Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село

Служители на „Пътна полиция“ опитали да спрат автомобил
30 юни 2024 09:14, Елка Василева
125
Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село
Снимка: архив, БГНЕС

Патрулка е потрошена от жители на разградското село Ясеновец, а полицейски служители са блъскани и обиждани. Това съобщи говорителят на областната полиция в Разград Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

До напрежението се стига, след като служители на „Пътна полиция“ опитват да спрат автомобил в селото. Водачът обаче ускорява, опитва да избяга и да се укрие. Последван е от полицейските служители, които подават светлинен сигнал за спиране. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой водачът излиза от пътя и се блъска последователно в контейнер и електрически стълб, посочи говорителят на полицията.

Установено е, че катастрофиралият автомобил се управлява от непълнолетен и неправоспособен 17-годишен от селото. Докато полицаите работят с него, около тях се събира тълпа от над 100 души, които започват да псуват, блъскат и обиждат служителите и да отправят закани, добави Георгиева.

За съдействие на място е изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее, коментира говорителят и добави, че е започнало и хвърляне на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола „Шкода Рапид“, деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият „Сеат“ е открит, водачът – също, уточни Илияна Гоергиева.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. Установени са лицата, съпричастни към извършените престъпления.

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" продължават да работят в Ясеновец. Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони. По разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР в Разград операцията ще продължи до отпадане на необходимостта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Щом тъмните си позволяват това с полицаи, представяте ли си какво е за всеки друг! И накрая "руската пропаганда" е виновна, че като чуем евроценности ни се повръща. В близко бъдеще животът на територията на Посолството ще е ад. Само пapaзиtиte ще виреят!!!
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Кастрация и Вазтак и чукане на камъни в близката кариера
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Избиратели на ГЕРБ и СДС. Смятат се за недосегаеми
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Интересно е ,че никъде не се споменава в Държавните Медии :)))
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 1 ден
Честита евро-атлан. реалност, с пълен кард-бланш за Rимляните..Не искам и да мисля какво ще е след 15-20 годинки из територията..?!
75
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Държавата има ли изобщо някаква стеатегия, какво ще прави с тези ц..***.и !?? Защо се мълчи по въпроса???Постоянно се множат, а полза от тях за обществото никаква!!!
74
2
 
21
 
! Отговори
Хемус преди 1 ден
При такава ситуация в неевро-атлантическа Русия ще се изсипе няколко отряда тип "ОМОН" и се подкарва с палките всичко,което попадне пред тях,мъже,жени,деца!
73
2
 
29
 
! Отговори
Рачо Ковача преди 1 ден
Нищо ново. От Габрово съм един от Възрожденските чисти градове на България. ,,Чисти" докато не дойде гербажийската ни кметица,която напълни града ни с тъмни фрагменти от Мъглиж. Повярвайте ми ежеседмично има конфликти с теа индивиди,макар че не винаги се вика полиция. Центъра на града и пазара е почернял от тях. Пият бира,дразнят българите и от време на време ги бият. Гербавата управа мълчи гузно,все пак избори ще има. Просто габровци не знаят как да се оправят с проблема. Нагли не работещи,на п
72
0
 
19
 
! Отговори
факт преди 1 ден
рома е недосегаем а и защитаван от секви организации за това и са оставени да правят квото си искат безнаказано
71
0
 
22
 
! Отговори
българин преди 1 ден
абе тия полицаи немат ли оръжие та оставят некви *** да ги мачкат ??? стреляй на месо после у въздуха !
70
0
 
24
 
! Отговори
и те така преди 1 ден
името и етноса не се споменават за да не напрегаме ония в Брюксел и бхк . мдааааа
69
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
По новините в националните медии тишина !
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Само да не са озлочестили ушевите! Че там е малко съмнителен регион...
67
1
 
8
 
! Отговори
До 52 преди 1 ден
Опора им е властта.А тя е в Боко и Шиши.Нека се правят на скарани Ние този филм сме го гледали.Лошото е,че повечето кяха кибици на последните избори.И сега 10% от имащите право на глас ще командорят.И лапат.
66
0
 
7
 
! Отговори
така е преди 1 ден
До Анонимен.Това е другата България.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До 65 Ти пък какво се възпаляваш? Така са работили до сега жандармерията. Аз само описвам един работен процес.
64
0
 
9
 
! Отговори
Ча Лаф по У шеф преди 1 ден
Че това е най големия кеф на тъмния електорат. Кат вкараш две ракии да викнеш патрулка и да ошамариш ушевците. В случая просто им е паднала шестица от тотото и патрулката сама е долетяла. Другият им кеф е да шляпат доктората зад врата или пък даскалите! Оставете ,,ректората" на ГЕРБ на мира,все пак идат избори хахахахааа
63
0
 
9
 
! Отговори
до 62 преди 1 ден
И ДПС като внесе идния петък питане до министъра, ти ли ще мънкаш от трибуната, като Рашков, кога го питаха, защо спира купуването на гласове!? Като се изтърсят там хуманитарните работници, начело с журналистите и Посланика, вие ли ще носите отговорност, или жандармерията, упражнила неправомерно ,,насилие"! Хем ще изтървеш пенсията, хем ще те пратят в Хага! И като те натъпчат в затворя при кого ще бъдеш там! Нищо не може да се направи! Тълпата вече е по силна и организирана от жандармерията!
62
0
 
19
 
! Отговори
СПРЕТЕ ВЕДНАГА преди 1 ден
ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ С КОИТО РАЗМНОЖАВАТЕ "ИНДИЙЦИТЕ"
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Викайте танковете !