Детето на Явор Божанков простреля друго

Домакинът оставил пистолета си, за да отиде до тоалетната
12 май 2024 19:24, Стела Стоянова
346
Детето на Явор Божанков простреля друго

Дете на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.

По информация на bTV извършител е едно от децата на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков. От МВР са потвърдили пред телевизията за случая, но тъй като е образувано досъдебно производство, не могат да изнасят повече подробности. Въпреки това, малко по-късно самият Божанков потвърди за случилото се.

Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати.

Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във "Фейсбук" Явор Божанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как така Бойко Борисов още не се е изказал по въпроса.И чалгарите и те мълчат.Или викате и утре е ден.Има време за помия.
117
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В нормална държава ще лишат собственика на пистолета от правото да има оръжие, а социалните ще вземат малкия готованец и ще го пратят в семейство, което ще му стяга юздите.
116
2
 
17
 
! Отговори
Алекса преди 4 месеца
Е какво изненадващо има тук ? Човек от Сглобката...
115
0
 
20
 
! Отговори
Венелин Кирилов преди 4 месеца
А камерите от заведението? Или са спрени преди пристигането на гостите.
114
2
 
18
 
! Отговори
Не ги оправдавайте преди 4 месеца
Какво като не е бил там Божинков? Той не е възпитал сина си да си сдържа лакомията по отношение на всичко, което привлече вниманието му. Дете бил синът! На тази възраст не е чак толкова малък, начинът на мисленето му е вече формиран. Чуждо не се пипа! Ако не те научат на това от малък, след 11-12 г. е вече късно. Но най-виновен е домакинът, който е оставил заредено бойно оръжие без надзор в помещение, в което има деца.
113
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре ,че детето не е хапнало от пицата с кристали на партито
112
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На селянина му дай малко пари или власт( а най-добре и двете) и му гледай сеира.Идват в София голи и боси, захлебя т малко и о-ли-лййй.
111
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако ПП-ДБ негоодниците имаха пълната власт, щяха да вилнеят както турците не са вилняли...
110
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това ни е политическия елит, събуди се българино защото скоро няма да има България!
109
2
 
16
 
! Отговори
банана преди 4 месеца
Путинее, айде идвай да ни завладееш, че вече не се трае от тея *** пиявици, които са се впили в тялото на обикновенния Българин! ПП най-големите радетели на еуро*ейски ценности и техните спонсори, нямащи 1 мозъчна клетка читава у главата си!
108
1
 
22
 
! Отговори
Василев преди 4 месеца
Може да има забрана да караш пиян МПС, а няма забрана пиян да носиш оръжие???Напила се е свинята, тя е немарлива оставила заредения пистолет на масата пред децата и отишла да а.к.а!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!
107
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Инфантилeн родител, какво очаквате? Не знаели детето, че не било играчка? Но ако го питате това дете как се правят бебета, ще знае.
106
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Живот си живеят ядене пиене по вили пищаци, патлаци, а старите хора ги бият по селата, а няма кой тояга да дигне срещу крадците. Гарван гарвану око не вади! Цялата държава е окупирана от мафията!
105
1
 
16
 
! Отговори
И такъв преди 4 месеца
Сел.ян.дурр е депутат! Другия път като отиде в тоалетна да си остави калашника на масата!
104
1
 
9
 
! Отговори
Аз, азис преди 4 месеца
Играли са на каубои и нещата ескалирали, трябва чичо му бойко борисов да го научи как се пръскат тикви като на алексей петров
103
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какъвто бащата- такъв и синът.
102
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не си е възпитал децата. Едно време баща ми ни учеше, че оръжие никога не се насочва към хора, освен ако не възнамеряваш да ги простреляш. А бяхме малки и нямахме оръжие, а само играчки. Но и до сега са ни останали полезни навици. Това е възпитание с разум, а не като сегашната модерна слободия. Тоя депутатин сега трябва да си подаде оставката и направо да се метне отнякъде, защото не го бива като човек, а камо ли като народен представител! Пародия е такива индивиди да са народни представители!
101
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
34-годишният Божанков има 12-годишен син. Значи таткото не е свикнал да се отказва от нищо, което му се прииска. Човек прави деца едва след като вече може сам да ги изхрани, но този си е направил кефа още като студент и докато е следвал, друг го е хрантутил и него, и детето му. Изводът е, че и детето си е възпитал по свой образ и подобие - когато нещо му хареса, да се втурне да го грабне и да прави с него каквото си поиска, без значение, че предметът е чужди и че с него застрашава околните.
100
0
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 месеца
Самозабравили се мърлячи, винаги ще направят някоя глупост!Агент Касей Манахан!ЦРУ!!!
99
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
***, не ни моли за разбиране, а си подавай оставката на момента.