Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"

Пазаруват депутати и се боричкат за постове, написа депутатът от ГЕРБ във Facebook
Обновена: 26 май 2023 08:35 | 26 май 2023 07:00, Анисия Иванова
93
Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, че народни представители от ПП-ДБ са били записвани от Радостин Василев.

Бившият министър на спорта беше определен от Петков като "емоционално нестабилен".

"Дълбока не е държавата, а жаждата за власт и от "записващия" и от "записаните"! Тя ги кара да пазаруват депутати, да се боричкат за постове и като не стане на тяхното - да се обръщат един срещу друг. И накрая са им виновни "службите" и "дълбоката държава". Ало, Студио Х?!", написа Добрев във Facebook.

Още по темата

Снощи Кирил Петков от ПП заяви, че политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от „Демократична България“.

Според него са използвани записващи устройства в централите и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и "дълбоката държава" с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Петков.

А като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от прокуратурата.

Личната му амбиция да бъде министър на спорта в новия кабинет и отказа го довел до емоционална нестабилност, смята Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект, като по негови думи помогне да взриви държавата, каза още Петков.

За днес от 11 часа Радостин Василев изненадващо обяви самостоятелна пресконференция, на която ще коментира разговорите за кабинет на "Продължаваме промяната" с ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
7
 
11
 
! Отговори
До На Боко чекмеджет преди 10 месеца
Колкото чекмеджето е истинско,толкова и твоите бръщолевения са такива ,невръстен пубере ! Ех как ги оправяше такива вашият другар Рашков в ,,гримьорната" на Московска 5 ! С фейкове ,фотошопи и обвинения от такива като Гошо Бореца сте до никаде!Чегъртахте ,чегъртахте и на ,,мегдана " нищо-само медийни публикации от Гугъл и Фейсбук представени като истини и факти !Сами си вярвате,а мислещите хора не !!!
59
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
ти си пример за всичко това като си имаш бизнес защо се завираш все вполитиката можеш ли публично да отговориш
58
0
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 10 месеца
Те в ИТН всички са емоционално нестабилни и с липса на морал!
57
2
 
13
 
! Отговори
Странно преди 10 месеца
Човек предател е цял живот предател, той няма морал. Защо Кирил Петков повярва на Радостин Василев? Човек не се променя, той или има морол или не.
56
3
 
5
 
! Отговори
Право на мнение преди 10 месеца
Делян Добрев и Радостин Василев са продажни корумпирани предатели на своите партии. Задкулисието ги купи или ги заплаши. Как прокуратурата изведнъж задейства исщането им на имунитетите им точно преди съставянето на Правителство? Натиск ли им се упражнява?
55
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 10 месеца
dnes са му фенове на Делян кумгейтСлед неговата рода във Хасков, област Хасково стана най-бедната дори по бедна от Видин. Това е официалната статистика не си го измислям.Така де, лошото е че Днес дават поле на изява на този тип политици. Сензацията ги вълнува но журналистиката не.. Просто more eyeballsМонетизират посещенията.Което ми напомня да не си губим времето тук.
54
6
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 месеца
Истината е, че на Баце не му пука. Има си достатъчно чекмеджета и Барселона. Писнало му е и се чуди как да се измъкне жив. Това е. Тия около него обаче са гладни на Вук. А само ДПС си мислят как с 12 % се "управлява" държава. Абе пускай зомбитата....
53
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 месеца
Пази Боже сляпо да прогледа...
52
6
 
13
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 10 месеца
Тулупя иска половината министри. Включително МВР че да може да прати полицията пак да бие протестиращи. Или ако го арестуват, поне да е от своите.
51
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако се чудите защо е имало Народен съд, трябва да ви е станало вече ясно,
50
9
 
7
 
! Отговори
Лили преди 10 месеца
А нещо за дълбоката жажда за власт на Радев?!Нещо за съветника му- мутрата Александър Маринов?!Радев е опасен за България
49
1
 
18
 
! Отговори
Ваксър преди 10 месеца
Делянчо-имунитета се обажда. Да видиш ти!
48
2
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 месеца
Прибери се в Хасково за да ти е по...спокоен живота,че току виж и теб...записали.
47
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мошениците - шарлатани са затиснати под огромната планина от техните непрестанни лъжи! Съвсем скоро ще издъхнат!
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много е важно какво ще каже Борисов по въпроса със записите! Ако изрази същата позиция като К.Петков, т.е ако го подкрепи, няма да има проблеми за правителството. Но повече от сигурно е, че ще следват нови и нови опити да се разбие разбиетази коалиция от вън.
45
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов трябва да се извини за това, което направи.Или ще се извини и ще признае грешката си или ГЕРБ вече трябва да се отърве от него.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хвани единия удари и другия.
43
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво Добрев! Аз като гласувал за ГЕРБ не ги искам тези хора! Не искам ПП и ДБ да се свързват по някакъв начин с ГЕРБ!---Без правителство е възможно най-лошото положение, така че евала на тези политически противници и усилията им за съставяне на правителство.
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ама бърза реакция на ПП-то, как бързо заловиха врага с партиен билет. Той е рецидивист и друг път го е правил това нещо. Сега да видим откровенията му след няколко часа.
41
1
 
5
 
! Отговори
Сърма преди 10 месеца
Сами си ги избраха коалиционните партньори. А те си вървят с привикани хора от други партии с обещанието за министри.