Сестрата на Ким за Украйна и Юга: Лоши кучета, отглеждани от САЩ

Ким Йо Чен заплашва с унищожение
23 окт 2024 18:00, Инна Ангелова
42
Сестрата на Ким за Украйна и Юга: Лоши кучета, отглеждани от САЩ
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ким Йо Чен, сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, нападна Украйна и Южна Корея във вторник след съобщенията, че Пхенян изпраща войски в Русия, наричайки двете страни “лоши кучета, отгледани от САЩ“ и заплашва да използва ядрени оръжия.

В изявлението си пред Корейската централна новинарска агенция сестрата на диктатора предупреди, че “военна провокация срещу държава с ядрени оръжия“ може да доведе до “ужасна“ и “невъобразима“ ситуация, пише Politico.

Тя презира “безразсъдните забележки“ на Сеул и Киев относно държави с ядрени оръжия, каквито тя многократно каза, че Северна Корея има, описвайки двете нации като “лунатици, рискуващи унищожаването на цялата измет“.

"Никой не знае как ще завърши нашето възмездие и отмъщение", каза Ким Йо Чен.

Яростното изявление е в следствие на съобщенията от Киев и Сеул, че Северна Корея изпраща свои войници да се бият заедно с Русия във войната й срещу Украйна. И двете страни казаха, че около 10 000 войници са били разположени в Русия, като се твърди, че прокремълски военни блогъри са заснели войниците във военна база.

Пхенян и Москва засилиха военното си сътрудничество, след като севернокорейският лидер Ким Чен Ун и руският президент Владимир Путин подписаха всеобхватен договор за стратегическо партньорство през юни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от Русия
Полша води в НАТО по разходи за отбрана - но може ли да си го позволи?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До VladTepes - Предполагам, че корейците наистина ще бъдат способни на чудеса, ако се обединят двете Кореи, но при демократично ръководство. За да разбереш какво искам да кажа, сравни някой маоистки район от вътрешността на Китай с ХонКонг.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
тая излизала ли е някога от работническия лагер?... бих я държал гладна в клетка и целия и народа да минава и да и показва любовта си
11
8
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 5 часа
Браво на династия Ким за уникалната абсолютна феодална монархия с елементи на теокрация и комунистическа фасада. Чудесно би било Северна и Южна Корея да се обединят в единна силна абсолютна феодална монархия с династия Ким начело.
10
5
 
6
 
! Отговори
КаквоСтеСеРазвикали? преди 5 часа
Корейците са трудолюбиви. Тези от севера са и свръхдисциплинирани. Когато в Кремъл седне по-друг управляващ, милиони севернокорейци могат да заминат за Сибир, където работа има колкото искаш. При всяко положение там ще живеят при по-добри условия, ще се хранят по-добре и ще имат повече свободи, отколкото в родината си. На всяко нещо му идва времето.
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
тая торба с ла.на тръгнала да се изказва, тая дето не може да си изхрани народа и го е превърнала в роби по-долни от кучета...
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
в северн корея и патканите са деликатес ...
7
5
 
4
 
! Отговори
Смех... преди 5 часа
Е....сега добрите кучета от Корея, ша станат на кайма....!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Усещат че ако нещата станат дебели те бързо изстиват.
5
3
 
11
 
! Отговори
Мечока преди 5 часа
Ким Йо е по известна като Лошото коте.Наистина не трябва да я ядосват защото става по лоша и от брат си Ким.Лошото коте е по опасно и от брат си.Иначе е права да се ядосва и ако иска ще прати и 100 хиляди войници в Украйна.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Е, по-точно няма как да бъде казано!
3
5
 
15
 
! Отговори
Абдула преди 5 часа
Ами, тя е права тъй като пендос е злобен и пълен с комплеси по ради губещи си позициите. А укровермахт е единствената държава камикадзе дето му се вързва и самоубийственно лае на каде му посочи хазяина.
2
13
 
4
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 5 часа
Няма да има възмездие и отмъщение ! Марш в Съветския север на студено в кучкарника!
1
7
 
17
 
! Отговори
Хи хи преди 5 часа
зеля много ще го бият !