Детето на Явор Божанков простреля друго

Домакинът оставил пистолета си, за да отиде до тоалетната
12 май 2024 19:24, Стела Стоянова
346
Детето на Явор Божанков простреля друго

Дете на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е простреляло друго дете на тържество в село Арбанаси, край Велико Търново.

По информация на bTV извършител е едно от децата на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков. От МВР са потвърдили пред телевизията за случая, но тъй като е образувано досъдебно производство, не могат да изнасят повече подробности. Въпреки това, малко по-късно самият Божанков потвърди за случилото се.

Според наличната информация, в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати.

Домакинът на партито е оставил законно притежавания си боен пистолет, за да отиде до тоалетната. Малко по-късно е проехтял изстрел. Оказало се, че големият син на депутата е натиснал спусъка и е ранил друго дете в крака. Пострадалото момиче е откарано в болница, няма опасност за живота му.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който са били децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Рожденият ден е на жена му. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във "Фейсбук" Явор Божанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Въоръжени не трябва да присъстват на детски рожден ден!Дедо Коледа с пистолет ли ходи?Същото е!
57
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мила родна картинка,сбирчица на червени новобогаташи където се ходи с със заредено бойно оръжие,където децата си пуцат на воля по родата си!!!!!
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имам газов пистолет, който купих на младини за да гърмя на Нова Година. Стой в касата заключен и разглобен, заедно с няколко останали халостни. Пълнителя и пружината съм ги скрил на друго място в къщата. Подрастващите са изключително любопитни и изобретателни. Ще ме издебне да заспя, ще ми вземе ключа от касата и ще сътвори някоя беля. Така ще му е доста по-трудно.
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Предлагам да пратим Божанков и сина му доброволци в Украйна, да се настрелят на воля щом толкова искат, стария Божанков може и да го он одят в окопите, той ги обича тези работи.
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Важното било, че нямало жертви. Последствия какви ще има бе?
53
3
 
18
 
! Отговори
Костя преди 4 месеца
Всичкото ППДБ са умствено бъгнати
52
2
 
4
 
! Отговори
Бре преди 4 месеца
Домакинът на партито е персонала на заведението, а не рожденичката. А може би собственоственика на ресторанта / неиталиански/ е рожденика.
51
1
 
28
 
! Отговори
Въпроси пак преди 4 месеца
Инциденти стават. Моралният въпрос какво прави господин на детски рожден ден със зарязано на масата огнестрелно оръжие, остава. В какви среди движи този променен депутат, щом на рождените дни на приятелчетата на децата му се размахват пистолети? Отговорът е ясен и въпросът е риторичен. Сега разбира се, ще има куп: Моля ви, детето ми е в шок, инцидент и нито намек защо в кръга му се разхождат с пистолети? Дори и на детски рождени дни.
50
2
 
15
 
! Отговори
КОРУПЦИЯ! преди 4 месеца
Служба КОС е на Борисов,те им дават оръжия без да ги инструктират как да ги охраняват!Стана като с книжките !Шофьори стават без да знаят как се кара!!!!!!!!!!!!
49
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"в италиански ресторант в Арбанаси е имало рожден ден на съпругата на местен бизнесмен. Сред гостите е имало много известни хора от областта, а сящо и депутати." Всички са навързани като свински черва, иначе за пред хората са непримирими опоненти, наужким.
48
0
 
17
 
! Отговори
народна приказка преди 4 месеца
Имало едно време, едно мафиотско царство-господарство, събрал се един ден половината Селски политически "Елит" на туй царство Бг от Мутри и Мутреси (Сноби Екстра Качество) да празнуват рожден ден и не щеш ли станал сакътлък...
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Политическата принадлежност няма значение отпадака си е *** дали ще е буржоазен дали, комунист,дали либерал.
46
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ето защо едно време са ги клали до 9то коляно. Като е развалена семката няма оправяне. Днешните лидери в ЕК повечето са роднини на ССовци, *** е начело. Тук примера е Асен Агов - дядо му доставя бомбата за атентата в Света Неделя, днес негодникът е пръв евроатлантик и е готов да продаде бъбреците на майка си за едно браво от посланика - гнила му е семката.
45
1
 
13
 
! Отговори
Ж.И. преди 4 месеца
Келе ша се е целил в тейка си,ама явно е пропуснал гове дото и натресъл леля си! Жалко,Явор щеше да е първия български действащ парламентарист,понесъл своето наказание,ама българите пак ударихме на камък
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мутрите от 90 год управляват вече
43
1
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 месеца
Децата на комунистите са винаги готови за бой
42
0
 
16
 
! Отговори
Пловдив преди 4 месеца
Абе,как така,пистолетът в сакото,онзи до тоалетната,децата шпиони,ние не сме ***,трагедия,борци,срещу справедливост.А,и,пистолетът има,предпазител,Здрасти,как си?
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия шарлатани онзи ден биха Соня Култуклиева днес се изпозастреляха на парти Такъв пистолет боен така ли се оставя а това момче не знае ли че чужди вещи не се взимат
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гангстерска сбирка. Малките отрано се учат да стрелят. Ще бъдат достойни заместници на родители си, до един престъпници!
39
4
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 месеца
Виж ни комунистите на 09.09.1944г и сегашния елит, никаква промяна. Все едни и същи, генетично мутирали цъ.....ли

Спонсорирани публикации