолан, примерно компромати, от които ще иска да се гръмне в чутурата плешива и очилата по живо, по здраво и най-вече по най-бързия начин (в стил мъжката му секлецарка, Ахмед Емин домуз ефенди, и он така направи, незнайно защо). Завихря се страховит сеир :))).
379
1
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Врачанският Ром Шиши - Магнитен от САЩ и Пребит от Руснаците в Дубай - Без Да Иска Изпра Агент Сава от КГБ - Стана Чисто Нов.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
378
1
 
3
 
! Отговори
ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ преди 2 седмици
ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ. ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКО И ЗА ВСЕКИ. ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ, СИ ПОЛУЧИ КАКВОТО СИ Е НАДРОБИЛ.... НЯМА СМИСЪЛ ОТ ПАЛАТКИ И ШАТРИ...
377
1
 
10
 
! Отговори
помашкия мелез преди 2 седмици
изтече в канала. Чудесна новина!!!
376
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чък Норис влезе в сараите на Доган... Доган излезе от сараите на Чък Норис с четворен аксел..