Полиция пред централата на ДПС, Чакъров и депутати я отвориха и влязоха

Улицата е блокирана от униформени, не пускат медиите вътре
Обновена: 19 юли 2024 13:43 | 19 юли 2024 13:41, Петър Бойчев
258

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Полиция пристигна пред централата на ДПС на бул. Александър Стамболийски", където Джевдет Чакъров, други депутати и привърженици отключиха входа й и влязоха вътре.

Най-отпред, докато вратата се отключваше, бяха Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров. Те носеха папка с актуалното състояние на партията, за да докажат, че Чакъров е председател и има право да влезе. Тук са и депутатите Фатме Рамадан, Рамадан Аталай, Павлин Кръстев, Левент Мемиш. Те също бяха допуснати вътре. Съпредседателите на МДПС Танзер Юсеинов и Избрани Зайденов също са тук, както и лидерът на младежкото ДПС в София.

Полицията пази входа и не пуска вътре медии и повече протестиращи. Улицата пред централата е блокирана от полицейски бус.

Още по темата
"Централата на партията е изпразнена. Цяла зима имаше ремонт. Ние работихме, защото е работното място на председателя, заместник-председателите, на шефа на контролната комисия, на служителите, счетоводство, архива, на всички в централата на ДПС", каза Джейхан Ибрямов, цитиран от "24 часа".   

По-рано близо 500 човека от цялата страна и структури, които стоят зад Ахмед Доган, поискаха оставка на Делян Пеевски и неговото обкръжение.

„Всички призоваха за ДПС без Пеевски. ДПС е в оздравителен процес и няма да се допусне подмяна в партията“, заяви Чакъров след срещата в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези дни слушах много пъти- "нашият славен лидер, по повелята на почетният ни председател, а ние не сме го виждали от 4 години- последно го видяхме кога Мравояда беше събрал седенкя на Росенец, той подаваше нещо из зад храсталаците на Защитниците на Ицака...
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
500 безделници и главорези и скитници, изключени от партията
94
4
 
3
 
! Отговори
Лъжите не минават преди 1 месец
До Аналния отвор: България винаги е била по-назад от Румъния!
93
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
феодалната партия ДПС. Показа, че опърпания сокол вече не е толкова могъщ щом успя да разсече ДПС. Колкото и да не го харесвате Шиши е с големите кинти и се га той разпределя порциите в ДПС. Ако не беше така досега да бяха го изритали а Доганя се крие като мишка в момента.
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой всъщност чувал ли е на живо Доган да казва нещо през последните 2 месеца? Разни хора ни препредават какво бил казал/постнал. Но него самият никой не го вижда, а винаги по-рано лично коментираше чистките в ДПС
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като влязоха - какво да видят?!? Всичко разрушено до основи. Новото начало с нова сграда до основи. Всичко ще се шпаклова. Подготовката е да се сменят и кабелите както се вижда от излъченото отвътре. Дали имат пари да я ремонтират?
90
0
 
1
 
! Отговори
До 94 преди 1 месец
Ти и за българите си такъв, даже и за баща си.
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган прилага тактиката на Мао дзе Дун. Избира си уж наследник, млад, напорист, потупва го по рамото и хо подкрепя изотзад под прикритие. Когато новия набере инерция и сила започва да трупа и завист подхранвана от скрития де факто ръководител. Хоп появява се втори заместник и готово конфликта е готов. И който от двамата да спечели пак е на кяр скрития тъй като ще покаже с пръст победения като враг и пак обира овациите. Нищо ново.
88
8
 
5
 
! Отговори
Струва преди 1 месец
си да се гласува за Пеевски!!!
87
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е българите да започнат да гласуват и членуват масово в ДПС, за да се сложи край на тиранията на кремълският агент от кгб/дс - Сава.
86
0
 
2
 
! Отговори
До 86 преди 1 месец
Точно от вас не зависи нищо.
85
3
 
4
 
! Отговори
Този преди 1 месец
път превратаджиите начело с ДЧ пресолиха манджата. Елементарни са манипулациите им.
84
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Дерибеите се опитват да вземат властта, а тази партия ще стане изцяло турска.
83
2
 
7
 
! Отговори
Само да питам преди 1 месец
Гдей Доан- жив ли е- покажи се бре Догане!
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз сащо ще галасувам за Пеевски!
81
2
 
11
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 месец
"ДПС без Пеевски"!?..е нали точно дъртия корумпиран резак-д-р Доган ви го натресе и ви каза че е Феномен!?...а сега ревете..вашата партия е ЧАО!
80
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От нас зависи дали ДПС ще стане българска партия.
79
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паржу просто забрави, че ДПС е турска партия. А турците се подкрепят и няма да допуснат българчетата да ги командят. Няма да му мине номерът май.
78
2
 
4
 
! Отговори
искаме да видим Доан преди 1 месец
Сега очаквам мравоядов да яхне ладията и да паркира пред ценралата и да изока- ДОГАНЕ, КЪДЕ СИ! РАЗКАЗВАЙ КАКВО ТОЧНО СТАВА!
77
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поне вече знам за кого ще гласувам на следващите избори. Успех и победа за Пеевски!