Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"

Пазаруват депутати и се боричкат за постове, написа депутатът от ГЕРБ във Facebook
Обновена: 26 май 2023 08:35 | 26 май 2023 07:00, Анисия Иванова
93
Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, че народни представители от ПП-ДБ са били записвани от Радостин Василев.

Бившият министър на спорта беше определен от Петков като "емоционално нестабилен".

"Дълбока не е държавата, а жаждата за власт и от "записващия" и от "записаните"! Тя ги кара да пазаруват депутати, да се боричкат за постове и като не стане на тяхното - да се обръщат един срещу друг. И накрая са им виновни "службите" и "дълбоката държава". Ало, Студио Х?!", написа Добрев във Facebook.

Още по темата

Снощи Кирил Петков от ПП заяви, че политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от „Демократична България“.

Според него са използвани записващи устройства в централите и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и "дълбоката държава" с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Петков.

А като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от прокуратурата.

Личната му амбиция да бъде министър на спорта в новия кабинет и отказа го довел до емоционална нестабилност, смята Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект, като по негови думи помогне да взриви държавата, каза още Петков.

За днес от 11 часа Радостин Василев изненадващо обяви самостоятелна пресконференция, на която ще коментира разговорите за кабинет на "Продължаваме промяната" с ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Ще е истинско чудо тия да направят правителство, преди половината да са вкарани в затвора. Толкова много компромати има, че не знам как я мислят тая работа с правителството.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Можеш да се отцепеш от всяка една партия.Само от ГЕРБ и ДПС не можеш да излезеш. Там е доживот.
18
8
 
18
 
! Отговори
БИВШ ГЕРБ преди 10 месеца
Диляне, кажи защо Бойко предаде нас - избиратели на ГЕРБ? Готов е на всичко да се хване с най-големите шарлатани, които всички нормални българи ненавиждаме от все сърце. Не ви ли е срам от тази унизителна ситуация? Първите да целуват краката на вторите, които искат да ги вкарват в затвора? Отвратихте ме от политиката, Диляне. На следващите избори нарочно пускам за Копейкин, за да ви разкаже играта.
17
1
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
Чак е смешно, че и двете страни в този брак по сметка се опитват да се изкарат невинни пред избирателите си. Едните защото са легнали в леглото с мафията, а другите защото поверяват парите на държавата на предатели които я фалираха. За пред хората врагове, а под чаршафите най добрата двойка. Порнопародия в 3 действия.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами чакат се едни 28 милиарда за усвояване от Европейския съюз и борбата е безмилостна жестока както е казал поета
15
2
 
16
 
! Отговори
Истината преди 10 месеца
Няма особена разлика между ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ. Все са жадни за власт, пари и са склонни да подават задните си части на западните ни "партньори", за да го постигнат. Всички те постоянно продават България за лични и партийни интереси.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази коалиция между ГЕРБ и ПП и ДБ няма да се случи! Ще е орел, рак и щука!!!
13
5
 
16
 
! Отговори
ДИЛЕТАНТ преди 10 месеца
Киро простото е издънка.След като се извинява като ученичка за съюза с ГЕРБ сега се обяснява за това,кой му е ср.л в гащите,а Козяк ще му бърши гза!Виж ГЕРБ е друга класа,без много шум ,опонента го черпят с ,,КЪРИ,, и му купуват билет в отвъдното.КЛАСССА ,както казва Кобилката! Така се прави,а Буда е вечен!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Делянчо дървен философ мамин - га плаща на мама "наем" и ги яди кифтетата..
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия от ГЕРБ, нетрябва да говорят така за партньорите си от ПП-ДБ! Все пак са коалиция!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Руди баща му е стар бос, който е изучил синчето подобаващо. Кирлив вади кирливите ризи на другите. По-добре от колкото нищо. Гласоподавателите на ПП - излизаме ли на протести, ако ПП вкарат ГЕРБ във властта или ще оставиме да ни правят на маймyнки?
9
6
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 месеца
Вижда се края на ПП-тата,оказаха се много мръсни душички! Този път браво на Руди Гела,става ми все по симпатичен
8
1
 
18
 
! Отговори
Ферди Тайфур преди 10 месеца
Добре е, добре е,почнаха да си вадят бакиите един друг!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Усещате ли как ПП се опитват да манипулират избирателите си като, че крадат близалка от малки деца? Първо минаха изборите като борци срещу мафията ГЕРБ, а сега по манипулативен път се опитват да отклонят вниманието на избирателите си, че Руди Гела им пречи да направят коалиция с ГЕРБ, която изкарват да звучи като нещо нормално?! Не знам кои от сънародниците ми са гласували за ПП, но знам, че се подиграха жестоко с доверието им и че ги правят на шарани.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хората се проявяват какви са, когато не им се уреди въпроса.
5
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз не знам да има по-дълбока жажда за власт от тази на Борисов. Жажда като неговата трудно се намира по света!
4
1
 
16
 
! Отговори
Джукич преди 10 месеца
Ами да му помага 'асковския дрийм тийм. Тоя още ли плаща наем на майка си?
3
4
 
17
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
А е кво се оплакват? Аз оплаквам ли се като ме подслушват и блокират всеки ден? А Зеленски оплака ли се от ЦРУ? Канадски момченца, подслушват ви за ваше добро, да не вършите гллупости.
2
0
 
23
 
! Отговори
Слуш подслуш преди 10 месеца
Скоро пак затварят цирка, затова и прибират животните по клетките.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не плачи мамин Делянчо баце те хариза на вълците за да си спаси дъто.