Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди преговори за кабинет
Обновена: 15 юни 2024 20:46 | 15 юни 2024 20:15, Анисия Иванова
764
Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

Лява, дясна или центристка позиция ще заеме най-новата политическа партия в българския парламент - "Величие"? В единия вектор виждаме партии, които имат открито проруско говорене и проруски политики, които се заявяват ясно и открито. От другата страна, има група партии, които заявяват прозападни и евроатлантически позиции, които на нас не са ни ясни какво точно съдържат. Това коментира в студиото на БНТ председателят на партия "Величие" Николай Марков.

Критерий за евроатлантизъм няма въведен в българското законодателство, каза той и добави:

"Ние не искаме да защитаваме прозападни евроатлатици, докато не ни се изясни какво съдържа това. Искаме да знаем конкретно какво ще се случва в България, ако се направи правителство. Нещо много ясно, което всички български граждани искат да знаят. Искат да знаят това правителство с какво ще се занимава, колко време, какви срокове и какви ще бъдат резултатите от това правителство."

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди същинските преговори за бъдещо управление:

"Има покана за изслушване, а не покана за преговори. Ние не знаем какво ще правят, за да преговаряме. Искаме да разберем каква е позицията на тези, които ще формират правителство по темата Украйна. Нашата позиция е, че това са два братски народа, които воюват в една глобална война и нас не ни устройва нито да умират украинци, нито руснаци. Нито смятаме, че българи трябва да отидат да умрат там също. Това е нашата позиция", подчерта Марков.

Той е категоричен, че България трябва да спре военната си помощ за Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от ЕС
Цветелина Пенкова: Амбициозните цели за зелената сделка не са практични и работещи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
517
5
 
7
 
! Отговори
още нещо преди 2 седмици
Кой друг освен ром мже да работи хсрещу Балгария нали и в София измъкнаха червена ромка срещу софиянци.
516
7
 
7
 
! Отговори
Генерал шаМарков преди 2 седмици
Появата на Марков и марковците е знак и сигнал,че истината не е атрибут на официозните медии,а в епохата на информационен обмен се превръща в резултат от субективни фактори.Т.напр. злополучният ,,полковник" флиртува твърде умело с колективното несъзнавано у масовия български интернетски потребител:недоверие към властта (често съвсем основателно) и търсене на алтернативно обяснение на света.Което на свой ред му дава самочувствие на ,,знаещ".Полковник,знае тайни,говори уверено-как да не му вярваш.
515
11
 
10
 
! Отговори
ясно преди 2 седмици
нов путинджиъски проект срещу България.Искат да забравим че руснаците измислиха македонска нация и дариха Тимошко , западни покрайнини и македония на сърбите
514
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ром да стане полковник си е чудо, но знам ли как е в чалгата вече... :)))
513
13
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 2 седмици
ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВЕЛИЧИЕ
512
5
 
12
 
! Отговори
Янка преди 2 седмици
Щяхме да ходим до Историческия парк, но се отказахме, понеже билета е 50 лв на човек. Не дават да вкараш вода, сандвичи, а трябва да си купиш от тях. Отидохме наблизо на друг обект, Солницата в Провадия, входа е безплатен, има и беседа от археолог, към два часа е обиколката с беседата, и приятни сувенири като книги, еко торби, и т.н.
511
6
 
10
 
! Отговори
Пффф, преди 2 седмици
някой нормален вярва ли на този злобен хипопотамец?!? Първо вика "трябва да се даде цялата власт на ДъПъСъ", после разправя "не трябва да се гласува изобщо", сетне се лепна за Ивелин, създаде партия и вика "трябва да гласувате за мене..." Преди два дни беше за ЕСССР и НАТО, сега буботи - "спирам помощта за Уссрайна..."Кога точно казва истината?!? Мислете бе,хора!Щом се появи като проект,държи се като проект,говори като проект и изглежда като проект,значи най-вероятно е проект! На ПосолствоТО
510
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дай да те видя мен с мои познати полковници, да видим дали действително си полковник, или си просто измамник :))
509
8
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Поредните копейки. Нямат шанс. Българите искат ЕС и НАТО.
508
10
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 2 седмици
ХАРЕСВАМ ВЕЛИЧИЕ
507
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато алантическото зомби няма аргументи (а това е в 99% от случаите), може само да обижда :) Показва безсилие и разкрива степента на зомбиране :))
506
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не знаех, че ром може да стане полковник Марков, но БГ е страната на неограничените възможности :)))
505
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Другарю Марков, помоли другаря Путин да си изтегли разбойниците от Украйна. И нека си останат братски народи.
504
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Bиенето на KpaBapopo6а xoMocekcyaлист Е музика за моите уши
503
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До "До 545" - ооо интектуалецо с потенциал на тения, ти пак препоръчваш добре изпитаните в твоето племе подходи в общуването между индивидите. Явно много са ти харесали още докато си бил невръстна копейка! Да ти е сладко!
502
9
 
12
 
! Отговори
НАРОДА ЗОВЕ преди 2 седмици
България да спре военната си помощ за Украйна!!!!!!!!!!!!!!!!!
501
6
 
10
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 2 седмици
Всички евроатлантици сме гейове
500
4
 
11
 
! Отговори
Войната е мир преди 2 седмици
Доктрината "фейк нюз" беше развита от НАТО именно като етап от информационната война, а крайната цел е тоталното зомбиране на населението на западния блок и превръщането му в биомаса. Истината идва само от Големия брат, нали, зомбита, а всичко друго е лъжа :))) Представете си как се забавляваме с коментарите ви - все едно сте ***, които обясняват на космонавти, че земята е плоска :))) Много сте смешни. Все още далеч не всички хора са промити като вас - правоверните атлантици
499
9
 
5
 
! Отговори
Генерал шаМарков преди 2 седмици
Все едно слушам местна влошена версия на псевдоучения Дугин, който ,,откри", че ,,етруски, это русские". Цялата популярност на Марков и подобните му се крие в един ***, но явно ефектен похват: ,,онези от лошия и лицемерен Запад крият истината, но аз я зная и сега ще ви я открия. Откъде са ми сведенията? От първа ръка и най-достоверни, но не мога да разкрия източниците, защото ще пострадат. Вервайте ми!" И много хора наистина вярват.Което показва недоверие към демокрацията и наистина е симптом.
498
7
 
7
 
! Отговори
днес преди 2 седмици
да живее величие!